Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Gość 6.6
taaa zawsze chciałem być sokistą:P ja nei maiłem takich snów, najczęściej śnią mi się znajomi, tzn, postacie z twarzami ludzi których znam z widzenia itd...ale nei pamiętam fabuły:o

Gość 6.6
jest jedna smutna rzecz...któregoś razu obudze się koło kobiety i ona może dostac profilaktycznego plaskacza , czy jest prawdziwa czy to tylko sen:o

Gość 6.6
a ona się przewróci na boczek i mnie przygniecie bo to pewnie będzie sen z wielorybem:o ja pierdole....

Gość 6.6
taaa jest i do skóry mieszanej, wacka z napletem czy bez itd..... ale chyba są "ujędrniające' na pena??? wiem ,że są zastrzyki chyba z nitro...i ze względu bodajże na związek azotu powiększający chłonność kwi w ciałach jamistych stoi i stoi ..... jestem zorientowany,, bo 1 seks szykuje mi się w wieku 50 lat więc chciałbym być przygortowany już teraz:D

Gość 6.6
ale jak już wiesz 1 nie jest najważniejszy więc rozejrzyj się za czym kolwiek:D

Gość 6.6
ja Tobie mogę poradzić ,zimny prysznic, biczowanie 2 razy w tygodniu i modę na sukces:P zmień akwarium, albo woe w akwarium bo się udusisz:P

Gość 6.6
....udusisz...:o ta emota miałbyć :o

Gość 6.6
będzisz miała lepsze krążenie, a jeśli w modzie na sukces ustalisz kto z kim spał i czemu tam jeszcze nie ma Rysia z Klanu tzn,że logicznei myślisz...i może wpadniesz na rozwiązanie

Gość 6.6
to była lesba:D ja jestem delikatny jak niemowlak....co mnie która "ucałuje" to mam bąbla:o

Gość 6.6
chyba wieloryby sa uczulone na mnie:P fiszbimy im wypadają, cycki nosza w siatkach i takie tam... żal mnie dupę ściska w poprzek i na skosy:o

Gość 6.6
może jelito grube chce żebym zmienił orientację:P no jak coś to Dobranoc🌻

Gość 6.6
no dokładnie:o

Gość 6.6
babciu babciu czemu tam ci się mieści całe wiaderko?? :classic_cool: oj krówka, trzeba sie postarać ,żeby mnie zaskoczyć w temacie krótkich filmów fabuarnych:P

krowa nie wiem o co Ci chodzi penwie Cie zaskocze ale nigdy w pudle nie bylem:D nie znam grypsery wiec moze jakis szybki kurs mi przeprowadzisz:P ten link wyzej to chyba jakis Twoj podszywacz bo bynajmniej mnie nie smieszy.

Gość 6.6
sebaa... wygląda na to ,że gadałem sam z sobą:P czyżby link z czerwonej tubki????

Gość Agnieszka Zarzycka-Wnerw
komuś widzę się nudziło przy wolnym dniu:O zj.e.b.a.n.o.ś.ć! :O🖐️

Gość dama po pierwszym dniu w pracy
😭

Gość błohohohoho
hehhe może i stare ale rozwaliły mnie wczoraj te kawały:D Akwizytor puka do drzwi, otwiera kobieta, ten szybko wchodzi do środka mając ze sobą wielki worek gówna w jednej ręce a w drugiej odkurzacz, rozrzuca te gówna po całym pokoju a kobieta sie pyta - Panie co pan robisz? - Spokojnie droga Pani...Ja mam tu taki odkurzacz, który to wszystko zbierze, a jeśli nie, to obiecuję pani że to wszystko zjem... - Chce pan ketchup? - Po co? - Bo to nowy budynek i jeszcze prądu nie ma Pewna kobieta podczas spowiedzi mowi do swojego spowiednika: - Ojcze mam pewien problem. Otoz mam w domu dwie gadajace papugi, sliczne samiczki i nie wiem dlaczego one tak strasznie bluznia. - A co takiego mowia ? zapytal ksiadz. Kobitka na to: W kolko powtarzaja: Czesc, jestesmy dziwkami. Chcecie sie zabawic ? Ojciec zniesmaczony mysli i mysli az w koncu mowi: - ja tez mam dwie gadajace papugi, samce, tylko ze moje cale dnie czytaja Pismo Swiete i odmawiaja rozaniec. Przyprowadz swoje papugi do zakrystii, wpuscimy je do jednej klatki i wtedy moje papuzki oducza twoje mowic brzydko. Kobieta sie zgodzila i nastepnego dnia przyprowadzila swoje nieznosne papugi. Wpuscili je do klatki. Papugi ksiedza popatrzyly na nowe towarzystwo, a po chwili odezwaly sie papugi samiczki: - Czesc, jestesmy dziwkami.Chcecie sie zabawic? Papugi ksiedza podniosly oczy znad Biblii, popatrzyly sie na siebie i jedna mowi: - Wypierdol te ksiazke bracie. Nasze modly zostaly wysluchane! Umiera papież. U wrót raju św. Piotr go pyta: - Ktoś ty? - Ja? biskup Rzymu. - Biskup Rzymu? Nie kojarzę. - No, namiestnik Pański na Ziemi. To Bóg ma namiestnika? Nic mi o tym nie wiadomo. - Jestem głową kościoła katolickiego! - A co to takiego? - .... - Dobra. Czekaj tu, idę spytać szefa. - Panie Boże, masz chwilkę? Jest tu taki jeden, mówi, że jest papieżem, Twoim namiestnikiem na Ziemi, głową czegoś tam.. - Nie kojarzę. Ale moment... , pójdę spytać Jezusa, on tam kiedyś był. - Jezusie, przyszedł z Ziemi jakiś papież, mówi, że jest moim namiestnikiem...wiesz coś o tym? - Nie, tato, nie kojarzę. Ale pójdę z nim pogadać. Po chwili wraca Jezus zwijając się ze śmiechu i mówi: - Tato, nie uwierzysz jakie jaja!! Pamiętasz jak ze dwa tysiące lat temu byłem na Ziemi? Założyłem tam kółko rybackie i nie uwierzysz...Oni do tej pory się w to bawią!!! :D🖐️

Gość Tarammmmmmmmmm

Gość dama usprzątana
co tarammmmmm?? :P:P:P

Gość dama ze mleczykiem
😭

Gość deboł z czymśtam
🌻 co jest??

Gość dama ze mleczykiem
niedziela:P o cholera:O już poniedziałek:O