Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemnic

Jest ktoś kto potrafi rozwiać moje wątpliwości???

Polecane posty

Gość niewiemnic

czy test ciazowy jest skuteczny?zdazylo sie kiedys komus ze pokazal'brak ciazy' a bylyscie w ciazy?albo na odwrot?

Gość aleeeeeee
bo to drogi rolniku przed tem musi cie ktos 'puknac';)

Gość niewiemnic
nie zartujcie sobie!dla mnie to powazna sprawa!prosze o szczere odpowiedzi

jako ciekawostkę dodam,że moja znajoma brała kiedyś pigułki a mimo to zaszła w ciążę. nie zdawała sobie z tego sprawy i pigułki przyjmowała dalej czego skutkiem było poronienie. uświadomił ją dopiero o tym ginekolog:(

Gość do radosławos
ja wlasnie zazywam tabletki ktorych nie moga brac kobiety w ciazy,robilam test i wyszlo ze nie jestem,mimo tego boje sie,tymbardziej po tym co przed chwila przeczytalam

test najlepiej robic tydzien po wspołżyciu albo 10 dni po... wtedy mozesz miec praktycznie 100 procent pewnosci, ale kup dobry test, nie gówno z rossmana

ona brała pigułki antykoncepcyjne od dłuzszego czasu a mimo tego... zadna antykoncepcja nie jest w 100% pewna:(

Gość nicnicewien
test zrobilam ok tydzien po ostatnim wspolzyciu i piec dni po terminie spodziewanej miesiaczki.sama nie wiem co myslec!test dal wynuk negatywny lecz okresu nadal nie mam,wiec zaczynam sie bac.nie chodzi o to ze boje sie ze bede w ciazy,bo chcemy dziecka ale o to ze nie wiem co robic z tymi tabletkami.a moze jeszcze jeden test zrobic?kurde,tylko gdzie jas teraz test kupie?!?