Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooola-89

Bardzo ważne!!

Polecane posty

Gość Karooola-89

Dopiero od niedawna biorę tabsy, więc jestem nowicjuszką. Szukałam odp. na moje pyt., ale nigdzie nie znalazłam, ale może przejdę do rzeczy, więc przeraziłam się dziś ogromnie, jak spojrzałam na mój listek z tabletkami (zażywam Cilest), okazało się, że mam o jedną za dużo! Panika ogromna! Bez zastanowienia wzięłam dwie naraz, jednak po chwilii, gdy odetchnęłam okazało się, że wczoraj wzięłam poprostu nie z tej str. co trzeba. A teraz pytanie- wyszło na to, że wzięłam dziś o jedną tabletkę za dużo i co teraz? Mam kupić sobie dodatkowe opakowanie i wziąć tę, którą dziś zażyłam? Czy normalnie poprostu mój cykl będzie o jeden dzień krótszy. Wszędzie są opisane przypadki, co wtedy, gdy zapomni się wziąć tabletki i dokładny sposób postępowania, natomiast, co wtedy, gdy w rzeczywistości zabraknie?

Gość do tego co o nauce pisze
po polsku pisze się seks a nie sex. To by było tyle na temat nauki.

Gość Karooola-89
Nauką też się zajmuję. Normalni ludzie potrafia wszystko pogodzić ;) Seks z nauką również ;) Pozdro dla kogoś niezwykle zatroskanego, hehe ;))

A CO MA JEDNO DO DRUGIEGO (NAUKA DO SEKSU)!! KAZDEJ SIE MOŻE ZDARZYC, JA SAMA MIALAM PODOBNA SYTUACJE NIE WIEM JAK TO SIE STALO- STRES, ROZTARGNIENIE?... A MAM 26 LAT