Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

NIE MAM OKRESU OD KILKU MIESIECY! HELP!!!!!!!

Polecane posty

Gość czeko18

Mam problem:-( no wiec nie mam okresu od kilku miesiecy od kiedy zaczelam sie odchudzac. Mam 172 cm wzrostu i waze 51 kg.Zawsze mialam nieregularny okres ale teraz spoznia mi sie kilka miesiecy.To wszystko na pewno przez odchudzanie ale przytyc nie zamierzam bo w tej wadze czuje sie idealnie! nie wiem co mam z tym fantem robic! Isc i poradzic sie ginekologa? moze jakies tabletki hormonalne mi przepisze na uregulowanie? ale z drugiej strony bedzie mi kazala przytyc i wogole:///// ehhh co o tym myslicie?:( HEEEEEEEEEEELP!!!!!!!

Gość abcfoadub
no pewnie ze isc! chyba nieco za malo wazysz.. z takimi drastycznymi dietami trzeba uwazac.. moja znajoma zmarla na anoreksje.

Gość MĘCZĄ MNIE TAKIE PUSTE
MIZDRZĄCE, LALKOWATE GUWNIARY CO TO BOJĄ SIĘ PRZYTYĆ PRZY TAKIEJ WADZE (!!!!) DOPROWADZAJĄ SWÓJ ORGANIZM DO SPUSTOSZENIA, ZANIKU MIESIĄCZKI, BEZPŁODNOŚCI... OTRZEŹWIEJ DZIEWCZYNO!!! WYGLĄD NIE JEST W ZYCIU NAJWAŻNIEJSZY. POMYŚL O SWOIM ZDROWIU, O SWOJEJ RODZINIE KTORĄ BEDZIESZ CHCIAŁA W PRZYSZŁOŚCI ZAŁOŻYĆ I O TYM CO JEST W ŻYCIU WAŻNE POZA WYGLĄDEM ŻEBY CZUĆ SIĘ DOBRZE...

Gość czeko18
ehh szkoda gadac! nie chodzi o to ze boje sie przytyc przy takiej wadze ale w niej czuje sie najlepiej! tak trudno to zrozumieC??? w moim przypadku kobieto wyglad jest bardzo wazny bo wyobraz sobie ze jestem modelka ! i przytyc nawet jakbym chciala nie moge...

Gość upppp
Jezuuuuuuuuuu, dziewczyno-----i Ty jeszcze nie poszłas do lekarza.Rany boskie, jakie ty masz priorytety?? Rujnujesz zdrowie, by dobrze wyglądac?? Chcesz miec kiedys dzieci? Ręce opadają...

dla twojej informacji dla mnie wyglad tez jest wazny!! zreszta chyba dla kazdej kobiety. ale jezeli dochodzi do takiej sytuacji... zanik miesiaczki powinien ci dac do myslenia juz dawno. mam kolezanke ktora miala podobne podejscie... teraz ma 26 kat a do tej pory od czasu do czasu musi cos brac na wywolanie miesiaczki ktora pojawia sie kiedy chce... :-(

czasami w ogole sie nie pojawia przez kilka miesiecy...