Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycccona

Sposób na cudowne rzęsy !!!

Polecane posty

Gość zachwycccona

dość radykalny ale efekt extra :). Zawsze miałam krótki proste rzęsy którym nic nie poamagała, nawet jak je mocno i dobrym tuszem wytuszoswałam, efekt był mizerny. 3mce temu je OBCIĘŁAM, a teraz cieszę się długi i podkręconymi rzęsami :). I do tego tak jakby bardzo pociemniały. polecam, ma ktoś podobne przejścia?? :)

Gość laski nie róbcie
tego, przecież wiadomo, ze rzęsy nie odrastają

Gość zachwycccona
jak to nie odrastaja! jakby nie odrastaly, to wciagu zycia bys pozostala bez rzęs ! Odrastają !

Gość do zachwyconej
podcinaj sobie je co tydzień - dopiero wtedy zobczysz efekty! Raz nie wystarczy!

Gość zachwycccona
dlaczego eskimosa? Ja używałam przez ten czas cieni i czarnych kredek i nie było widać, że prawie nie mam rzęs, obciełam je tuż przy powiekam, bardzo szybko odrosły :) I teraz są takie swieże jakby.

Gość justyneczkaaaaa
nie przy samej skórze tylko te najjasniejsze koncówki. Ja potwierdzam, że to działa. A smiac mi sie chce gdy ktos pisze ze rzesy nie odrastają. To tak jakby napisac ze jak sobie nogi ogolisz to Ci włosy nie odrosną Bzdura. A w sprawie rzes na prawde zrobiłam tez tak (dwa razy w zyciu). Ale przeznaczyc na to trzeba momenty gdy bedziecie siedziec w domu. Z tydzien na przykład.

Gość odrastaja
odrastaja... odrastają. Kiedyś przez przypadek (obcinając grzywke) przycięłam sobie rzęsy i odrosły! Chociaż jakiś efektów ubocznych (jak to że miałyby być np. dłuższe) nie zuważyłam.

Gość chyba cię pogięło
:O

Gość zachwycccona
moje się stały dłuższe :). W ogóle, wcześniejsze starsznie poplątane były, zawsze mi się sklejały. Teraz po obcięciu, jestem mega zadowolona. Są długie, podkręcają się i są dużo ciemniejsze niż poprezdnie. Szybko odeosły, całkowicie ok 3,4 tyg, ale już po tyg. były dłuższe :)> Polecam.

Ciekawie :D A moze lepiej od razu wyrwać z cebulkami ?:classic_cool: Lepszy efekt pewnie :)

Gość justyneczkaaaaa
z cebulką nie! wtedy włos jak wiadomo troche sie osłabia. Poza tym dziennie wypada około 5 rzes (i naturalnie odrastają). Ten kto nie spróbuje nie bedzie wiedział ze to na prawde działa. I nie piszcie ze to głupota, bo ja mozecie oceniac cos czego nie znacie. koniec kropka.

Gość palaczkanalogowa
odrastac to odrastaja bo sobie kiedys zapalniczka opalilam i odrosly,ale czy dluzsze to nie zauwazam

Gość ghgh
ja też sobie kiedys zapalniczka przypaliłam i odrosły slabsze :(

Gość oczko/
a może jakiś dobry tusz pogrubiający i podkręcający , który się nie skleja...