Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiek_S-c

myslę o niej 24h/dobę

Polecane posty

Witam wszystkich. Powiedzcie czy to normalne że o swojej dziewczynie myslę non stop kiedy się nie widujemy ? Odliczma do każdego spotkania z nią, niewazne czy potrwa ono kilka minut czy godzin, dla mnie każda minutą przy niej jest pełnią szczęścia, często wpatruje sie w komóe czekając na sms czy sygnał. Myslę o niej co robi, gdzie jest i wogóle. Chyba zakochałem się na zabój.

Gość gosiennnka
a ile jesteście?

Gość gosiennnka
tzn.jak długo chodzicie:)

Niestety nie pociesze Cie. Zakochales sie na zabój ja tez na to cierpie :( I to z bardzo bolesnym skutkiem.

Gość Wrom
Normalne ale może na początku, potem ci przejdzie. Inaczej będąc na "tak wysokich obrotach" w uczuciu szybko się "wypalisz".

Jesteśmy ze sobą ok pół roku i jak narazie prawie od samego poczatku tak mam, poznalismy się ok rok temu. Czuję że ona jest tą jedyna.

Dlatego ze nie jestesmy juz razem, a wciaz ja kocham :( Mam nadzieje ze ona mnie tez, ale czas pokaze... Jestem dobrej mysli

Gość sexsowne stringi
też chce żeby jakiś facet reagował na mnie.............

Gość sexsowne stringi
w ten sposób

Gość Ewunia 35 lat
gratuluje, tomiłe uczucie, ja myślę, ze ty nawet nie próbujesz z tym walczyć boje sie ze jednak spadniejsz kieyds z tegonieba wiec znajdz sobei jakieś hobby :) ipomyśl tez o sobie

Ewunia 35 lat -> nie próbuje z tym walczyć, po co. Zakochałem sie i już, nie żałuje bo to cudowna dziewczyna, dla niej bym góry przenosił.

Gość APN111
Straszny_kocur - jak to dlaczego? Pewnie dla tego, że ona nie chce. Sam jestem w bardzo podobnej sytuacji

Gość bleeee
Misiek_S-c--> lepiej trochę to ogranicz... bo pozniej ona stwierdzi, że ją osaczasz i skonczy wszystko