Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Znuzony i Zmeczony

niepewność kobiety w uczuciu ? przyjaciółka

Polecane posty

Hej, Od dluższego czasu wiem, że przyjaciółka miała taki mini romans z gościem na wakacjach mimo, że od 3 lat ma chłopaka... Ja do niej zawsze cos czulem, odkad sie znalismy, aż jej to powiedzialem wszystko. Teraz np jak ją pytałem po tym zdarzeniu -\" co? mialem zrobic ? mialem ukrywac to, ze chcialbym z Tobą być ?\" to ona mowie ze nie wie. NApisala mi w smsie, ze to jest ciezka sytuacja i doradzając mi cos w tej sprawie albo mi zabiera nadzieje, albo mi ją daje. Opowiadala mi ostatnio ze sie znowu z nim pokłóciła, bo ma mętlik w głowie i czuje się nie fair w stosunku do mnie i do chłopaka. Pytała mnie co o tym sądze. A do tego powiedziała mi kiedys, ze są 3 lata juz ze sobą, ale czesto sie kłócą i na dłuższą metę to tak niezbyt wychodzi ze się im uda. i mowi ze ostatnio źle sie miedzy nimi układa. Ja pragne z całego serca z nią być, naprawde mi na tym zależy ? czy to co pisze o tej nadzieji, o chłopaku - to są jakies sygnały, że może być dobrze, czy tylko moje złudzenia i moja wiara w cud ? Co teraz robić ?? pozdrawiam

Gość najpierw się zastanów
czy ci na serio zależy, czy to tylko kolejne zauroczenie. Chociaż to trudne. Bo facetom nawet największa miłość przechodzi po 1,5 roku:o Poza tym życie takie jest- nie da się z kims być i się nie kłócić. Tak jest w związku. I trzeba się czasa mi kłócić, bo to często pomaga. Nie bez przerwy o to samo, nie wypominać, tylko się kłócić, rozwiązywać problemy czasami kłótnią. Bo to pomaga oczyścić atmosferę, powiedzieć, co sie myśli.

tak, bardzo mi zależy od naprawde dugiego czasu. NA taką kobietę zawsze czekałem... chodzi mi raczej co sądzicie o tym co powiedziala - ze albo mi zabiera nadzieję, albo mi ją daje i te jej sygnały... pozdrawiam

Gość zla bo dawno nie misiaczyla
niech wybierze, z ktorymi dwoma z tych trzech chce próbowac a potem rzuca monetą ;)...nie powazna baba jakaś...no:o A Ty jesteś kapeć, ze nie umiesz się rozmówić...

Gość wredotka_slodka
moim zdaniem to daje ci sygnaly, jakby chciala zebys cos z tym zrobil. w innej sytuacji nie mowilaby przeciez ze sie nie uklada, ze sie kloca i ze to raczej to zwiazek nie na cale zycie. probuje cie wysondowac czy nadal jest nia zainteresowany

Gość zla bo dawno nie misiaczyla
kapeć:(

Ona malo z nim przebywa. mowi, ze lubi ze mną spędzac czas i za kazdym razem jak z nim jest to sie kloca. nie dosc ze i tak coraz rzadziej sie spotykają to sie kłócą i to ją przygnębia. Mowi, ze nie wie czasem co ma robić. Ze czuje sie nie fair w stosunku do mnie i do niego. Nie wiem :(

Gość Moim zdaniem ...
dziewczynama problemy ze sobą, nie wie co chce ... Poza tym jeżeli jej związek przechodzi kryzys to lekarstwem na kryzys na pewno nie jest nowy facet ... chcesz miec taka dziewczynę ? Zastanów się :-D 👄

Gość ja wiem po sobie
ze ona nie odejdzie od swojego chłopaka, a w tobie moze szukac tego co on jej nie daje... moim zdaniem najlepiej dla ciebie to stracic nadzieje

Gość Znuzony .......
czyli wg Was nie ma szans, zeby rzucila obecnego i chciala byc ze mną ? :(:(