Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

dlaczego mam orgazm tylko przy seksie oralnym?

Polecane posty

naprawdę... kiedy czuję go w sobie, jest mi bosko, ale tak naprawde szczytuję kiedy uprawiamy seks oralny. czy to normalne? pomozcie, bo nie wiem, czy jestem jedyna...

Gość olenka.....
wlasnie. tez tak mam:( jednak oral wygrywa:( i tez czuje sie bosko jak on jest we mnie.. eh. wiec jak uwazacie? to normalne?

Gość vuko
normalne moze nie ,ale spotykane..

Gość vuko
wiecej postu i przestancie sie zabawiac pod prysznicem to moze bedziecie mialy pochwowy..

Gość olenka.....
hahaha.. od razu, ze to niby prysznic.. w moim przypadku nie za bardzo powiem szczerze:/

Gość olenka.....
wie. nie mam czego przed nim ukrywac.. poza tym.. strasznie szybko mi tam sucho, i zero frajdy pozniej.a jak mam orgazm to tylko lechtaczkowy z racji pozycji:( przez dlugi czas byl tylko oral.. moze dlatego? no mega orgazmow przed nim nie bede udawac, bo po co.

ja tez szybko robie sie sucha jak chusteczka tatusia... jaka pozycja jest dla ciebie najlepsza? bo calkiem dobrze jest na jezdzca... ale i tak... bardzo ciezko mi osiagnac orgazm...

Gość olenka.....
ta sama:) i wlasciwie przede wszystkim ta:(

wlasnie ostatnio moj chlopak pytal sie dlaczego tak czesto robimy to, kiedy ja jestem na gorze... jest mi jeszcze dobrze, kiedy zajmuje sie moimi piesiami... wtedy tez moge osiagnac orgazm, jesli lechtaczka jest odpowiednio pobudzana

Gość olenka.....
no mam to samo:( moze oral za czesty? przyzwyczajenie??hihi jak to brzmi.. ale przykre to powiem szczerze:(

Gość fantomas
Ciesz się, że w ogóle masz orgazm. Większość kobiet nie ma zdolności do przeżywania orgazmu (i myślą, że 25 centymetorwa pyta to załatwiłaby)

lubię fantomasa...sluchac...) ale wiesz... jednak orgazm tylko przy oralu? wyglada tak, ze najpierw ja mam, potem jak we mnie wchodzi on ma, a ja czuje sie bosko, ale to jednak...nie to, kiedy ma twarz miedzy moimi udami. oleńska, watpie ze to przyzwyczajenie...

Gość olenka.....
TO CO?? :( chyabb zyciowy pech:D Hej!jest tu ktos kto umie pomoc?

wlasnie nie wiem... czytalam kiedys, ze to mija po porodzie:P albo,ze lechataczka jest troche dalej niz powinna... ale do pochwowego nie potrzeba az tak bardzo jest...:P poza tym moglabym miec lechtaczkowy, ale zeby on byl we mnie...

Gość olenka.....
no ale na jezdzca masz chyba lechatczkowy. czy nie? zgubilam sie.

lechatczkowy mozesz miec przy roznych pozycjach, klasycznej tez...ale o to chodzi, ze ja mam orgazm TYLKO przy oralu. kiedy sie kochamy i on jest we mnie, to mnie PODNIECA i sprawia przyjemność, ale nie wiecej... ORGAZM moge osiagnac tylko przy seksie oralnym... a co z twoja suchoscia? to moze byc od prezerwatyw...

Gość olenka.....
wiem .. pewnie od prezerwatyw.. no ale cos za cos. o tym tez gadalismy i ma mi cos wymyslec zeby mi TAM sucho nie bylo:P ja orgazm mam jak jest we mnie... ale... tylko ten lechatczkowy..

wiec pochwowy przed toba... czytalam, ze kobiety po porodzie juz nie maja partnerow... czlyli tylko ja jestem w tej przegranej sytuacji;(

Gość olenka.....
ze kobiety po porodzie nie maj chyba problemow:D hehe.. partnerow czasem maja:P mam nadzieje ze przede mna ale nie mam zamiaru byuc w ciazy narazie. po to sie susze tymi gumkami. ile masz lat?

Gość olenka.....
23

Gość olenka.....
stara juz jestem.. w moim wieku to panny juz z 5 facetow zaliczyly:P a pochwowy to maja cyyba na sama mysl:P

Gość olenka.....
mam nadzieje ze ze mnie tez:D pozdrawiam. jak ktos ma na to przepis to czekamy!!:)