Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chryz

WOgole nie widuje przystojnych facetow !!!! tez tak macie???

Polecane posty

Gość Ewelaa
eee to jakieś brednie.....jest wiele naprawde fajnych facetów w Polsce wystarczy się rozejrzeć;]

Gość 24
ja tam ich jakos nie dostrzegam, a jak nawet to jak usta otworza to calt urok pryska

Gość TAMISKA33
Lublin -zero przystojniaków,nie wiem co sie z wami chłopaki dzieje gdzie się chowacie? buuuuuuuu

Gość Kaylla
No przeciez sa w pl "fajni" ale my tu o przystojnych..;) Fajni slodcy i kochani pewnie ze sa.Wiadomo nie mozna miec wszystkiego.Podobno..

Gość Kaylla
Wogole to znam takiego jednego. 28 lat, grecka uroda , ogien w oczkach a jak cos powie to sie milo robi na serduszku..bo naiwnie tak powie tak niemadrze slodziusio , taki chlopczyczek ale sliczniusi wiec sie mu wybacza.Jak go widze to odrazu sie usmiecham..nie musi mowic madrze,wazne ze ja sie czuje super :D /super inteligentna A jaka to radosc poudawac malo inteligentna..i jaka wtedy nic porozumienia jest.Mozna sobie spokojnie wszystkie szare komorki wylaczyc :D :D :D :D

Gość 24
mozna i tak. ale na dluzsz mete sie nie sprawdza

Gość Kaylla
Ja nie o zwiazkach absolutnie ..mi jest milo na niego patrzec:D Milo jest przebywac. Na dluzej faktycznie odpada ..chociaz sa kobiety ktore sa w stanie utrzymac. No wiec no wiec : widzialam w Bielsku kilku :D :D :D

Gość 24
podziwia te ktore wytrzymuja, robic z siebie kretynke zeby pan i wladca inteligentnym sie poczul? to nie dla mnie

Gość malutk a
ja ostatnio fajnego wyczailam na uczelni ;-) wcześnniej jakos go nie widzialam , a jest naprawde przystoiny , szkoda że wyjeżdżam , może by cos z tego było :)bo też na mnie patrzył , juz kilka razy :-)

Gość Kaylla
24 : ja nie o tym , tylko ze sa sytuacje kiedy przyjemnie jest porozmawiac o rzeczach malo istotnych ,o jakis pierdolach a potem sie posmiac z tego, i bardzo milo jest jesli rozmowca jest uroczy. Robic z siebie idiotke bo jakis frajer jest tepy i zeby poczul sie lepiej to nie planuje;)

Gość 24
a no chyba ze, a popatrzec na kawlek ladnego mieska, to faktycznie przyjemnie :)

jak można nie spotkać przystojnych meżczyzn to ja tego nie rozumiem.... albo sie jest bardzo wybredną albo sie nie wychodzi z domu....cudów nie ma.....sorry ale jest mnóstwo zajebistych facetów!!! trzeba se tylko rozejrzeć dookoła i chcieć zobaczyć w kimś pozytywne cechy ....( nikt nie jest ideałem)

Gość Kaylla
To jeszcze napisz skad jestes :D

nie wiem czy to do mnie było??????? ja jestem z okolic krakowa, ale w krakowie naprawde jest duuuuuuuużo przystaojniaczków :) ja tez jestem wybredna ale piekno dostrzec umiem i moge powiedziec ze ktos mi sie nie podoba, ale np. ładny jest bo cóż...nie da sie tego ukryć jelsi podoba sie 10u moim kolezankom a to ze ja mam inny gust to już indywidualna sprawa :) KRAKÓW RULEZ

Gość Kaylla
Tak, absolutnie wszystkie piekne :D Ale tez inteligentne czule delikatne i swiadome tego ze nie wyglad sie liczy u faceta tylko wnętrze (wnetrze domu :D :D :D :D / joke) malutka : jakos tak wczesniej napisalam ze w Kraku jest ich troche..moze nie czytalas dokladnie;)

czytałam dokładnie:) tylko akurat to nie było do Ciebie, nie TY załozyłas topik ze NIE SPOTYKASZ PIEKNYCH MEZCZYZN.....Ty najwyrazniej spotkasz:) bo jak masz tego nie robić skoro o kraku mowimy:) CHLOPCY W KRAKOWA DZIEKOWAĆ NAM ZA DOBRE OPINIE :P

Gość kobitka 777
czytam te opinie i bardzo czesto pojawia sie zdanie, ze wszyscy przystojni mezczyzni wyjechali z kraju, otoz musze was rozczarowac kobitki. od roku mieszkam w anglii i cudow - szczegolnie wsrod Polakow, to niestety, ale nie ma. choc przyznam, ze czasem sie jakis okaz trafi. w koncu wyjatek potwierdza regule :)

Gość 24
a kto o angli mowil, i o polakach generalnie? ja tam w zimnokrwistych blondynach nie gustuje

Gość i co jeszcze
bo przystojnych facetów nie ma! jest ich jakies 5% reszta to pasztety, ktroe twierdza sami o sobie że są ok i krytykuja wszytskie dziewczyny a sami podniecaja sie tymi lalami z tv co miały po kilkanascie operacyjek przystojni faceci są w telewizji=zakoscielny,deląg,małaszynski,pitt

Gość Chryz
JESTEM Z KRAKOWA :) ja załozyłam topic. Chodze czesto po miescie, do knajp. Jak juz widze zadbanego przystojniaka to obcokrajowca :P nie jestem az tak wybredna....

Gość a jednak jestes wybredna
zapisz sie na silownie tam powinnas cos znalesc albo wychodź po prostu z domu;)