Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczony

Jutro bedzie nowy dzien .

Polecane posty

Mam nadzieje ze bedzie w koncu dobry .... Myslalem ze gdy osiagne to co sobie kiedys zamierzylem to bede szczesliwy ale w moim domu ze snow czai sie bol a ja tam ciagle wracam :O

Gość jutro wcale nie bedzie lepiej
od roku licze ze sie poprawi i nic...tylko gorzej

Ja też mam nadzieję, że jutro będzie lepiej... i będzie. Marzenia sie spełniają, ale uważaj CZEGO bardzo pragniesz, bo Bóg może ci to dać. Czemu jestes zrozpaczony?

Ale co bedzie jesli jutra nie bedzie i dzisiaj jest wszystkim co mi pozostalo ? Widze ze to co pisze nie ma sensu , to pewnie dlatego ze jestem pijany :) lepiej bedzie chyba jak juz pojde spac .

hej, nie daj się chandrze! wyśpij się dobrze to ochloniesz pa pozdrawiam Cię cieplutko pa do zrozpaczonego

Gość ładna stopka
:-(

Zrozpaczony w alkocholu smutków nie zatopisz to tylko tak ci sie wydaje, powinieneś z kims pogadać o swoim problemie, ale nie pić bo to je jest rozwiązanie pozdrawiam ;)

Gość do Papuźki
Pspuźko, ludzir nie są chetni wysluchiwać zwierzeń. Wiesz, myslę,z e wiele osób oczekujacych na to, ze ich ktoś wyslucha nigdy nie podniosloby sie z dolka, gdyby nie mozliwosc wizyt u psychologa czy np.chodzenia na mityngi AA.

Gość ten topic ma juz
albo 1, 5 miesiaca wiec rady sa troche spoznione ;)

Gość czyli uwazacie ze autor
jest alkoholikiem :)

Tak to prawda nie każdy jest chetny by słuchać zwierzeń. Choć ja zawsze znajdę troszke czasu i wysłucham jeśli moja koleżanka/kolega ma problem i chcą pogadać. Psycholog i AA to już w ostateczności.

Gość do Papuźki
fajnie, ze są takie osoby jak Ty, ale bywa, ze chce się juz tylko milczeć. Nie chcę tu wiele pisać odnosnie swoich przezyc, doswiadczen i przemyśleń, bo przez internet nie da się przekazać często myśli zgodnie z intencją a to forum uchodzi za wyjątkowo nietolerancyjne. Jestes jedna z nielicznych osob tutaj ktora nie zieje jadem i to jest dobre. Ciekawe, czy Twoje nastawienie wynika z tego, ze poradzilas sobie z trudnymi -czasem traumatycznymi - doswiadczeniami i przezyciami czy z tego, ze ich jeszcze nie doswiadczylas? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj na to pytanie, bo spodziewam się, ze i tak znajdzie się zaraz jakiś mądrala chętny dokopać osobie, ktora sie tu odslonila.

Wiesz ja przeżyłam wiele, ale nie che pisac o tym na kafe...to dla mnie zbyt bolesne doświadczenie. Nie miałam nikogo kto by mnie wysłuchał, nikt nie podał mi pomocnej dłoni mimo to nie załamałam sie i podniosłam sie, teraz chciałałbym tylko zapomnieć i po mału zapominam żyje myśląc o przyszłości moich bliskich.Niedawno poznałam kogoś na kafe i osoba ta chciała pogadać ze mną na gg, wiec sie zgodziłam, osoba ta sie mi zwieżyła a ja ja wysłuchałam i nadal piszemy ze sobą jako kolega/koleżanka.

Gość do Papuźki
Właśnie..."nie miał kto wysłuchać" Po niektórych doświadczeniach zaczyna się rozumieć skąd biorą się osoby w depresji, bezdomni itp... U mnie na szczęście pewne klopoty minely a raczej przewartościowalam sposób myślenia o niektórych sprawach i ludziach.

Ja nie lubie sie z kogoś nabijać lub ziajać jadem choć wiem, że bywa tak na kafe, że zamiast napisać dobre słowo zieją okropnym jadem i to jest przykre.

Gość po dwuch tygodnich
Papuzko mam nadzieje ze zwierzyly sie tobie dwie strony TEGO PROBLEMU i jestes obiektywna osoba:)

Gość mezatka tez musi znalezc
czyli jak bylo?

Gość moze jutro
Bedzie nowy dzien pelen niespodzianek:D oczywiscie dla mnie:)

Ciociu chcialam sie dowiedziec , czy cos sie zmienilo w jego nastroju;)

Gość michaaa
hej, jak mozecie cos poradzic to zajrzyjcie proszę na ten topik i podpowiedzcie tej dziewczynie gdzie moze zglosic się o pomoc http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3404919 dzięki 🌻 ps.chodzi mi o pomoc psychologiczną i finansową

Gość nie będzie
:(

Gość nie będzie
Ciociu Zosiu - 🌻

Gość nie będzie
Nawzajem:)

Gość gdzie jest zrospaczony