Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brygidatoja

dlaczego mam orgazm tylko przy seksie oralnym?

Polecane posty

Gość olenka.....
a szkoda, ze stronka juz nie istnieje:P

Gość pan wzechwiedza
kurna babeczki!! usuncie ten glupi nawias z konca adresu:D

Gość olenka.....
what? durna to ja jestem chyba:P

Gość pan wzechwiedza
w pasku gdzie wpisujesz badz wklejasz adres strony usun "" ok?

Gość olenka.....
bardzo smieszne:)

Gość pan wzechwiedza
to powyzej usuncie!!! z adresu!:D

Gość pan wzechwiedza
< br% 20/ >

Gość olenka....
juz sobie otworzylam.. nie wiem czy tam byla taka swietna rada dla mnie brygidat. nie otwieraj. pan wszechwiedza sie nie zna narzeczy

pan wszechwiedza... nie znasz sie:) ale moj przypadek nazwalabym \"problemem\"... bo orgazm powinnam miec nie tylko z glowa chlopaka miedzy udami... tym bardziej, ze jest on dla mnie atrakcyjny, podnieca mnie i wiem, ja go rowniez...

Gość olenka....
brygida... jakos to bedzie z nami:) glowa do gory. a jakbys skonczyla na chwilke z oralem i sprobowala tylko sex?

myslisz, ze nie probowalam?:) juz duzo razy... ciagle to samo... tym bardziej ze mamy fantazje, wymyslamy pozycje, kochamy sie kiedy mamy ochote... ale jest to \"ALE\"

Gość olenka...
a moze sie przeglodzisz troche...? ja chcialabym sprobowac tylko przeglodzic sie ciezko, za duzo pokus:P

Powiem tak...ja tez mam tylko przy oralnym orgazm a mój chlopak nie lubi oralnego i nie wiem czemu tak jest , ze faktycznie jesli juz mam orgazm podczas seksu to tylko , gdy kochamy się na jeźdzca. Jak sie dowiecie jak z tym walczyć, dajcie znak.Moj facet też mnie pociąga sam seks jest bez zarzutu znaczy świetny ale bez kulminacji niestety..może treba nas jakoś piescic?

kiedy on mnie piesci TAM (dobrze, ze lubi to robic i ze ja lubie robic to jemu:) )... to jest swietnie... zajmie sie ile trzeba i jestem gotowa... na jezdzca jest roznie, ale przewaznie mam jeszzce problemy... kiedy on skonczy, ja jeszcze chwilkę muszę sie o niego \"ocierac\"... nasza gra wstepna nie jest zbyt krotka, wiec nie wiem, czy to problem...

Gość 24
do gizuli. nie ma z czy walczyc, jak naj bardziej lubisz na jezdzca, to ujezdzaj konika ile wlezie. ja wole na lyzeczke i moj facet o tym wie, choc nie ma oporow i przed seksem oralnym, wrecz przeciwnie

Gość olenka...
ja na pieszczoty tez nie mam co narezkac.. On widzi, ze cos nie tak, i stara sie naprawde bardzo ale niestety tylko na jezdzca mi sie udaje, i w zaden inny sposob. zrezygnowana..

No wiec macie szczeście, a eździec nie zawsze daje orgazm...;(niestety i strasznie szybko mnie meczy musimy sie zmieniać bo lubimy sie kochac bardzo mocno, może powinna być dłuższa gra wstepna, ale jak nakłonić go do oralnego>>?Porażka widze jemu jest przykro że ja nie mam orgazmu stara sie jak może

Gość 24
ja ta wole przodem jak juz na jezdzca, przynajmniej w trakcie moze mnie piescic, sprobujcie super doznania :)

hm... a czemu nie lubie? jesli masz tam owlosienie, to moze to mu przeszkadza?(z tym owolosieniem to sa rozne kwestie)... a on lubi kiedy ty sie zajmujesz nim? higiena osobista powinna wystarczyc, zeby zachecic faceta do seks oralnego...sprobuj 69, wiem, ze to brutlanie brzmi, ale zrob mu kiedys loda (przepraszam, to glupie okreslenie, ale chyba wiesz o co chodzi...) :)

Kompilacje sa rożne, ale efekty rzadko może jeszcze jakaś inna pozycja w której macie orgazm,,,my jestesmy dlugodystansowcami w tym senk, jezdziec szybko meczy nie moge caly czes dominowac a jak sie zmienimy to juz ani tyle co zrobic?moze nauczyc sie z tym zyc??

Gość 24
no wlasnie gizula, pytalas kiedys co mu tak przeszkadza w tych pieszczotach?

Gość 24
ale tego chyba nie mozna sie nauczyc poprostu samo przychodzi po pewnym czasie, ale nie wyobrazam sobie ze mozna to osiagnac z osoba z uprzedzeniami, ale to tylko moje zdanie wiec sie nie przejmuj ;)

Gość olenka...
ja np. na jezdzca tylko przodem.. jeszcze piesci przy okazji. brygida: 69 jest bardziej meczace niz jezdiec dla mnie:P

Gość 24
a ja tam lubie i 69, choc generalni preferuje "normalny" stosunek

Gość olenka....
mam nadzieje ze te nasze "dolegliwosci" to kwestia czasu:)