Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssooossss

CZERWONE POLIKI !JAKI FLUID???????????

Polecane posty

Gość ssssooossss

Gość ssssooossss
Prosze doradzcie

Gość bleblebleble
buraczany

Gość eeeee32eeeee
naturalny

Gość nie walcz
ze skutkiem, ale z przyczyną. prawdopodobnie masz popękane naczynka krwionośne i stąd ten rumień. używaj kremów do cery naczynkowej, unikaj słońca..

Gość a ja 1234567890-
fliud z aven a na to z tej samej firmy korektor zielony wszystko jest super i naprawde pomaga jak zawsze mialam lica czerwone tak teraz mam biale polecam

Gość ssssooossss
a jak sie ten fluid z avene nazywa???????

Gość a najlepiej
idź do dermatologa i to dobrego ! ja walczyłam z rozszerzonymi naczynkami a okazało się że to były początki trąd różowatego brrrr

Gość ssssooossss
aha i naczynek nie mam wogole!!!!!!!! poliki rumienia mi sie np. w sytuacjach stresowych!!! dlatego chcialabym je jakos zatuszowac w razie potrzeby

Gość a ja 1234567890-
sorry z aven mam krem na naczynka na noc i na dzien a fluid jest z couvrance opakowanie jest takie same jak z aven , kupilam w aptece

Gość a najlepiej
przez ten z avenu przechodziłam i jeszcze przez pół apteki ;-))) na rumieńce to owszem b. dobre ale jak to początek tego co u mnie - czego ci nie życzę- to trzeba leczyć bo z różowatym to tak jest że .... no kurcze to koszmar po prostu, żałuję że nie leczyłam tego na etapie rumieńców ;-(

Gość a ja 1234567890-
ja mam podobnie sytuacje stresowe i do tego naczynka

Gość a ja 1234567890-
a po czym poznalas ze to juz tradzik rozowaty

Gość ssssooossss
ja normalnie mam ladna cere porcelanowa!!! tylko te sytuacje stresowe!!

Gość kosmetyczka_
najlepiej kupic zielona baze pod podklad :) wyrownuje koloryt, niwelujac rumieniec i na nia kladziemy wlasciwy fluid :D efekt gwarantowany

Gość a najlepiej
po drugim dermatologu błeee niestety pierwszy nie wyjechał z t a rewelacją a powinien był wiedzieć że to się tak zaczyna : najpierw że niby normalne wypieki reakcja na zmianę temperatury, potem naczynka potem krostki itp. itd. no nie kazdy rumień to od razu "t.różowaty" i pewnie go nie masz, ale bądź czujna i kontroluj. A ten krem z Avene to "DIROSEAL"

Gość a najlepiej
gorąco polecam serię Pharmaceris dostępną w aptekach zwłaszcza jeden taki z lekiem, dermatolodzy go polecają po zabiegach chirurgii plastycznej na przekrwienia i zaczerwienienia pomógł doraźnie nie tylko mnie , kurcze nazwa wyleciał mi z głowy ale poszukam i ci wyslę

Gość a najlepiej
Diosperin K 1% prolongatum - działa tak ze wzmacnia scianki naczynek i są mniej podatne na zmiany temperatury no i tym samym nie czerwienimy się tataaaa

Gość a najlepiej
no ale lekkie rumieńce na nieskazitelnej, zadbanej cerze dodają tylko uroku , nie masz się czym martwić

Gość Myrna
A ja odradzam Pharmaceris na naczynka jak ktos ma wrazliwa skore. Ja nie jestem alergiczka i nigdy nie uwazalam,ze mam wrazliwa. Po zastosowaniu Pharmaceris na naczynka z wit K i rutyna bodajze, wyladowalam w niedzielne popoludnie ze spuchnieta buzie (jednego oka mi prawie nie bylo widac!!!!) u dermatologa, ktory nie wiem jakm cudem mnie o takiej dziwnej porze przyjal. Nikomu nie zycze tego, co przeszlam.

ja tez odradzam oharmaceris-jak na moj gust wogole nieskuteczne... a makijaz to z zielonym korektorem :)