Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Szmaciarz

Kobieta, która puściła się bez miłości to przekreślona maksymalna szmata

Polecane posty

Gość Anty-Szmaciarz

Jest już przekreślona na zawsze i żadna poprawa nic nie pomoże. Do końca życia będzie obrzydliwą szmatą. Są błędy, których się nie wybacza. Kobieta, która bzykała się bez miłości to jak facet, który bzykał się z innym facetem, a taki już na zawsze jest ciotą, cwelem i pedałem.

Gość 24
oj chyba ktos ci krzywde zrobil

jak to co powie? ...... że facetowi to wolno :P bo facet to zdobywca, bo facet idzie do łóżka z kobietą dla seksu a prawdziwą miłość ma w domu........i wiele innych bzdur......na własne usprawiedliwienie.

ale ja nie pytam o to co sadzisz o seksie faceta z facetem tylko co powiesz o facecie ktory idzie do lozka z jakas kobieta bez milosci...? Jest tak samo szmaciarzem?

wg ciebie; a według mnie ktoś kto tak osądza innych jest ograniczonym kretynem bez mozliwości poprawy :)

Gość boxing day
MIEJSCE BURAKOW JEST W ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj, uwierz mi ze może... Taka dyskusja jest bez sensu, faceci zawsze beda sie usprawiedliwiac:)

Gość 24
aniolku jak ktos jest wolny ma prawo robic co mu sie podoba niezaleznie czy to kobieta "puszczajaca sie bez milosci" "facet z facetem" byleby nie krzywdzil innych.a tobie nic do tego

generalnie dowiedzieć sie o zdradzie nie jest przyjemne......zarówno dla jednej jak i drugiej strony......myślę że kobiety nawet bardziej przeżywają takie rzeczy. To potrafi dręczyć latami........faceci raczej tak nie rozpamiętują jak my.

10:38 Anty-Szmaciarz 10:35 xaxaxa. wg ciebie; a według mnie ktoś kto tak osądza innych jest ograniczonym kretynem bez mozliwości poprawy świadomość, że dziewczyna puściła się bez miłości czyni ją obrzydliwą i ochydną.\" Dla mnie świadomośc istnienia takiego robaka jak ty sprawia, że swiat od razu pochmurnieje :O Ide lepić pierogi, mają wiecej empatii, zrozumienia i inteligencji niz ktoś taki jak np. ty :)

nie wiem czy autorowi chodzi konkretnie o zdrade... Ale dla mnie nie ma to roznicy, jesli ktos to robi nie bedac w zwiazku to to nie ma znaczenia, moze robic co chce. Ale moim zdaniem zdrady nie mozna niczym usprawiedliwic, nie ma usprawiedliwienia typu \"to byl tylko seks\"

Gość ale wam się nudzi
:D;)

Gość 24
chcialam podkreslic, ze chodilo mi o ludzi wolnych, nie zaangazowanych uczuciowo, a koledze anty-szmaciarzowi radzilabym przeniesc sie w czasy polowan na czarownice, od razu lepiej sie poczuje

nikt Ci nie każe z nimi byc... Czy ktos tu Cie do tego zmusza?

Gość 24
nikt cie nie zmusza. mozesz sobie znalesc taka czysciusia, ale i sam powinnes taki byc. kazda ze stron ma miec takie same prawa

nie przesadzaj! mogła mieć słabszy dzień,jakiś stres,chwila słabobości może zauroczenie? Faceci też tak mają {czasami}.Może nie \" wykazałeś\" się w łóżku i poszła sprawdzić z innym z ciekawości ? Popatrz w lustro może prawdę ci powie...

Gość 24
moj facet przede mna mial wiecej przygod niz ja, ale jego za szmate bys nie wziol bo z facetem sie nie puscil,co? a poza tym wie o tym jestesmy ze soba szczerzy. nie zdradzam go, nie ranie czuje sie w porzadku sama ze soba

Gość Vinga_77
czy kobieta która puściła się bez miłości jest przekreślona....??? myślę że z jednej strony masz racje, jeśli kobieta jest w stanie tak sie upodlić żeby z własnej godności zrobić kupę gnoju to nigdy nie pozbędzie się tego jarzma... jesli byla w stanie zrobic to w pełni świadomie i przy naturalnym stanie psychicznym to jest i zostanie już dziwką. to jest jak zdrada, albo utrata dziewictwa... nie wraca już czystość. zdradzisz raz i już na zawsze jesteś zdrajcą.... tak i tutaj... z drugiej jednak strony istnieją kobiety które popełniają ten błąd mając zwichrowaną psychikę, w depresji i nieświadome ważkości tego czynu.... i zaraz potem tego żałują... i nie przestaną do końca życia. to inna sytuacja. to był błąd tej kobiety.... i jeśli sama sobie nie potrafi tego wybaczyć należy jej się wybaczenie w oczach innych... trzeba rozróżnić \'puszczenie\' się laski z facetem z ochoty, glupoty i braku moralności. a popełnienie tego błędu w momencie depresji lub totalnej nierównowagi psychicznej przez kobietę która ma swą moralność, dumę i honor..... i żałuje tego. zawsze chciałam przeżyć swój pierwszy raz z jedynym mężczyzną swego życia, i tak było i jestem z nim szczęśliwa. jednak mam w historii sytuacje których żałuję, dla niektórych są to niewinne rzeczy, ale ja czuję żal że w ogóle się zdażyło cokolwiek. miałałam totalnego doła, depresję i myśli samobójcze.. było mi wszystko jedno... nie wybaczyłam sobie tego do teraz, choć na szczęście nie stoczyłam się tak by się puścić... życzę wszystkim kobietą większego poszanowania własnego ciała niż jest to lansowane w tych czasach....

Gość 24
anty-szmaciarz romantyk z ciebie!

Gość do Vinga77
mądra z Ciebie kobieta.

Gość 24
dosc sztywny ten kodeks moralny, ale kazdy ma prawo do wlasnych pogladow. chcialabym tylko wiedziec czy ty zawsze uprawiales seks z milosci? jak tak wiecej sie nie odezwe

Gość Vinga_77
Anty Szmaciarz ma racje... sex powinnien być dopełnieniem miłości.... i wtedy to nie jest SEX tylko KOCHANIE się :)

Gość 24
no to masz prawo, jednak romantyk, rzadki okaz. czesc

stary! Przeżywasz to jak\"młody na warcie\".Co ty mieszkasz w puszczy,że masz takie dylematy moralne?Ludzie ci radzą a ty dalej swoje,wyjeżdżasz z kodeksem itp.Jak jesteś w takim szoku to zmień dziewczynę albo siebie.

Gość nie moralizowac mi tu
Vinga_77 Ty jestes niespełna rozumu.Seks to seks,jakie tam upodlenie.Qrcze wkurzają mnie wszyscy i wszystkie świętojebliwe.Jak chcę to będe zdradzała i już i szmata ani tym bardziej nie jestem.Dla mnei szmata to taka osoba ,ktora nie dba o swoja rodzinę o dom etc.Jezeli dbam o dziecko ,mąz ma wszysko jak nalezy to jaka ja jestm szmata,ze lubię sobie poseksic na boku...

Gość nie moralizowac mi tu
Anty-Szmaciarz jestem po prostu niepowaznym człowiekiem.Pozyjesz ,przezyjesz to zobaczysz .