Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Organizator

Organizujemy Sex-Party we Wrocławiu!!!

Polecane posty

Gość hmmm taki sposób...
za 5 minut... Panów mamy już 100 także dziękujemy, szukamych choć jednej pani..

Gość anuleczka27
O zajefajnie ja sie zapisuje:) wkoncu ktos ma jakis pomysl:)

Gość jestem chętna

Mieszkam już w W-wie. Zawsze chętnie się spotkam porozmawiam. Czy pomogę? Nie wiem. Daję możliwość wyjścia z domu, poznania fajnych ciekawych osób. Dobrze się bawisz-fajnie. Nie drzwi otwarte. Więcej nawet, mąż odwiezie cię do domu. Poniżej wkleję standartowy tekst. Chciałabym powiedzieć Wam Swingers Party , które odbywają się w w W-wie i uczestniczy w nich ok 30 osób.Zabawa ma charakter większej prywatki podczas której poprzez quizy i konkursy tworzę erotyczny klimat spotkania.Jedyny wymóg dla wszystkich uczestników to rozebranie się przynajmniej do bielizny.W zabawie uczestniczą wyłącznie wolne , prywatne osoby i każdy indywidualnie decyduje do jakiego stopnia może sobie pozwolić.Zabawy organizuję cyklicznie już od 1996r i owocem ich są setki indywidualnych związków a nawet małżeństw.W przypadku dodatkowych pytań bądź wątpliwości proszę o kontakt tel: (0607)745209. Bez obaw możesz też przesłać kontakt telefoniczny to ja zadzwonię. (mój e-mail bpastrid@wp.pl ) > Astrid PS. Wszystkie koszty ponoszą Panowie

Gość pojebało Cię
myślisz, że ktoś normalny zapłaci Ci za takie cóś??? Ludzi którzy na to pójdą kazałbym zagazować!!!!

Przecież piszę, że wszystkie koszty ponoszą Panowie. U mnie jest tak jak porządek tego Świata nakazuje. Kobiety są piękne, zadbane. Flirt i przygodę z mlekiem matki wyssały. Mężczyźni zaś są dojrzali, mądrzy potrafiący zarabiać i zapewnić kobiecie barwne ciekawe życie.

Gość AIDS
kolejna zabawa ktora rozprzestrzenia tylko choroby zakazne ... bawcie sie dobrze ... panowie :)

nie wiem czemu ale mam wrazenie ze najbardziej zboczonym miastem jest wroclaw ...bez urazy

Gość ciekawe czy Astrid jeszcze
żyje:D ja pozdrawiam jej męża;) mieliśmy kiedyś taki mały kontakcik:P kto te starocie wyciąga:D?

Gość szpiku
jestem chentny

Gość gregor351
Super sorawa jesteśmy zainteresowani powstaniem takiego klubu we Wrocławiu. Pozdrawiamy

Gość gość
100 nie przerobię. My mamy stałą młodą parę do seksu i chętniej się kochamy kochanek ze mną a kochanka z mężem. Wiec nie ryzykujemy z obcymi.

Gość gość
bede

Gość gość
W sumei to bym wpadła ale jak pomyslę o tym co moge z tego wynieś (jakies chorowy weneryczne) jednak sobie odpuszcze

Gość gość
20.31 Popieram najlepiej jest w małym gronie mąż ma pod kontrolą i to lubię. Można złapać do tego nie mieć przyjemności.

Gość gość
Ktoś ma ochotę na wirtualną erotyczną zabawę? Witam Odważana i bezpruderyjna - Joanna 20 latek. Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/6.html - Gwarantuje super rozkosz i moc podniecającej zabawy! Zapraszam na sex pokazy skype, sex telefon, cybersex, sex fotki i sex filmiki Zrobimy to wspólnie i niegrzecznie

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.