Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jynke

Nie spełniło sie...

Polecane posty

Gość Jynke

nie dostalam od niego smsa... Znaczy zapomnial. znaczy jest szcesliwy beze mnie.

Gość ta co tez nie dostala
w tylku tam z nim 🖐️

Gość Jynke
Boże, jak mi przykro.. chociaż liczylam się ztym....

Jynke nie jestes sama mnie tez po kilku miesiacach nie ma juz wogole w jego zyciu :-O ... nawet w taki dzien, kt kiedys spedzalismy razem

Gość nie tobie jednej facet nie
mi tez taki jeden nie odpisał na swiateczne zyczenia (a nawet fajne takie dluzsze mu wysłałam) choc powinien chocby z grzecznosci bo podkreslał nie raz jaki to on kulturalny i ze ma zasady ...ja juz widze wlasnie jakie....

Gość zdzisław kotek
Ja do jednej dzwoniłem, słałem sms-y itp. itd. Powiedziała że nic do mnie nie czuje i nigdy nie czuła, a teraz przysłała sms-a :P Nie odpisałem jej :P i nie odpiszę :P

Gość dlaczego na kafe denne osoby
komentuja jakis topik hasłem : przegrałas/es zycie czesto widze to denne hasełko i zastanawiam sie czy to zlosliwosc czy glupota bo to ani nic nowego nie wnosi ani nic poprostu ...

Gość Roxy21
Aj ja nie odpisałam na sms-a od byłego. Wysłał mi jakieś bezsensowny wierszyk , który zresztą pewnie dostał też od kogoś.Jeśli chciał mi złożyć faktycznie życzenia to mógł się wysilić i napisać coś od siebie, a nie hurtowo wysyłając do znajomcy sms- y mnie także wysłał. A pozatym życzył mi smacznego karpia pomimo że bardzo dobrze wie że jestem weganką! Porażka

bo co innego mozna powiedziec komuś kto przejmuje sie takimi pierdolami; co drugi topik: nie odpisuje na sms, nie dzwoni od 2 godzin, nie napisał, nie powiedział, nie zrobił....... no sorry

ja też... ale życząc ma wesołych świat stwierdzilabym, ze jest wyrachowany i chyba kpi sobie ze mnie, po tym wszystkim... wiec chyba lepiej ze sie tak stalo

Gość dobra moze to dla niektorych
pierdoły ze ktos tam do kogos nie odpisal na sms czy nie zadzwonil ale dla tych osob ktore to pisza moze to byc wazne bo te osoby ktore nie odpisaly czy nie zadzwonily liczyly sie dla nich i dlatego tak to przezywaja

Gość klod
A mi napisał życzenia... Mimo że od roku nie jesteśmy razem. Tojuz kolejne święta, urodziny, nowy rok bez niego. On zawsze pisze takie szczere życzenia od siebie. A ja mu odpisuje. I takbylo tym razem.To on mnie zostawil.. Gdyby wiedzial ze te pare slow za kazdym razem potrafi rozsypac mnie na kawalki, nigdy by nie pisal...Takie zyczenia jak do kolezanki, a ja od wczoraj nie jem, nie spie, nie oddycham. Wszystko wraca, po co?

Gość Błękitna Rybka
klod wszytsko wraca bo dana osoba robi sobie sama nadzieję on powie czesc a ona ojej przywotał sie jets moj dajcie spokoij ale tak mają desperatki, jak wiedza ze ciezko im bedzie znaleac faceta to wlasnie nie z miłosc a z braku osoby z samotnosci wlasnie i egoizmu beda sie tak kurczowo trzymac tych słow no własnie do ex jets czas aby napisac i to od siebie a do ukochanej obencej nie facet ma pokazac która wazna jak kocha itp

Gość klod
Błekitna Rybko masz racje. Ja to wiem, rozsadek mowi ze to tylko zyczenia. Ale te zyczenia przywoluja wszystkie mile chwile. Przez ten rok on dawal sygnaly ze chcialby wrocic. Ja nie podtrzymywalam kontaktu i nie chce powrotu do przeszlosci. To tylko emocje, chwila i mina :)