Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

dlaczego mam orgazm tylko przy seksie oralnym?

Polecane posty

Gość Eniii
do 24 skądś to znam ;) i wtedy najczęściej chcę od tyłu :P

piersi oczywiscie tez... bez ich pieszczenia ani rusz. a jesli chodzi o cipkę, to tez czasami mocne lizanie musi byc. czasami wysycham, kiedy za dlugo nie zjezdza glową w dół mojego brzucha:)

ja mam sex nie tylko w oralu tylko dzieki temu ze robie ćwiczenia są to skurcze wyczytałam o tym w necie i mi pomogło wiec do ćwiczeń kolezanki:D:D:D

Gość olenka...
do 24.. nie daze do tego za wszelka cene. jest jak jest. nie twierdze ze to choroba, ale nie ukrywam, ze chcialabym to zmienic. jak nie zmienie- trudno- przeciez sex to nie priorytet.. mam kogos kogo kocham tym samym z mam sie z kim kochac, jest nam ze soba dobrze i to uwazam za najwazniejsze. spoko:) naprawde nie mysle tylko o tym zeby miec z Nim udane orgazmy:) mam je.. tylko ze takie troche inaczej:P

Gość 24
ja ta cwicze w praktyce, polecam wszystkim, przynajmniej 2 razy dziennie. teraz niestety przymusowy zastuj, bo w domku jestem, bardz, bardzo daleko od mojego kochania

Gość Eniii
No właśnie.. najważniejsze, że w ogóle jest :)

Gość olenka....
jak to co? moj.. jak sie go drapie po plecach:D

Gość Eniii
mój facet ma bardzo wrażliwe ciało, wiec wiele pieszczot mu sprawia przyjemność, a najbardziej.. oczywiście jak robię loda.. ;) I jak też lubię, jak widzę, jak mu dobrze.. :)

Gość olenka....
moj tez to uwielbia... ja nieco mniej:P ale jak widze jak jemu jest dobrze to od razu zaczyna mi sie to bardziej podobac:D

ja tez uwielbiam robic mu loda, ale wiecie co... nie lubie spermy, odsuwam usta kiedy on konczy... najpierw oczywiscie trzeba sie zajac jego jadrami:)uwielbiam kiedy widze, jak coraz bardziej go to podnieca...:)

Gość normalka z tym orgazmem tylko
podczas oralu

Gość olenka...
dlaczego mniej?? hmmmm wole jak on mnie rozpieszcza ale tez jego uwielbiam rozpieszczac..jak jego rozpieszczam rozpieszczam i siebie. trudne wiem:P

Gość olenka...
dzieki bogu robienie lodow to nie wszystko. jutro idziemy do kina:D uciekam spac, te swieta mnie wykoncza! dobranoc!

Gość Eniii
a mi nie przeszkadza sperma mojego faceta. Myślę,że to dlatego,że nie pali i w miarę dobrze się odżywia :) Różni faceci mają różną spermę.. Oleńka, a czego nie lubisz w robieniu loda? Hmm.. ja to sobie czasem myślę,że wolę jemu sprawić przyjemność, niż sobie.. Jak jemu dobrze, to od razu i ja się robię mokra :)

Gość Eniii
Mnie też bardzo podnieca, jak do mnie mówi, jak jęczy,że mu fantastycznie :D

Gość Eniii
A to jutro kina otwarte? Ja mam ochotę iść na łyżwy..

Gość olenka...
wszystko lubie.. tzn. za sperma przyznaje ze nie przepadam, ale daje rade:D ale jak widze jak jemu jest dobrze i jak mi sie wije to mi tez od razu lepiej.. pozniej sie zmieniamy i juz wogole jest super:D zle mnie zrozumialas.krece juz bo spiaca jestem strasznie.

Gość olenka...
sadze ze otwarte. w sumie to chcialam jutro po prostu poejchac... sadzicie ze beda zamkniete??

moj tez nie pali, ale jakos no nie mogę z tą spermą:) dobrze, ze jemu to nie przeszkadza:) ale fakt - szybko robię sie mokra, kiedy pobawię sie jego kutaskiem. eniii, czytalam, ze facetow bardzo podnieca, kiedy bierzesz ich członka miedzy piersi... próbowałaś tego? (troche glupie pytanie)

Gość olenka...
ja.. probowalam... ale to akurat mi sie nie podobalo. wszystko bylo w preejakulacie. wole zwyklego klasycznego lodzika PS miseczka C jest wystarczajaca:P

hehe... w sumie seks oralny jest najlepszy:) i zdecydowanie wole jak najpierw jedno sie zajmuje drugim niz niewygodna 69:)

Ja probowalam trzymac w piersiach penisa to tzw metoda Hiszpana ale to zalezy od faceta na pewno nie podnieca go to bardziej niz oral -znaczy tak mysle zazdroszcze wam orgazmu,probujemy rozne pozycje naprawde jezdzca na rozne sposoby ciezki temat...

Gość zzzzłośnica
a ja mam tylko orgazm z masturbacji.. :(

Gość zzzzłośnica
ja ciagle tylko mysle o tym, ze zaraz wyschne, ze bedzie wiedzial, ze nie mialam orgazmu... i po prostu go udaje.. jestemy ze soba krotko, musze sie z tego wycofac, 4 razy seks byl, mozna jeszcze , prawda??

Gość zzzzłośnica
ale naprawde, ja tylko wciaz mysle, ze wyschne.. nie porafie sobie pomoc myslami, niczym.. wam starcza samo to , ze On tam jest miedzy waszymi nogami, czy jakos sie wspomagacie...??