Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolatka*

mam 20 lat i ochotę na sex z mężczyzną w wieku 40-55 lat

Polecane posty

Gość w wyrze tez jest demokracja
jw...:)

Gość dwudziestolatka**
nie rozumiem was. dla was wszystko co wykracza poza granice "sex klasyczny z równolatkiem albo facetem starszym o max 5 lat" jest dewiacją, zboczeniem albo chorobą. tak bardzo was dziwi, że ktoś ma ochote na coś innego oprócz waszego idealnego wzorca sexu?

Gość pogadajcie sobie
przeciez tutaj sie wypowiadaja same gimgowna:) jeszcze podoba mi sie ten tekst ze 48 lat to chodzacy trup:) glupie, dziecinne... dla 15 latki 30 latek to tez taka starosc ze hoho

Gość dwudziestolatka**
niestety chyba na to wychodzi :O poczekam na jakies normalne, dojrzale wpisy a nie na smarkaczy

Gość dwudziestolatka**
no tak, widac siedza tu same dzieci skoro nikt rozsadny sie nie wypowiada...

ja mam 44 i nie narzekam na brak zainteresowania ze strony rówieśniczek mojej córki, ale sam dojrzały wiek to nie wszystko, trzeba być zwyczajnie atrakcyjnym zarówno fizycznie jak i duchowo ot i cały sekret

Ja mam 27 lat i 40-letniego męża, zawsze podobali mi się starsi ode mnie mężczyźni. Na seks nie narzekam, jest wspaniały.

Gość Elton John.
i oto własnie chodzi:D odstawcie tych pryszczatych 20-30 latków facet po 40 jest najlepszy

Gość dwudziestolatka**
no to właśnie pisałam, że wiek to nie wszystko, liczy się też odpowiednia atrakcyjność fizyczna dlatego do tej pory nie znalazłam dpowiedniego faceta w tym wieku :(

Gość dwudziestolatka**
jeszcze napisze że jak dla mnie kazdy wiek do ruchania jest dobry. rucham wszystko co zywe, nie oszczędzam też psów sąsiadów. teraz mogę się przyznać, zamoast cipy mam chuja. ja pierdole ale mozna nabrac was cieniasy pierdolone buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość dwudziestolatka**
spoko ;) widzę, że jakiś podszywacz pisze z autopsji więc dajmy biedakowi sobie ulżyć :D

Gość heeeee spoko
mnie tez kreci taka opcja :D

Gość woodku
dla mnie sex z 40 latkiem jest obrzydliwy... ja zdecydoweanie lubię facetów w moim wieku, a nie staruchów zbrzuchem, obwisła skórą, szorstkich, ze swoimi dolegliwościami związanymi z wiekiem,siwiejących itd. bleeee

Gość kochanka 40-latka
Są plusy i musy. Jak zawsze i wszędzie. Jest doświadczony ale może szybciej się męczyć (może, nie musi). Wie jak i gdzie dotykać, żeby doprowadzić do granicy rozkoszy. A kiedy wchodzi...to wie czego chce i bierze to. Starając się jednak przede wszystkim dogodzić mlodej kochance. Żeby udowodnić swoją niegasnącą męskość. 40 latkowie to doskonali kochankowie. Ale dość szybko trzeba ich wymienić na nowszy/inny model. Bo żona kiedyś w końcu się orientuje ;)

Gość niunia_78
Mój mąż ma 55 lat, ja 28... spora różnica, wiem... Ja pracuję, on pracuje - zarabiamy tyle samo... żeby nikt nie mówił, że lecę na kasę, bo dorobilismy się razem np. samochodu. Moje koleżanki - rówieśniczki, nie mają żadnego problemu dogadania się "z trupem" - jak to niektórzy mówią, tak samo ja z jego kolegami... miałam chłopaka w swoim wieku - sorry, ale nie dorównuje do pięt do mojego męża... może dlatego, że lubię mądrych, dojrzałych, doświadczonych i zajebistych w łóżku facetów... ;)

Gość olajaja
ninia_78 wspołczuję Ci :-) miłosc ,miłoscia ale staruszka miec na meza :-)

o tru..........:) o gustach się nie dyskutuje, poczekajmy na Panie i Panów się tu wypowiadających powiedzmy za20 lat sądzę, że w pewnych kwestiach zmienią zdanie. Panowie koło 40 lat to doświadczenie i umiejętności na pewno...........no ale nie u każdego obigatoryjnie........ ;) są zadbani panowie i zapuszczeni jak i młodzi............ ale bardziej dbają o wygląd i higienę

Gość w ostatnie wakacje
widziałam na plaży tyle młodych otłuszczonych wieprzy, że szukanie związku między wiekiem a wyglądem faceta jest skazane na porażkę. Jeżeli do tego doda się piękną polszczyznę owych wieprzy .....:(

Gość niunia_78
nie narzekam... nie bije, nie pije, nie pali... szanuje mnie i o to chodzi.. a przede wszystkim przystojny facet, na którego lecą kobitki ;/ staruszek... dlaczego tak myslicie o facetach w tym wieku... zaściankowe myslenie Polaków... jak masz 40 lat jesteś starym zgredem, niepotrzebnym społeczeństwu... żałosne to, no cóż... szanuje wybór innych kobiet... ale dlaczego obrażać trzeba drugich, którzy kochają "staruszkó"...

Gość w ostatnie wakacje
błeeeee...wymiotowac się chce na samo wspomnienie :(

Gość w ostatnie wakacje
niunia - nie licz na zrozumienie. To piszą ludzie, którzy w wieku 30 albo 40 lat pójdą do zakonu i będą żyć w celibacie;) albo strzela sobie w łeb. A to Polska właśnie :(

Popatrzcie na 40 letnich aktorów, a i starszych jak np. S.Connery

Gość w ostatnie wakacje
ale oni wolą braci Mroczek ...;)

Gość niunia_78
i ważna sprawa... to, że w tym wieku: - choroba... nic nie wiadomo, kto nad kim będzie biegać... - sex... jest tyle sposobów na zaspokojenie... ;) - a to, że mogę kiedys płakać - to mój wybór, moje życie i moje łzy... koleżanka też płacze... mąż ją bije... a taka to para była... z "dobrych" rodzin... rówiesnicy... druga jest 2 lata po rozwodzie... bo pił... każdy ma swoje życie... którym sam kieruje... może nie jestem dobrym kierowcą, ale staram się patrzeć w lusterka, by nie spowodować wypadku...

Gość w ostatnie wakacje
"sex... jest tyle sposobów na zaspokojenie... " a co oni mogą wiedziec o seksie????

własnie cały czas to powtarzam a tu tylko penis min 20cm i sterczace piersi ileś tam C............i żadnej radości z seksu

Gość niunia_78
na to wychodzi... naród mamy bardzo kapryśny ;) 1 Mroczek zostanie prezydentem, a drugi premierem.... jak tak dalej pojdzie ;/

Gość pabloo
dziewczyny z roku mojej corki wrecz na mnie leca. jestem dowcipny i mam poczucie humoru jak 20-latek. moja corka o tym nie wie ale przelecialem kilkanascie dziewczyn z jej roku. :)

Gość w ostatnie wakacje
pablo - jeżeli masz poczucie humoru jak 20 latek, to kiepsko!!!!:D Oni na ogół nie mają poczucia humoru , tylko ryczą ze swoich własnych dowcipów:D