Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

dlaczego mam orgazm tylko przy seksie oralnym?

Polecane posty

Gość 24
olenka, ale brak orgazmu to nie choroba, ot czasami tak to juz jest, ooza tym (wylazi ze mnie romantyczka, jak ja tego nie lubie!!!) czasami poprostu fajnie byc tak ze soba i nie starac sie za wszelka cene dojsc do tego szczytowaniam ;)

ale wiesz, 24... u mnie praktycznie osiągniecie orgazmu inaczej niz przez seks oralny jest NIEMOŻLIWE...;( mimo, zę uwielbiam, kiedy on jest we mnie i bardzo mnie to podnieca, mamy dużo roznych pozycji to i tak jest ciezko...

Gość 24
nie wiem od jak dawna jestes ze swoim facetem, ja tez nie od razu mialam orgazm i teraz nie zawsze dochodze ale wtedy moj chlopak potrafi mnie dopiescic, nie widze nic zlego w orgazmie lechtaczkowym i nie uwazam zeby byl gorszy od pochwowego, przyjemnosc to zawsze przyjemnosc

moj chlopak tez zawsze mnie dopieszcza, kiedy widze, ze jeszcze tego potrzebuję.i orgazm lechtaczkowy mi nie przeszkadza.chodzi o to, ze moge go osiagnac TYLKO kiedy on ma glowe miedzy moimi udami, kiedy mnie TAM pieśni... sypiamy ze soba 2 lata

Gość dima
Lizanie góra:))

Gość 24
do brygidatoja i az tak cie to martwi? ja naprawde nie widze w tym nic strasznego, nie zebym chcial umniejszac twoj problem, poprostu nie rozumiem,jesli odpowiada to wam obojgu...

niby wiesz, to jest taki tam wielki problem, tylko zasatnawiam sie, dlaczego tak jest i mozna to zmienic...bo chcialabym przezywac orgazm takze wtdy, kiedy on konczy i jest we mnie... rozumiesz mnie?:)

Gość 24
to cie rozczaruje, bo jednoczesny orgazm to raczej rzadkosc nawet podczas normalnego stosunku.przestan o tym myslec, moze samo przyjdzie

mam nadzieje, seks oralny jest wpaniały:) na analny w zyiu sie nie zgodze (zreszta nikt mnie nie prosi):)... a ty?

Gość 24
a mnie i owsze i to dosc intensywnie. na razie sie nie zdecydowalam, ale zaczynam sie nad tym zastanawiac. lubie probowac nowych rzeczy i rzadko mam zachamowania w seksie

Gość Eniii
ja też mam orgazm tylko w pozycji na jeźdźca, fajnie by było, gdyby był tez w innych.. ale dobrze,że jest chociaż tak :) Pamiętajcie,ze kobiety dłużej dojrzewają do sexu i jest im najlepiej dopiero ok. 25-30, więc dziewczyny wszystko przed nami :D

Gość 24
do brygidatoja mnie tez co nie znaczy ze sie to nie zmieni

tak, wcale nie uwazam, ze komus to moze nie sprawiac przyjemnosci czy cos... mi po prostu wydaje sie to byc malo podniecajace. czyli co dziewczyny... orgazm na jezdzca:)

Gość Eniii
Myślę,że kiedyś może się zdarzyć w innej pozycji - mam nadzieję :P Na razie na górze jest super ! A analnie próbowałam dawno temu i .. może nie było rewelacji, ale nie mam złych wspomnień. To raczej było tak z ciekawości. Nie planuję powtarzać, ale kto wie..

Gość 24
do brygidatoja mi tez sie tak na poczatku wydawalo, ale pomalu zmieniam zdanie

góra górą, dziewczyny na górze;) ale czy to znaczy, ze tylko ta pozycja u ciebie dominuje? czy dopiero w koncowej fazie?:)

Gość Eniii
Pozycje mamy różne, ale w tej dochodzę. Wcześniej, albo już po moim orgaźmie bawimy się na różne sposoby :D Tak sobie tez myślę,że Ty ubolewasz nad tym,że dochodzisz, jak facet ma głowę między Twoimi udami... a ja bym chciała chociaż raz tak dojść, a nie umiem..

Gość 24
a ja lubie na lyzeczke, mglabym sie tak kochac wkolko

seks oralny jest super...ale czemu nie umiesz? chlopak za malo cię tam piesci? za rotko? czy nie tak jak bys chciala?

Gość Eniii
wiesz.. właśnie.. ani za krótko i tak jak lubię, a jednak.. jakoś.. nie da rady.. Kiedy już jestem bardzo podniecona po prostu pragnę,żeby we mnie wszedł.. jakby.. językiem było.. za delikatnie (?) nie wiem.. Jest cudownie, ale bez orgazmu.. Na łyżeczkę lubię, choć nie zawsze mi wygodnie.. lubię się poruszać.. Za to uwielbiam od tyłu :D

Gość 24
od tylu od pada, bo poprostu mnie boli, a poza tym zgadzam sie dla mnie pieszczoty tez czesto bywaja za delikatne i poprostu pragne normalnego stosunku

ja wlasnie uwielbiam czuc jego jezyk w sobie i kiedy czuje ssanie i całowanie:) kiedy we mnie wchodzi tez jest cudownie, ale wetdy za malo pobudzana jest moja lechtaczka... czy macie czasami problemy z tym, ze szybko jestescie suche jak chusteczka tatusia?

Ja tez tak mam...zupelnie jak Ty to brygida opisalas i olenka...Tyle,ze facet sie domyslil, bo zawsze udawalam orgazm a przy oralu mna az wstrzaslo i tak sie nie moglam opanowac,ze facet wyczul od razu,ze to bylo \"TO\". he he

Gość 24
do brygidatoja zdarzalo sie jak sie naprawde dlugo kochalismy, bo chyba moj chlopak jest bardziej dlugodystansowy niz ja;)

Gość Eniii
ssać i całować może moje piersi, ale cipkę powinien lizać, mocno.. :) A z tym wysychaniem, to mam tak,że jak za długo jest za delikatnie.. a ja już bym chciała więcej, to wtedy mi się "nudzi" i wysycham :(