Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka

czy mimo dostania okresu ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość anuulka
dzis zrobilam quick w 19 dniu po stosunku, wyszedl ujemny , jedna wyrazna kreseczka, mam nadzieje ze tamten test byl do d..., pretest i quick to chyba dobre testy

Gość anuulka
nadal stres, dzis kolejen bad z krwi bylo-beta hcg, jutro powinien byc wynik, boje sie ale to jzu chyba badanie rozstrzygnie cz jestem czy nie, wpadlam w obsesje jakas

anuulka - witaj w klubie nienormalnych - schizujących. Ja miałam 6 okresów (krótszych, bo 5-6-7 dni, gdzie zawsze było równe 7 i mniej obfitych), dwa testy (7 i 8 tyg. po stosunku) negatywne, a nadal wmawiam sobie ciążę i widzę powiększający się brzuch (jestem osobą \"przy kości\"). Mam nadzieję, że chociaż Tobie po becie przejdzie. :) Pytanie do kobiet, które były/są w ciąży: do którego miesiąca miałyście krwawienia/plamienia?

Gość anuulka
witaj witaj, ja schizuje strasznie okrutnie sie boje tego wyniku, juz w 13 dniu po stosunku robilam test z krwi ale samo hcg i bylo

Gość anuulka
no schizuje sprasznie, mimo hcg w ilosciach sladowych w 13 dni po stosunku, testow w 18 i 19 dniu -quick i pretest ujemnych, mmimo stosunku w dni nieplodne i okresu za 1 dzien po stosunku calkiem normalnego, to ja sie strasznie boje tego jutrzejszego wyniku, to wszystko przez jeden glupi test na ktorym zobaczylam sladowa kreseczke, caly rozmyty jakis byl , pewni technicznie skonocone, mam nadzieje, teraz zaczynaja mnei bolec cycki ale to zaraz 20 dzien cyklu wiece pewnie zespol napiecia sie zbliza i sluz zgestniala ale ja nei umiem uwierzyc, boje sie

nam pekla gumka 16-17 dnia cyklu:( poszlam di gina po postinor i powiedzial mi ze nie bede i nie mam brac... zaufalam mu a teraz sie boje... mialam okres... taki srednio obfity... ale nadal sie boje... leci ze mnie jak nie wiem... taki dziwny sluz:( i pomimo ze teraz mialam 2 dni temu owulacje to on nie jest rozciagliwy... tylko troszke... jest wodnisty:/ jajnik lewy tak mnie boli ze szok... a piersi kluja coraz czesciej, Mam nadzieje,ze to tylko urojone objawy... jutro rano sie dowiem bo robie test ach... 3majcie za mnie kciuki:(

Gość misia20
Wedlug mnie to mozna miec objawy. Ja kochałam sie 3 dni przed miesiaczka i jakos jestem w ciazy, a miesiaczka była. W prawdzie to nie mialam takich samych objawow jak zawsze. Nie martw sie. Poczekaj troszke i idz sie zbadac. Stres tu nic nie da. Pozdrawiam i trzemam kciuki:)

Jezu....po cholere ja to czytałem....??? przeciez za każdym razem gdy moja ukochana dostawała okres wszystko wracało do normy czyli wracałem do świata żywych :P a teraz..? a najlepsze jest to ze teraz ma okres który jest wyjątkowo skąpy wręcz wygląda jak plamienie.. FUCK!!! a przyznam się szczerze że ostatnio było sporo okazji do zapłodnienie... :( chyba przestanę odwiedzac to forum bo można się tu totalnie poschisować :(

Gość anuulka
dzis nie wytrzymalam i zrobilam kolejny test ciazowy-mammatest z moczu, w 20 dniu po stosunku wyszedl ujemny czy jeszcze jest mozliwa ciaza esli 3 testy pokazaly ujemny wynik tyle dni po stosunku, a w 13.dobie po stosunku hcg bylo zupelnie sladowe, , seks nei byl do konca 1 dzien przed okresem i normalny okres mialam?dzis beta hcg ale az sie boje zadzwonic o wynik, czy to mozliwe?

Gość olaaaaaaaaaaaaaa
nie, to niemozliwe:):)

Gość no wiec...
anuulka idz sie leczyc! :D nie jestes w ciazy!

a ja zrobilam tescik:) negatywny:) a mozliwe zeby mi pokazal w sumie juz 4 tyg ciazy zly wynik? bo mnie tak jajniki bola... a niedawno bylam u ginka i pow ze wszystko wporzadku...

Gość sssssssssssssss
jejuuuuu po co tak panikowac luuudzie! i nie szukajcie dziury w calym ja pierdziele nerwicy coniektorzy dostana przez takie schizy

Gość anuulka
dzwonilam dzis do laboratorium, wynik beta hcg ujemny, jeszcze na pismie nie mam ale mam nadzieje ze wszystko sie zgadzam, jzu mam nadzieje ze to mnei uspookoi, w 19 dniu po stosunku musialby juz byc dodatni , juz chce dostac okres i zeby ten stres sie skonczyl

Gość anuulka
dzis bez testu zaczelam dzien, wczorajszy wynik beta hcg mnie troszke uspokoil, choc nei mam go w reku, dopiero jutro go dostane, wtedy bedzie mi latwiej, czy wynik beta hcg w 19 dni po stosunku moglbybyc ujemny gdybym byla w ciazy?z tego co wiem to nei ,ale jzu niczego nei ejstem pewna, czekam na okres!!!

Gość anuulka
dzis odbieram wynik na pismie dotyczacy mojego beta hcg mam nadzieje ze to mnei uspokoi (telefoniczna wiadomosc ze ujemny nei do konca mnei uspokoila).teraz zaczely mnei bolec piersi , czuje sie troszke jak w drugiej fazie cyklu.Powiedzcie czy beta hcg w 19 dniu po stosunkua i hcg w 13 dniu po stosunku moglby wyjsc ujemny gdybym byla w ciazy?

Gość frick
hej miałam stosunek z facetem i był zabezpieczony prezerwatywa..mimo ze wtedy mnie rozdziewiczył gumka była cała on mi włozył palec(...)ale dostałam mieciaczke pózniej i była ona ale miałam silne pierwsze krwawienie a teraz gdy nadchodzi drugi raz gdy mam miec miesiaczke spóznia sie ona i mi troche brzuch wybiło..jestem w ciazy..niepokoje sie..:-(

Gość anuulka
odebralam wynik beta hcg, jest ponizej 0.1 norma do 5.3, w 19 dni po stossunku to na pewnojuz by wzroslo prawda?troszke sie uspokoilam ale i tak nei dokonca, sila wmowienia sobie

Gość anuulka
kiedy to sie skonczy, mimo badan wciaz sie denerwuje i czekam na okres, jak sobie z tym poradzic?

Gość wezcie sie uspokojcie
to jakas paranoja! masz okres! testy ujemne! czego ty szukasz dziewczyno! moze ty bardzo chcesz byc w ciazy i tak sie oszukujesz, szukasz, testujesz az w koncu ktorys okaze sie pozytywny??? wez sie w garsc wreszcie, masz wynik ujemny? jak dalej nie wierzysz to idz do lekarza a nie trujesz tu na forum, a reszta sie tylko nakreca i robicie cyrk! Spokoj juz!

Gość Kajka123
Ej dokładnie. Anulka Ty jestes jakas chora psychicznie albo taka głupia. Nie wypisuj tu takich głupot bo tylko szkodzisz innym, i nie3jedna dziewczyna po przeczytaniu takich wypowiedzi moze zaczac tak wariowac. Daj sobie spokoj dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anuulka
przeciez kazdy moze tu wypisywac rozne rzeczy, a gluia nei ejstem , po porstu panicznie boje sie ciazy i mam do tego prawo, jesli ktos nei am ochoty to neich tego nei czyta, po prostu

Gość Kajka123
Rozumiem, ze sie boisz, tez sie bardzo boje. Ale po wykonanych testach podejrzewac nadal, ze jest sie w ciązy to juz nie normalne. Wizyta u psychologa się kłania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anuulka
byc moze, nadal okresu nie mam, mam nadzieje ze za ilka dni dostane i ta obsesja minie

Gość Cath_
Wiesz co Anulka, poprzeczytaniu twoich postów ( abyś nie zrozumiała mnie źle- cieszę się że nie jesteś- bo nie jesteś,więc głowa do góry :) uważam że powinnas poważnie zastanowić się nad zaprzestaniem uprawiania seksu :| Jak dla mnie to ty nie jesteś psychicznie na to gotowa. Seks zawsze wiąże się z ryzykiem zajscia :| A osoba która tak jak ty , dostaje psychozy na punkcie urojonej ciąży, chyba powinna jeszcze odczekać i przygotować się najpierw na akceptację takiego ryzyka,nie mówiąc już o samym ryzyku i konsekwencjach :| Pozdrawiam dziewczyno i spokojnie :)

Gość anuulka
okazalo sie ze dostalam okres taki jak zawsze 6-cio dniowy, czyli po stosunku to juz drugi, ale ciezko z moja obsesja, robilam pozniej jeszcze testy z moczu, w 36, 37 i 40 dniu po stosunku(razem 4), wyszly ujemnie, wiem ze to lekko chore ale czy jest szansa by pokazaly zle po tak dlugim czasie, zaczynam wierzyc ze nei jestem ale szukam potwierdzenia

Gość ladyx
hey kofana ja tez mialam tak 2 razy i maialm wielkiego stracha mialam stosunek a na drugi dzien lub 3 dostalam okres w sumie to dni neipl,lodne wiec teoretycznei nie powinnas byc ja narazie nie mam si eczym martwic wiec ty tez glowka do gory dl apewnosci zrob test

Gość anuulka
robilam kilka testow -z moczu 11, 18, 19 , 20 , 35, 37 i 40 dniu po stosunku wyszly ujemnie jeden jakis romed wyszel taki watpliwy ale inne ujemne i 2 z krwi w 13 i 19 dniu po stosunku i wyszly ujemne ale jkoas ciagle sie denerwuje, mimo ze mialam 2 okresy po tym, jakie to dziwne