Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SADO MACHO

ONA JEST boska!!!!!!!!

Polecane posty

Gość SADO MACHO

Od dziecka moim kompleksem jest...moja kuzynka.Ona jest taka ładna i na dodatek taka sympatyczna!Nie szczyci sie swoją urodą a faceci za nia latają:(Jak można nabrać takiej pewności siebie?:(:(:( www.skorpionica17.fotka.pl

przecietniactwo maksymalne, zenujacej jakosci zdjecia z komorki, dziewczyna juz sama nie wie, jak sie wygiac, obowiazkowe zdjecie przy scianie jest. KASZANA :O

Gość porażka dziewczyna może
nawet dosyć ładna i zgrabna, ale sposób pozowania do zdjęć strasznie zniechęca...To co, że jak twierdzisz jest pewna siebie i faceci za nią latają. Widać, że lubi dawać na prawo i lewo, skoro tak sie pokazuje. A że do tego ładna to dodatkowy atut dla facetów szukających łatwej d....

Gość ona ma 17 lat
www.skorpionica17.fotka.pl ??

Przepraszam, ale co w tym ładnego??? Pospolity i wulgarny wyraz twarzy, wulgarna mina i wulgarne pozy przybierane do zdjęć... A tak poza tym, to wygląda jak zwykły paszczur wyrobiony do zdjęć i wymalowany... Tych facetów to chyba na gołą dupę łapie, bo nie wiem na co innego... Ubrania tandetne i pstrokate (oczywiście wtedy, gdy jakieś ubrania sa oprócz samej bielizny...) Dziewczyno, jeśli naprawdę uważasz, że ta laska jest boska, to szczerze Ci współczuję... Ale coś mi się wydaje, że to Twoje zdjęcia, a tym topikiem chcesz sie wypromować...

Gość Gatita
Paskudztwo.... to jakas strasznie prowincjonalna panienka... straszna tandeta a urody i wdzieku zero

Gość ona jest jakas
tandetna i wcale nie jest ladna.nie jest tez brzydka jest poprostu bardzo pospolita. autorka wypowiedzi powyzej ma racje chyba na goly tylek lapie tych facetow

Gość ona ma byc ladna
nie dosc ze brzydka to jeszcze pusta lala sie wygina rozebrana i wyglada na dupodaje

Gość hhahahaha
reozebrała sie i mysli ze jest zajebista buahahha niemoge nie dosc ze brzydka to jeszce głupia pinda...gdzie ci ludzie maja oczy...

Gość ni wiem ni wiem ni wiem
spodziewalam sie jakiejs pieknej kobiety z klasa... a tu jakas pólnaga tapeciara...i te pozy....ehh..zalosne :(

o mamo.. i ma za male stringi.. :/ odrzuca mnei jak widze takie panny co chca byc cool tredny jazzy a wychodzi calkiem cos innego :P:P i do boskosci to jej baaaaaaaaaaaaardzo daleko.

Gość black eyed peas/
ona JEST OBRZYDLIWA!