Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomysły

jak go poderwać?

Polecane posty

Gość prosze o pomysły

spodobał mi się chłopak który pracuje w sklepie koło mojego domu. Widuje go codziennie jak idę i wracam ze szkoły. Nawiązaliśmy kontakt wzrokowy i na tym koniec :-( dodam że to sklep z jakimiś technicznymi rzeczami więc raczej nie wstapie czegoś kupić :-p macie jakiś pomysły by nawiązać znajomość?

Gość aberkombi
hehehe zobacz czy nie masz w domu jakiegos rozklekotanego budzika czy czegos podobnego. pojdz i powiedz, tzn zapytaj czy nie wie co moglo sie w nim popsuc:) taka propozycja;)

Gość kup bravo
tam na pewno beda jakies rady

Gość hmmmmmmmn
Mam podobna sytuacje tylko w drugą storne, do mnie do sklepu przychodzi pewna osoba... Mniejsza z tym, po prostu podejdź do niego i udawaj, że chcesz kupić coś o czym nie masz pojęcia, poproś Go o pomoc i ciągnij rozmowę jak najdłużej:)

Gość prosze o pomysły
ale ja nawet nie wiem dokładnie co on tam sprzedaje, jakieś części elektroniczne, kabelki czy coś :-p mam pójść do niego i poprosić o coś fajnego do 10 zł? :-p myślałam żeby upozorować omdlenie na ulicy jak akurat będzie przed sklepem bo często wychodzi na papierosa, co o tym sądzicie? albo poprosić żeby mnie poczęstował papierosem, ale może on nie lubi palących dziewczyn?

taaa z tym mdleniem to nie radzialbym, moja koleżanka tez chciała tak się zapoznać z pewnym chłopcem no cóż nawet nie zwrócił uwagi na jej teatralne omdlenie....Poza tym facet może spanikować... Już lepiej idż i kup kabelek, może ma jakis do podłaczenia aparatu albo inne?:)