Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Gość dama z mleczykiem
to ja mu wytne za ciebie :D mi nie odda...chyba :P cze żaba 🖐️ wchłaniałam bigora i serniorem poprawiłam:P moloko on to udaje tylko że idzie spać, a potem siedzi, podgląda i znienacka wyskakuje i straszy :classic_cool:

bo z wiatrakami to nie chodzi o to by mocno byle by było w miarę jednostajnie:P choć podobno mamy gorsze warunki niż niemcy i u nas nie będzie turbin napędzanych wiatrem:o przynamniej tyle ile u nich... żaba :D

Gość dama z mleczykiem
no to będzie wojna na zaliczanie teraz: żaba vs moloko :D

krowka to Ty bylas to UFO i gadalss z diablem czy ND bo ona ciagle twierdzi ze jej tam nie bylo?

Gość trele morele.........
o ty krowo;) ja bigos oddalam a sernika nie zjadlam😭

Sebaa no normalnie dzisiaj postawiłeś sobie chyba za cel zaliczać stronki przede mną :O No ale dobrze ludzką rzeczą jest przebaczać więc tak też czynię ;) ;) ;) Buszujący to jak to jest z tymi półkólami??? A może jednak Sebaa mi to wytłumaczy skoro tak dobrze mu dziś idzie objaśnianie ;) To chyba przez to że sie tak wyspał :P Krówka ja chyba faktycznie zacznę brać u Seby pod uwagę to jego chamstwo :P :P:P Żaba limity wyrobiłaś??? ;)

Gość dama z mleczykiem
a co cie to :P wszystkiego nie musisz wiedzieć :P ciebie tam nikt nie obgadywał więc...sio:P

Gość dama z mleczykiem
te żaba ja nie wiem komu ty tego bigora zaniesła bo na pewno nie mi 😭 własnymi rencami tego co wchłaniałam gotowałam :classic_cool:

jak na wielkanoc mama ugotuje ten bigosik to przesle Ci poczta;) a ty nie zapomnij ze mi wisisz serniczek;)

Gość dama z mleczykiem
diabeł 😭 żaba coś czuje że na woń bigosiku to listonosz się skusi i ino oplamione opakowanie mi zostawi w skrzynce :D a serniora masz jak w banku :D z sera od prawdziwej krowy :classic_cool::P

krowka>>>>chcac nie chcac odpowiedzials:P:P:P za to Cie lubie;) nd>>>robiec Ci wtedy aluzje wpisalem IT(ale glupek ze mnei dopiero na drugi dzien sie kapnalem) o co sie obrazilas, a chodzilo mi o ET(czyt. E.T) taki film steven spielberga i myslalem ze sei kapniesz-nie wzialem pod uwage ze zle wpisalem:P

ja pierdziele jak ten czas szybko leci:o Kto chce herbate bo ide robic?

nastepnym razem zamiast sie obrazac to napisz o co chodzi to ja przeczytam jeszcze raz i powiem Ci co przekrecilem:P:P:P

Gość dama z mleczykiem
seba ja ci chyba mówiłam że z reguły to jeśli mogę to odpowiadam na pytania :P trele a zrobisz z prundem

krowa herbatka........prosze z piedziesiatka czystej;) A dla reszty kawa z rumem..........czestujcie sie......prosze:D:D

Gość dama z mleczykiem
a jak im serducha siendą po tej kawie z denaturatem czystszym to kto będzie damy zabawiał 😭

Gość SSeba
Bawisz ssie w detektywa:P ??

Gość hej hej
nie idxcie jeszcze, powiedzcie mi kto to jest nd........ plissssss

Gość dama z mleczykiem
hej hej ciekawość to pierwszy stopień do piekła :P a tam diabeł z widłami juz czeka :classic_cool: wyposzczooony;)

Gość hej hej
do nieba mnie nie wezmą, a w piekle sie mnei boją, więc cikawie sie gdy mam ochotę ;) p.s. a wróciła?

Gość dama z mleczykiem
diabeł ty słyszysz i widłami jeszcze nie machasz :D

Gość hej hej
damo, powiedz mi ;) poplotkuj ze mną, proszę.. wróciła? oni się kochają?

Gość dama z mleczykiem
damy nie plotkują :classic_cool: 39 stron przeczytasz to się dowiesz czy wróciła :D a może odeszła znów...hmmm :classic_cool:

Gość hej hej
super, na damy mozna zawsze liczyć :O pozdrawiam 😭

Gość dama z mleczykiem
e no sorry ale ja nie jestem informacją turystyczną :O i nie mam obowiązku udzielania info kto jest kto a poza tym sama nie wiem :D jak cię aż tak to ciekawi to poczytaj i pogrzeb na kafe również pozdrawiam :D

witam🖐️ nei powiem kim jest nd bo to cale forum i tak wie ale moge powiedziec kto jest hej hej:D:D:D:D:D:D:D