Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rkatka

Ile wazy szczupla dziewczyna przy 168cm ?

Polecane posty

Gość rkatka

jak myslicie (wiem ze kazda jest inna ale tak ogolnie sie pytam) od ilu kg do ilu dziewczyna przy 168 cm powinna wazyc zeby wygladac najlepiej ? mysle ze kolo 53 kg .

Gość no i stało się
Ja mam tyle cm i ważę 58 kg. Jestem bardzo zgrabna i smukła. :)

Gość rkatka
qua nie cieszysz sie ze swojej wagi ?

Gość rkatka
do "nic z tego nie pomaga" to witaj w klubie to ja tez mam kolo 63 kg :/ i tez sie zle z tym czuje , na zime waga mi podskoczyla z 58 ..eh

Gość kasiiia
ja waże 52 przy tym wzoscie i jest ok.

Gość nic z tego nie pomaga
niby te 8 kg to nie tak dużo a jednak jakie utrapienie:(

Gość ja tez z takim wzrostem
ja mam 168, waże 52 i wyglądam ciute na wychudzoną. :( najlepsza jest 55-56kg...

Gość a ja ważę 65 kg
przy wzroście 167 cm i jestem raczej szczupła, ale mam 41 lat i wtedy jakoś inaczej to chyba wszystko się układa. Sama tego nie rozumiem- w wieku 20 lat ważyłam 62 kg i byłam większa.

Ja mam tyle wzrostu i ciagle zmieniam wage :/ Najmniej wazylam 48 , najwiecej 78! Ale najlepiej wygladalam miedzy 53 a 58 i wydaje mi sie,ze 55 to idealna waga, zeby wygladac jak laska, a miec ladna buzie i jakis biust. Teraz waze 63... Ale tak naprawde wiele zalezy od budowy - moja kumpela o podobnym wzroscie zawsze wazyla duzo wiecej niz ja, a wyglada jak modelka... Jak wazylam 48 to wygladalam jak anorektyczka...

to zależy ile ma się tkanki mięśniowej, a ile tłuszczu. Ta sama objętoęś tłuszczu waży o wiele mniej niż ta sama objętość tkanki mięśniowej :) więc mój osobisty wniosek jest następujący- nie patrz się na wagę ,tylko w lustro:)

Gość qua
nie... kiedys wazylam 60 i nosilam rozmiar38 ale coraz czesciej 38 byla za ciasna i tez nie bylam zadowolona... powiem jedno trzeba czerpac radosc z innych zrodel niz wagi i nie przejmowac sie ile powinnam wazyc ... bo to nie ma znaczenia, nie bedziemy przez to napewno szczesliwsze.

Gość madzialalala
ja waze 49-50 i sie uwazam za taka w sam raz chociaz brzuch bym mogla miec mniejszy

Gość Katalinka22
waże 49-50 kg tak pomiędzy i niewyglądam chudo.Mam fajny zgrabny wystający tyłeczek ,proporcjonalną budowę choć piersi 70 B czyli niezbyt duże.Jedyne co wyglada bardzo szcuple to nogi szczególnie uda ale przy moich sexi bioderkach wyglądają te szczupłe nogi ok

Gość a teraz jaa
czy ty jestes ta dziewczyna co tak rozpacza ze tesciowie powiedzieli ze jestes za gruba?:O nie za duzo tych twoich topikow jest?

Gość rkatka
"a teraz jaa" przykro mi Sherlocku Holmsie ale tesciow jeszcze nie mam. zajmij sie soba bedzie najlepiej dla wszytskich. "nic z tego nie pomaga" przeciez 8 kg to jest duzo ..tluszcz jest lekki wiec pomysl ile tego sie rozklada na caly organizm :( w zasadzie to chyba widzimy... "qua" latwo mowic , to ma znaczenia dla dobrego samopoczucia chyba sama wiesz .. bledne kolo dziewczyny wazace kolo 55 zazdroszzcze, jak utrzymujecie wage ?

Gość ja mam 168
i waze 6o kg. i jestm grubasem:D:D mam duzy biust i biodra,ale sie nie odchudzam,bo mi sie nie chce:D:D:D:D

Gość martusia111
ja waze 53 i jestem szczupla, chociaz wlalabym 2 kg przytyc

Gość adaaa1
a ja 166 cm i 48 kg.

Gość ... po prostu ja
55 kg, ale mam dobra przemianę materii i wysportowaną, muskularną sylwetkę.

Gość apelująca
Tia! 53 kg przy wzroście 168 cm! Gratuluję głupoty! Toż to niedowaga!!!! Taka dziewczyna musi ważyć od 58 do 65 kg (szczupła). Znam się na tym bardzo dobrze!

Gość Eeeeeeeeeee tam
Apelujaca, ja waze 63 kg przy 168cm wzrostu i jestem kluska. Mam sadlo na udkach i brzuchu, przyduze cycki i okragla buzke. Z 5kg powinnam schudnac,zeby bylo OK. Wszystko zalezy od budowy - ja mam drobne gnatki. A BMI to sciema.

Gość apelująca
żadna ściema. A sadło na brzuchu, udach trzeba przede wszystkim wyrzeźbić, wyćwiczyć, ujędrnić, a nie od razu chudnąć.A powiem ci, że da się wyrzeźbić ciało bez zrzucania kilogramów. Mi to się udało.

Gość DO apelującej
53kg przy tym wzroście to jest kochanie waga w NORMIE i nie opowiadaj głupot!

Gość sfdsfdf
APELUJACA JEBNIJ SIE W ŁEB.. CO TY WYGADUJESZ KURNA? AKURAT MOJEJ SIOSTRY MĄŻ JEST LEKARZEMI TO JESZCZE PROFESOREM DO TEGO I JA WAZE 53 KG DO 170 CM I POWIEDZIAL MI JAK PYTALAM POP DZISJEJSZYM TOPIKU ZE WAGE MAM IDEALNA Z PUNKTU MEDYCZNEGO A TY PIERDOLISZ O 58?KG DO 65?HAHA KIEDYS WAZYLAM 58 TO NORMALNIE W DOMU MI NAWTE BABKA GADALA ZE WYGLADAM OHYDBUE TAKA JESTEM TŁUSTA..MIALAM WSZEDZIE WALY TŁUSZCZU.

Gość dajcie spokoj dziołchy
Dziewczyny napawde wszystko zalezy od budowy, proporcji miesni do tłuszczu, ja przy wzrosci 167 waze 61-62 kg i nie mam zwałów tłuszczu, wrecz przeciwnie, jedyne co to duze cycki 75 C, ale nie mam sadła na brzuchu, udach, nosze rozmiar 36/38 dzinsy 28, czasem 29, ale te sa juz czesto za duze na mnie... mam kolezanke co jest deka nizsza ode mnie wazy 57 kg i wyglada jak kosciotrup... trudno mi sobie wyobrazic dziewczyny co przy wzroscie wyzszym niz moj waza po 51-53 kg. Musza wygladac poprostu strasznie...

Gość katalina
Ja mam 168 cm wzrostu i ważę ok.55 kg. Jestem szczupła, czasem zdarza mi się usłyszeć, że za chuda, ale ja czuję się z tą wagą dobrze i co najważniejsze bez problemu ją utrzymuję - nigdy się nie odchudzałam.

Szczegóły w temacie \"Chudnij bez wyrzeczeń\" na poniższej www. Drogie kobiety: kochanego ciała nigdy za wiele, więc nie wydziwiajcie. Mężczyzna nie lubi kości w łóżku.

Jak jest bardzo szcupła to może ważyć nieco poniżej 50 kl ( ok 48)