Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala

Własnie dziś test ciązowy wykazał dwie kreseczki- CiążaD

Polecane posty

Gość lalalalala

Ale się ciesze tak czekałam aż tu dziś zrobiłam test a nawet dwa bo w pierwszy nie wierzyłam i okazało się że ciąza :D Kochane piszcie jak czujecie się w tych dniach i jakie miałyście odczucia to piękne uczucie pragnęłabym aby nic się nie stało i dzidzi było zdrowe:D

Gość kluklu
Mi niestety dzisiaj test wyszedł negatywnie. Cieszę się , że Ci się udało.

Gratulacje :D:D:D:D:D:D:D Piękna wiadomość.Ja staram sie od lipca i na razie cisza... Pozdrawiaam z Topiku Od 07.07 staramy się o dzieciątko - letnie

Gość lalalalala
dziękuje wam wszystkim nie martwcie się wkrótce i wy bedziecie mamami

Witam:)))) u mnie 2 kreseczki pojawiły się w Wigilię o 7.10 rano:))) też jesteśmy przeszczęśliwi. staralismy sie o dzidzie od lipca i udalo sie:) podejrzewalam ze jestem w ciazy bo bylo mi czesto niedobrze, ale tez i mialam typowe objawy przedokresowe...ale okres sie nie pojawil no i sie nie pojawi. dzidzia pokaze sie na swiecie w sierpniu - tak jak moje pierwsze dziecko:))) pozdrawiam:)

dzieki nawzajem waniliowy_budyn:))) swoja droga bardzo smaczny nick:) az nabralam ochoty:))) czy to juz zachcianki ciazowe:))))))??????

Gość lalalalala
poród będzie w sierpniu lub we wrześniu piszcie jak wam sie powodzi a ja nie mam mdłości dlaczego??

ja w pierwszej ciazy tez ich nie mialam; nie jest regula zeby je miec:) teraz, przy drugiej ciazy mam mdlosci, ale nie poranne tylko popoludniowe:)))) na szczescie nie wymiotuje, moge to opanowac; jestem tylko wyczulona na zapachy i czasami nie miewam apetytu. pzdr

Wiekie Gratulacje ja czekałam rok na taką wiadomość i we wrześniu sie dowiedziałm byłam szcz ęśliwa i Tobie tez tego życzę.

ja jestem w 12 tygodniu i też żadnych mdłości na poczatku tylko drażniły mnie zapachy

Gość lalalalala
ja za to mam apetyt jem jem jem chyba wiecej od mojego męża:D az się ze mnie śmieje i nazywa mnie żarłaczem hahahaahah za to bardzo często chce mi się sikać ach jak często czy to normalne?? Czasami też mam takie odczucia jakbym miała dostać okres chyba się nie dzieje nic złego??

witam mam pytanie czy test najlepiej zrobic z rana, czy w ciagu dnia tez mozna go zrobic jak najlepiej. okres powinnam dostac 23.12 ale do tej pory go jeszcze nie mam.pozdrawiam

lalala to jest normalne ze pobolewa cie brzuch i to ze chodzisz co chwile do ubikacji tak bedziesz miala do II trymestru. GRATULACJE

do zaq ja swoj pierwszy test w zyciu - pozytywny - robilam po poludniu:) ale najlepiej jest zrobic rano wtedy stezenie hcg jest najwyzsze:))) ale jesli ciaza jest starsza niz tydzien to mozesz zrobic i po poludniu:) pzdr

Gość lalalalala
ZAQ ja właśnie miałm dostać 24 lub 25 i nic ale za to piersi bolały mnie tak bardzo jak nigdy:D i właśnie to już wzbudziło moją czujność:D test zrobiłam koło 10 niby najlepiej rano ale ja miałam taki test ze mogłam o kazdej porze. Nie wierzyłam w pierwszy i poszłam kupić drugi i bingo hahahhahah :D

W takim razie Nasze gratulacje :-) Ps. ja też w nie długim czasie planuję maleństwo ale na dobry początek odstawiłam antkoncepcję i jeszcze kilka miesięcy muszę sie powstrzymać od ciąży :-)

Gość
G🌼 R🌼 A 🌼 T 🌼 U🌼 L🌼 A 🌼 C🌼 J🌼 E!!!!!!!!!!!!!🌼 jeszcze jedna kruszynka więcej :D cudownie móc słyszeć takie nowiny:) no to macie spóźniony, acz piękny prezent na święta:D ❤️ ❤️ ❤️

do lalalalala, elaineblath dziekuje za wiadomosc prawdopodobnie jestem juz zaciazona ale tak sie zastanaialam kiedy go zrobic. wlasnie jest mi tak niedobrze ze cos okreopnego i kiedy otworzylam lodowke zeby cos zjesc az mnie cofnelo :) wiec sama bulke jadlam.

do paulka 123 mam test w domu to najwyzej jak mi sie zachce do wc to polece sobie zrobic

do paulka 123 ok dam znac, a ty jesli mozna wiedziec dzidzia jeest juz w drodze czy jeszcze.pozdarwiam

do paulka 123 zrobilam i 1 kreska, a okresu nie ma wiec nie wiem co jest grane. pozcekam do przyszlego tygodnia izrobie sobie z krwi test

Myślicie, że w 7. (pierwszy - negatywny, w ostatni dzień okresu/\"okresu\") i 8. (drugi - też negatywny, z pierwszego moczu) tygodniu po stosunku duże jest prawdopodobieństwo na pomyłkę testu? (Bobo-test)

Gość lalalalalalala
moje objawy to temp. 37,5 biały śluz, straszny ból piersi i bóle brzucha jak przed okresem no i ciągłe oddawanie moczu duży apetyt ale mnie nie mdli no i mam nadzieje że nie będzie:D bobo test jest ok ale troche później sprawdź no i nie zawsze za pierwszym podejściem sie zachodzi w ciąże ja dopiero za drugim :D :D :D :D :D :D

Gość lalalalalalalalal
ach :D