Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka

czy mimo dostania okresu ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość anuulka

mialam stosunek (niepelny)dzien przed miesiaczka, bolaly mnie piersi, maialam taki zepsol napiecia jak przed okresem, okres dostalam trwa juz 4 dni ale zaczelam sie niepokoic czy jednak ciaza nie jest mozliwa, w sumie bol piersi ustal i mam miesiaczke ale czy jest szansa?denerwuje sie

Gość studentka20.....
Trza sie było zabezpieczyć,a nie myśleć po fakcie!To taka mała dygresja...tak na przyszłość....A teraz?Nie wydaje mi się żebyś była w ciąży

Gość anuulka
wiem, juz drugi raz takiego bledu nei popelnie, dzieki za dygresje , mimo tego sie boje.No ale strach mnei czegos nauczy

Gość anuulka
odpowie ktos jeszcze, prosze, pewnie panikuje

Gość gwiazdka22
sorry ale czy Ty wiesz kiedy są dni płodne i nie płodne???chyba mało doświadczona jesteś poczytaj więcej na ten temat pozdrawiam gorąco!!!

Gość anuulka
wiem kiedy, ale tyle sie mowi o przypadkach w ktorych kobieta nawet w czasie okresu zachodzila w ciaze, albo miala 2 owulacje , dopoki nei zaczelam czytac wypowiedzi w necie bylam spokojniejsza, po poczytaniu juz sama nie wiem

Gość tamarika
ja slyszlam o dziwczynie ktora przez 3 miesiace miala okres a byla w ciazy teoretycznie nie mozlwie a jednak....a co do Twojej sytuacji to na 99% w ciazy nie jestes na Twoim miejscu bym sie nie martwila chyba ze Twoj okres jest bardzo nieregularny

Gość anuulka
az tak nieregularny nie co prawda nie jest jak w zegarku , ale przed krwawieneim mialam zespol napiecia i tak w polowie cyklu czulam bol jajnika taki owuacyjny wiec mam nadzieje ze to jedyna owulacja byla, zawsze bardzo uwazamy, teraz poszlismy na zywiol, ale stres nauczy mnei zeby tego wiecej nei robic

Gość anuulka
jejku z tego co czytam na tym forum to zawsze szanse na ciaze sa to czemu tylko czesc ludzi sie zabezpiecza a nie maja po 100 dzieci?ale moje obway pomimo logiki nie sa mniejsze, dlugoooo moj facet juz seksu nei dostanie bo jak mam sie tak schizowac to dziekuje bardzo

Gość mamoniska
Jednak większośc ludzi , jak nie chcą dzieci to sie zabezpiecza, ewentualnośc zajscia w ciązee, wzrasta proporcjonalnie do niechęci posiadania potomstwa. Paradoksalne , ale tak niestety jest. Jeżeli jest sie w ciązy, to uuz nie jest okres tylko plamienie, ale mozna to pomylic z misiączką. Dlatego skoro masz wątpliwości, najlepiej zrob test, i będzie wszystko jasne.

Gość anuulka
na test troszke za wczesnie niestety, pewnie ze go zrobie ale musze poczekac, a co do okresu mam taki jak zawsze, obfity nie jest to tylko plamienie, teraz trwa 6.dzien jak zawsze, wiec jest tydzien po feralnym stosunku, test nic nei pokaze

Gość anuulka
no i nikt juz nei odpowie chyba

Gość argentynka
anuuuulka mam podobna sytuację do ciebie. Równiez kochałam się dzień przed okresem, okres był ale bardzo bardzo skąpy-właściwie zawsze takie mam. Problem w tym że od tamtego czasu (ponad 2 tygodnie) bolą mnie piersi, co mi sie nigdy wcześniej nie zdarzało. Martwi mnie to bardzo i boję się, bo nie wiem co jeszcze mogłoby być przyczyna tego, żemam tak obolałe piersi:(

Gość anuulka
juz mozesz zrobic test powinien byc wiarygodny, ja jeszcze tydzien poczekac musze

przykro mi ale możliwa ja zaszłam w ciąże w 1 dzień okresu i potemjeszcze miałammiesiączkę. Teraz mam synka:-)

przykro mi ale możliwa ja zaszłam w ciąże w 1 dzień okresu i potemjeszcze miałammiesiączkę. Teraz mam synka:-)

Gość anuulka
ale kochaliscie sie do konca?jak dlugie mialas cykle?ale teraz to sie panicznie boje, ja szybko czulas objawy?

Myślę że byłpewny bo my tylko wtedy się z mężemkochaliśmy ale niemartw się U Ciebie może być inaczej. Tylko ja też myślałam że w 1 dzień tymbardziej miesiączki nie można zajść. Dziewczyny to nieprawda!!!!!! Zrób test daje 99% pewności pre-test lec szybko do apteki i pisz koniecznie pozdrawiam

Gość anuulka
dzieki za rade ale od stosunku minelo 7 dni dopiero, w sumie dzis mam szosty dzien miesiaczki -jak zawsze, ostatni , wiec test dopiero za tydzien gdzies bede mogla zrobic a tydzien czekania to mnie o siwizne przyprawi

Gość anuulka
jeszcze facet sie do mnei nei odzywa i sie calkiem nei poczuwa, kurde stara i glupia tak sie wpakowalam, probuje sie pocieszac ze maialam normalny obfity okres a nei plamienie to przeciez nie maialo sie jajeczko gdzie zagniezdzic, ale jzu nei umiem sie pocieszac, dl amnei to koniec

Gość anuulka
im dluzej czytam to forum tym bardziej jestem przestraszona,wg tego mimo normalnego obfitego 6sciodniowego okresu ze stosunkiem bez wytrysku ii wlazeniem tylko na chwilke dzien przed okresem mozna byc w ciazy, sadzilam ze to mnie torszke uspokoi ale moja obsesja ciazowa urosla do mega rozmiarow

Gość anuulka
jeszcze mierzlam temp rano 36.7 , potem mialam 37.1-37.2 ale cos mnei miesnie bola i glowa troszke gardlo ale pelnej infekcji nei mam, teraz 36.9(ostatni dzien okresu)stosunek przed 7 dniami

pociesze Cię jajestem taka sama jak Ty Też się boję Niechcę narazie 2 go dziecka Jakaś schiza Ale uważam że rano możesz zrobić spokojnie test Jak wyjdzie negatywnie to chociaż w 50% będziesz spokojniejsza a za 3 dni zrób drugi na wszelki wypadek będzie ok zobaczysz

Gość anuulka
dzieki wielkie, tylko test nei pokaze jeszcz prawdy, co prawda mowia ze od 6 go dnia ale to lekka sciema, dlatego tak tu mecze i marudze i marudze, gdyby uplynelo wiecej czasu robiam bym testy do skutku az bym na 100%uwierzyla

MOŻLIWA, uczyłam sie na zajęciach z ginekologii ze czasem jak zarodek sie osadzi po jednej str ściany macicy to druga moze sie jeszcze złuszczac dajac krwawienie miesięczne,chociaz skąpsze

Dobra dobra jużnie słuchaj żemożliwa bo możliwa tylko rano zrób test zrobiony rano jest bardziej wiarygodny Ja też mam problem biorę tabletki logest a już 4 dzieńprzerwy niemam okresu A ja narazie 2go dziecka niechce i tak jestemnie wyspana na maxa Do Anuulki: Nieczytaj już zrób rano test poprawisz sobie choćtroche humor, albo poprostu wszystko się troche zmieni Wiesz jakja zobaczyłm buzie mojego synka i teraz jak on się domnie śmieje to WARTO BYŁO wpaść Odpocznij a jutro napisz jaki wynik choć napewno będzie negatywny Nie to że nie chce więcej dzieci Całą energię chcepoświęcićtemu a jak bym miała 2gie to nie było by tak Pozatym1 ciąże długo leżałamw szpitalu nie chcę zostawiać synka i też mam cykora Połuż się odpocznij wiem że łatwomówić ale jakoś zaśniesz

a pozatymjakon nie miał w Tobie to niewierze że jesteś umnie była jazda na maxa do końca

Gość kotka czarna
dzien przed miesiaczka to chyba jedyny pewny dzien! w preejakulacie plemniki mniej ruchliwe i mniej ich.. a poza tym jeszcze trzeba komorki jajowe:( nie jestem znawca ale chyba nie masz sie o co bac. ja tez mam schizy co miesiac czekam na okrez jak na zbawienie mimo ze regularnie biore tabletki. bedzie ok. napisz jak zrobisz test a my 3mamy za Ciebie kciuki!