Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeanine 22

jak tam mija wam wigilia, co porabiacie???

Polecane posty

trudno powiedziec ze wszystko jest nie tak..zanim poznalam mojego obecnego, bylam prze 3 lata zakochana w facecie ktory mnie zupelnie olewal...straszny to byl okres,zupelnie stracilam wiare w siebie,czulam sie nieatrakycjna, myslam, ze juz na nic dobrego nie zazluguje.potem poznalam mojego obecnego-byl cudowny, zakochalam sie, czulam sie szczesliwa.no i on sie nie zmienil, nadal ma pelno dobrych cech, ale ja zaczynam po postu po prawie 2 latach widziec jego wady..i bedzie tak, albo sie do nich przyzwyczaje i je zaakceptuje, albo zwiazek nie przetrwa..

Gość onaaaaaaaaaaaa
poklocilam sie z matka i ona oddala mi kase za prezent jak jej dalam:( nie jest ciekawie no i do tego serce zlamane wiec nic nie jest dobrze

a ja wlasnie gadalam przez telefon z cala rodzina mojego chlopaka zaczynajac od mamy poprzez dziadkow a konczac na wujostwie. humor mi sie poprawil bo jego rodzice sa dla mnie jak moi wlasni a z sistra mam lepsze kontakty niz on. czekaj na manie wszyscy milo wiedziec ze ktos az tak sie toba przejmuje:):) jeszcz tylko 3 tygodnie i wkoncu wszystkich ich zobacz, no i przedewszystkim moje kochanie:):)

dziewczyny jak sie nie odezwiecie to znikam. oczy mnie bola i kregoslup siada. chyba sie walne do lozka i popatrze w telewizor

naogladalam sie glupiej telewizji i tez chyba ide spac..bo co tu robic?

Gość Jeanine 22
Ja się obżarłam słodkościami, obejrzałąm troche nudów w tv i sama nie wiem co robić. Uh, dora, z temperamentem w sexie to ciężko, często te sprawy odbijająsięna całym związku. Ja teżzdaje mi sięmam czasem większe potrzeby niżmój facet, ale to zalezy od dnia. Raz ja a raz on ma większe libido, no ale tak to jużjest. Kurcze, gdzie ty masz takie wysokie stypendium??Ja mam 250zł niecałe i to jużjest baaardzo wysokie, w porównaniu z zeszłym rokiem-170zł... Hehe, teżodkladam sporą częśc z moich funduszy,ale co z tego... Eh, ja czujęsięjakaśniepotrzebna, bezużyteczna, nieatrakcyjna, nieinteligentna, źle mi ze sobą samą. Lubięmiećwypełniony czas i byćzajęta cały czas (pracoholik) bo teraz w święta to normalnie wściec sięidzie i głupoty wymyślam i szukam chyba na siłęproblemu...

ja mam 540 zl, a i tak obnizyli bo w tamtym roku 700 dawali:/ na umk w toruniu

Gość kopciuszekkkk
podzieliłam się opłatkiem z ojcem którego nigdy njie miałam tylko formalnie i z jego żona czyli złą mcocha, sama przygotowałam 13 potraw ale miło było kopciuszek