Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem beznadziejna

Czemu nie odpisał mi na smsa???

Polecane posty

Gość czarna1123123
myslenie o tym w kolko nic nie pomoze.wylacz komorke!!!!!!!!

Gość czarna1123123
no wyłacz ją!!

Gość jestem beznadziejna
dzieki kochane:) mnie najbardziej wkurza: 1)jego niekonsekwentne zachoawanie 2)moja słaba wola w stosunku do niego,łamie wszystkie swoje zasady i nie poznaje siebie...zero dumy,honoru...po prostu mu sie podkładam a tym smsem jeszcze bardziej naważyłam piwa... i to mnie wkurza,że w czwartek zobaczę go w pracy i będę znowu musiała robić dobrą mine do złej gry...:(

Gość czarna1123123
wyłączyłaś już??

Gość hymmm
moze siedzi ze swoja laska w domu i nie moze ci odpisac po prosrtu...

Gość jestem beznadziejna
a co do komórki to ja wiem,że nie odpisze więc nawet nie ma sensu jej właczać czy wyłączać... jakby miał odpisac to już by to zrobił!

Gość czarna1123123
nic nie musisz robić. Ty byłaś miła on okazał się palantem, który gra macho. Poczekaj, może odpisze, a tymczasem WYŁĄCZ.... co? .... KOMÓRKĘ :D

Gość jestem beznadziejna
hymm-no włąśnie uderzyłas w czuły punkt-bo on ma dziewczyne niestety... nic nie wiem o niej i tym ich związku poza tym,ze kogos ma - wiem od innego kolegi z pracy...:(

Gość czarna1123123
ja bym wyłączyła tą komórkę ;] Ty zrób jak chcesz, bylebyś ją wyłączyła

Gość jestem beznadziejna
nie rozumiem tylko jednego-skoro kogoś ma to po cholere zawraca mi głowe głupimi tekstami,żarcikami??? Po co mnie podszczypuje,itp.? Czemu faceci są tacy beznadziejni???

popieram, wyłącz komórkę. no cóż jeśli z kimś jest to sytuacja jest dość ciężka...

Gość hymmm
o, no to sprawa sie wyjasnila przynajmniej. wspolczuje glupiej sytuacji, ale na twim miejscu dlbym sobie spokoj, coby nie zarobic pazurami po twarzy i nie miec syfu w pracy. to duza firma?

Gość jestem beznadziejna
w firmie pracuje nas w sumie 20 osób. wiem,że sytuacja jest ciężka z tą dziewczyną,ale on mi sam zrobił nadzieję swoim zachowaniem...:(

Gość czarna1123123
bo faceci z natury są podli. Mają zdradę we krwii. Powiem Ci tak (abstrahując od wyłączania komórki), że jeśli by Ci się udało jej go odbić, to jest to facet nie wart zachodu - wcześniej czy później Ciebie też by zostawił dla innej. Bądź jego przyjaciółką, bądź blisko i licz na to, że jego związek nie wypali. Wtedy masz szanse zająć jej miejsce.

Gość czarna1123123
o kurcze...nie napisalas,ze kogos ma...to troszke komplikuje sytulacje.moze on nie dawal ci "znakow"ze jest zainteresowan?! moze poprostu jest dowcipnisiem i lubi robic w swoim otoczeniu z kobiet "fanki"...moze nie chodzilo mu o cos zlego...moze poprostu chcial,zeby atmosfera w pracy byla mila?!

Gość czarna1123123
ej?nie podszywaj sie pode mnie!!!!wymysl sobie swoj nick!

Gość jestem beznadziejna
i naprawde chce sobie dać spokój,ale on mi tego nie ułatwa:( ilekroć sobie to obiecam to on rzuca jakims tekstem,podkreca mnie a potem ...no właśnie - potem olewa tak jak widać na załaczonym obrazku - dzisiejsza sytuacja z smsem :(

Gość czarna1123123
dlaczego? :) piszę z sensem, więc nie masz mi nic do zarzucenia :D nie było słowa o drażach z biedronki, ani innych takich :)

Gość czarna1123123
to flirciarz i tyle... są kobiety kokietki i mężczyźni, którzy podrywają kobiety dla sportu. Puki jest zajęty nie licz na nic więcej poza flirtem

Gość jestem beznadziejna
no może chciał żeby było miło,ale ja to odczytałam tak a nie inaczej bo mi sie ten facet podoba... ale te teksty to był ewidentny flirt i tego jestem pewna,na pewno nie były to kumpelskie gadki,podobnie jak przytulanie sie itp.... No chyba że ja jestem jakaś dziwna...:o

Gość czarna1123123
dobra.wybaczam.swieta sa.

Gość jestem beznadziejna
dobra słonka - idę spać! Kochane jesteście,że pisałyście-przynajmniej nie czułam się z tym sama :) Duża buźka na dobranoc i może napiszę Wam cos jutro:)

Gość czarna1123123
nie jesteś dziwna, tak samo zachowywał się mój żnaty instruktor jazdy. rzucał dwuznacznymi tekstami i oboje się super bawiliśmy. ja żartowałam i on żartował. niewinny flirt... szybko okazało się, że żadne z nas nie żartowało... ale puki facet jest zajęty NIE WARTO!

Gość hymmm
20 osob w jednym dziale, czy to 20 osob to cala firma? w razie czego mozesz sie przeniesc poza te grupe osob, czy wylatujesz z firmy? pytam, bo bylam w podobnej sytuacji, tyle, ze po drugiej stronie barykady i szczerze mowiac zrobilam "kolezance" mojego faceta troche pod gore..

Gość czarna1123123
dobranoc :) i dla "mojego alter ego" również :D

Gość jestem beznadziejna
hej czarna-no i co?wyszło cos z tego,czy poprzestaliście na flircie?;)

Gość czarna1123123
nie przytulaj sie do zajetycha facetow dziewczyno! od zajetych facetow trzeba trzymac sie daleko!!!!