Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Szmaciarz

Kobieta, która puściła się bez miłości to przekreślona maksymalna szmata

Polecane posty

Gość Vinga_77
MI SIĘ WYDAJE ŻE W TOBIE MORALNOŚCI SIĘ NIE ZNAJDZIE.... JESTEŚ ZAPEWNE JEDNĄ Z TYCH KTÓRE TAK ROBIĄ I STARAJĄ SIĘ BRONIĆ....NIESTETY SAME WYBRAŁYŚCIE TAKIE ZACHOWANIE I PIĘTNO TEGO.... A TROSKA O RODZINE TO INNA RZECZ I INNY TEMAT. NIE MYL. TU MÓWIMY O SZACUNKU DO SWEGO CIAŁA I ZWIĄZKU.... O CZYM WIDZE NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA... ALE KIM ŻE JA JESTEM BY OCENIAĆ? :)

Gość Vinga_77
A TAK PS... JEŚLI MASZ MĘŻA I DZIECKO A DAJESZ NA BOKU TO ZALICZASZ SIĘ DO NAJGORSZEJ KLADY DZIWEK I KURWISZONÓW.... POGÓDZ SIĘ Z TYM. JESTEŚ ZWYKŁĄ SZMATĄ. BIEDNY TEN MĄŻ I BIEDNE TO DZIECKO....

Gość dcdcdcdcd
anty szmaciarz.... wypierdalaj z roum, ok? bo az mnie trzesie kiedy czytam te kretynskie wypowiedzi hheh

Gość nie moralizowac mi tu
Nie krzycz kobieto.Nie mam zamiaru się usprawiedliwiać,bo robię to co chcę i wisi mi co,kto o mnie myśli.O jakim Ty szacunku do swojego ciała piszesz,nie sprzedaję sie jak dziwka (dziwki tez mozna czasami usprawiedliwić).A co do zwiazku,to wiesz co,wiekszosc kobiet i facetow ma ochote zdradzic i zdradzac tylo przed tym wstrzymuje ich nie morlanosc tylko najzwylklejsza obawa przed utrata stabilnosci życiowej ,utratą partnera jezeli zdrada wyjdzie na jaw.A propos rodziny,ktora kobieta jest lepsza ta co nie zdradza a ma w nosie swoje dzieci,meza,jest niechlujna,w domu syf,czy ta co lubi sobie skoczyc w bok,jest miła dla meza,w domu lśni czystoscią,dzieci kochane i kochajace.Więc pytam,ktora z tych kobiet jest szmatą?????

Gość ALICJA Z WAWY
JUZ KUZWA MAM DOSYC CZYTANIA TYCH BZDUR, PUSCILA IE -KURWA, NIE DALA -KURWA, UBRALA MINI -KURWA. A WY TACY CACY ,ZE HEJ .pojde do lozka jezeli mam na to ochote i tyle . i mam to w d----pie co ktos mysli a w szczegolnosci tacy ja tyyyyyyyyyyyyyy. wez sie lepiej do roboty a nie wypisywac glupoty.

Vinga_77 Nie daje na boku ,bo dawac moze kobieta zarabiająca na swojej pupie.Seks to rownouprawnienie ,poł na poł,ja daje i biore .Jezeli mnie wyzywasz od roznych to brak Ci ogłądy>Nie Twoja dupa to nie moralizuj.Nie wiesz co Ciebie czeka w przyszłosci,moze zasmakujesz zdrady :-) Na pewno nie raz marzysz o skoku w bok:-)

Gość Vinga_77
POWIEM CI TAK... KOBIETA KTÓRE NIE DBA O DZIECKO I MĘŻA JEST NIC NIE WARTA, MOŻNA JĄ OKREŚLIĆ NA WIELE OBRAŹLIWYCH SPOSÓBÓW.. ALE NIE JAKO SZMATĘ I DZIWKĘ... TO JEST ZAREZERWOWANE DLA TAKICH JAK TY ( I NIE CHCE TU CIE OBRAZAC ALE NAPISALAS TYLE O SOBIE ZE OBIEKTYWNIE MOZNA CIE TAK NAZWAC I MYŚLĘ ŻE RESZTA SIĘ ZE MNĄ ZGODZI) SZMATĄ I DZIWKA NAZYWAMY KOBIETY KTÓRE ZDRADZAJĄ, DUPIĄ SIĘ NA BOKU LUB SPRZEDAJĄ CO DO DZIWEK. TYCH DWÓCH RZECZY NIE MOŻNA PORÓWNAĆ. ZWIĄZEK POLEGA NA WYŁĄCZNOŚCI SEXUALNEJ, TRZEBA TO ZROZUMIEĆ... JEŚLI NIE TO NIE DOJŻAŁO SIĘ DO ZWIĄZKU... NO ALE TEN POST BYŁ O CZYMŚ INNYM.... :)

Gość Vinga_77
POWIEM CI TAK... KOBIETA KTÓRE NIE DBA O DZIECKO I MĘŻA JEST NIC NIE WARTA, MOŻNA JĄ OKREŚLIĆ NA WIELE OBRAŹLIWYCH SPOSÓBÓW.. ALE NIE JAKO SZMATĘ I DZIWKĘ... TO JEST ZAREZERWOWANE DLA TAKICH JAK TY ( I NIE CHCE TU CIE OBRAZAC ALE NAPISALAS TYLE O SOBIE ZE OBIEKTYWNIE MOZNA CIE TAK NAZWAC I MYŚLĘ ŻE RESZTA SIĘ ZE MNĄ ZGODZI) SZMATĄ I DZIWKA NAZYWAMY KOBIETY KTÓRE ZDRADZAJĄ, DUPIĄ SIĘ NA BOKU LUB SPRZEDAJĄ CO DO DZIWEK. TYCH DWÓCH RZECZY NIE MOŻNA PORÓWNAĆ. ZWIĄZEK POLEGA NA WYŁĄCZNOŚCI SEXUALNEJ, TRZEBA TO ZROZUMIEĆ... JEŚLI NIE TO NIE DOJŻAŁO SIĘ DO ZWIĄZKU... NO ALE TEN POST BYŁ O CZYMŚ INNYM.... :)

Gość 24
vinga do zakonu sie nadajesz, gratulacje. ale ci pranie mozgu zrobili

Vinga_77 niech Ci bedzie ,ze jestem taka :-) ale ja mam soje ja a Ty biedna kobiecino czytaj romanse i sciskaj kolana .Po prostu niektorzy zadzrosza niektorym kobietom,ze one co chca to zrobia i nie licza sie zakazami i normami moralnymi>pamietaj Vinga_77 czesto los lubi płatac figle ,znam duzo osob,ktore tak samo mytsla jak Ty ale niestety ich moralnosc runeła:-)

Vinga_77 wolę być szmatą niż analfabetką :-) DOJRZEĆ A NIE DOJŻEC :-)

Gość Vinga_77
:) NIE MUSZĘ ZACISKAĆ KOLANEK... MÓJ MĘŻCZNZNA JEST ZAJEBISTY W ŁÓŻKU I DO ZAKONU TEŻ RACZEJ WSTĄPIĆ NIE ZAMIERZAM.. BO UWIELBIAM SEX. ALE Z TYM JEDNYM. CZY NAPRAWDĘ ŚWIAT TAK SIĘ UPODLIŁ ??? JA TU WIDZĘ ŻE WIĘKSZOŚĆ KOBIET POPIERA ZDRADY I SEX NA BOKU.. SEX DLA PRZYJEMNOŚCI BEZ MIŁOŚCI..... TO JEST TAKIE PRZYKRE ŻE ZATRACIŁY SIĘ W ŚWIECIE PRAWDZIWE WARTOŚCI I MORALE... WIĘKSZOŚC KOBIET WCALE NIE JEST WIĘCEJ WARTA NIŻ DZIWKI ULICZNE... ROBIĄ TO SAMO TYLE ŻE CICHACZEM I NIEODPŁATNIE... ŻAL MI TYCH WSZSYTKICH MĘŻCZYZN, KTÓRZY NIE MOGĄ BYĆ PEWNI WIERNOŚCI SWYCH KOBIET.... ŻYCIE MOŻE I RÓŻNIE SIĘ UKŁĄDA.. ALE WYBÓR ZAWSZE NALEŻY DO NAS... MIŁYCH ŚWIĄT

Gość 24
nie denrwuj sie "nie moralizowac mi tu" nie ktorzy tak juz maja. to swego rodzaju daltonizm wszystko jest czarne i biale, odcieni szarosci nie dostrzegaja. vinga i anty-szmaciarz na to choruja wiec sie swietnie dogadali

Gość Vinga_77
ORTOGRAFIA A KURWIENIE SIĘ NA BOKU... JEZU ALE DAŁAŚ PORÓWNANIE..... HEHEHEHEHEHE JEŚLI TAK WYGLĄDA TWOJA DRABIRA WARTOŚCIOWAŃ TO JA DZIĘKUJĘ.....

Vinga_77 moj maz tez jest super w łozku i ja tez jestem dla NIgo super :-) Ale krew tio nie woda a seks to tylko seks nie trzeba kochac aby w to sie bawic :-)Chyba masz problem ze soba,ze przejmujesz sie moralnościa innych:-) W ogole co Ty robisz na forum w taki dzionek :-) szybciutko kochajaca zonko do meza i dzieci a nie przesiadywac na forum i zamrtwiac sie komu kto daje dupe :-)

Masz naprawdę problem z sama soba :-) ja Cie podpuszczam a Ty sie indorzysz :-) Co Cie obchodzi czy jakas pani jest szmata czy nie :-) Jestes prawą kobieta to nia badź i kochaj wszytkich ludzi :-)

Gość 24
no i co dziewczyny lepiej wam jak sie powyzywalyscie od kurew i analfabetek? vinga twojego chlopa nie rusza to co ci przeszkadza ze taka jest "wyzwolona". boisz sie ze mu sie zachce skoku w bok i spotka taka "nie moralizowac mi tu"?

Uciekam ,bo maz przyjechał z zakupow :-)Miłych Swiat zycze,mzoe jeszce poźniej wpadne ;-)

Gość dcdcdcdcd
nie unos sietak malenki...tylko po cichutku wypierdalaj z forum

Gość 24
przyznaj sie anty-szmaciarz, ktoras cie w trabe zrobila?

Gość zal serce sciska
ja pie...dole to już tyle kurewek po ziemi sie szlaja???? to po huj są związki? po huj są małżenstwa skoro moja zoneczka bedzie i tak dawac dupy jakims hujom...... mowi sie ze facet mysli hujem..... ale ja tu widze ze to wlasnie wiecej mezczyzn jest ktorzy czcza oddanie w zwaizku a laseczki rozdaja dziurke na lewo i prawo.... dno.. totalne dno.. plakac sie chce ile kurewek chodzi po swiecie udajac dobre zony i matki.. .na stos!

Gość mężczyzna Izuni
obieta, która raz stała sie dziwką zostaje nią do końca życia. Taką suke należałoby spalić na stosie albo nabić na pal by raz na zawsze miała takiego bolca ze wyszedłby jej gardłem. A co do facetów co robią tak samo to jak już zerżnieciectaką szmate to rzućcie jej z dwie dyszki prosto w twarz i powiedzcie ze reszty nie trzeba

Gość mężczyzna Izuni
Muszę Wam w tajemnicy powiedzieć, że ja sam także często jestem nabijany na pal mojego ojca :classic_cool:

Gość mężczyzna Izuni ma rację
dziwka już dziwką będzie na zawszę

Gość Vinga_77
wiecie ile ja znam dziewczyn które dupiły się po cichu z kazdym kto chciał... a teraz, mając po te 22 , 23 lata są mężatkami i ich mężowie w ogóle nie wiedzą o tym że poślubili zwyczajne dziwki? czasami mam dylemat czy im tego nie powiedzieć... bo laski udają cnotki i wszyscy się nimi zachwycają.. a jak ja z nimi siedzę na piwku to rozciągają wizję jak by to było z tamtym facetem przy barze.. a jak to był zajebiście w zeszłe lato z jakimiś gościami... niedobrze się robi... laseczki są przez matki, teściowe, wujków, dziadki i mężów wychwalane pod niebiosa i nic nie wiedzą o tym jakie to naprwdę są dziwki....

Gość stop puszczalskim

Ma dzień :P ja ochotę :P i jest seks. :D O Szmatach, puszczaniu się nawet nie myślę :O Ale dzięki bo przypomniałeś mi o praniu. :) Tak ubieram się w szmaty :P :D :D

Gość puszczalska na maxa

Gość a co myslicie
jak facecisie puszczaja to napewnomaja z kim. Proste z puszczalskimi babami. Czyli kurwy i kurwiarze a najwieksi kurwiarze to sa faceci.

Dla mnie bieganie za sexem i poświęcanie jemu większej uwagi jest oznaką zezwierzęcenia w życiu facet ma tak wiele rzeczy do zrobienia / opracowania / wynalezienia że nie ma czasu ganiać za pierdołami , co mi z tego że zarucham o 10 więcej jak stracę bezcenny czas który można znacznie lepiej spożytkować i zbliże się do poziomu małp ? No chyba że ktoś jest dałnem i dla niego szparka jest celem życia albo czarnoskUrym xD