xDxDxDxD 251 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: Tylko żydówek i rosjanek. Tam piėrdolisz teraz głupoty, od kiedy pamiętam nazywasz kobiety femoidami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem i nie chcę wiedzieć, a Ciebie to interesuje ? Magda co się z Tobą dzieje ... No zaciekawiło trochę mnie. A co? Nic chyba no tylko pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, judenfrei staat napisał: zależy czy w definicji żydowskiej czy nie. bo dla żyda każdy kto przed nim nie klęka nie jest polakiem, a każdy kto klęka przed żydem też do obozu. W definicji matki polki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tam piėrdolisz teraz głupoty, od kiedy pamiętam nazywasz kobiety femoidami. bo dla mnie to co jest kobietą według żydów to szmaata. ty jesteś na przykład ćpunką puszczającam się z menlami, czyli kwalifikujesz się do podwiązania jajników, a twoje dzieci do pracy przy łopacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: W definicji matki polki a to niech se będzie bo żydzi tego nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: bo dla mnie to co jest kobietą według żydów to szmaata. ty jesteś na przykład ćpunką puszczającam się z menlami, czyli kwalifikujesz się do podwiązania jajników, a twoje dzieci do pracy przy łopacie. hahaha a ja wiedziałam że jak tylko zwrócę ci uwagę z tym że piszesz teraz od czapy to od razu się na mnie rzucisz jak ujadający ratlerek. Zero nieprzewidywalności w każdym razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: hahaha a ja wiedziałam że jak tylko zwrócę ci uwagę z tym że piszesz teraz od czapy to od razu się na mnie rzucisz jak ujadający ratlerek. Zero nieprzewidywalności w każdym razie. Przypominam dla tych co to czytają i nie wiedzą, masz dzieci z dwóch różnych gachów i wyłudzasz mieszkania od państwa, piszesz na telegranmach z ruskim ćpunami żeby ci dawali naroktyki. co dostają w zamian nie wiem, ale się domyślam. ha tfu ci na pysk szonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, judenfrei staat napisał: Przypominam dla tych co to czytają i nie wiedzą, masz dzieci z dwóch różnych gachów i wyłudzasz mieszkania od państwa, piszesz na telegranmach z ruskim ćpunami żeby ci dawali naroktyki. co dostają w zamian nie wiem, ale się domyślam. ha tfu ci na pysk szonie. Dawno mówiłam żebyś odstawił ten fentanyl, nie posłuchałeś, twoja sprawa. Tylko ten zanik szarych komórek staje się co raz bardziej widoczny. Narazie pegazie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Dawno mówiłam żebyś odstawił ten fentanyl, nie posłuchałeś, twoja sprawa. Tylko ten zanik szarych komórek staje się co raz bardziej widoczny. Narazie pegazie. Jesteś niedorozwinięta. Wstawiłem kiedyś kilka razy video o pladze ćpuństwa w USA (fentanyl) a ty sobie uroiłaś że to biorę. Może jakiś twój gach walił korokodyla, to bardzo prawdopodobne, i na mnie projektujesz bruda ruro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 4 godziny temu Tak się bawi elcia: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach