Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka

czy mimo dostania okresu ciaza mozliwa?

Polecane posty

Masz test w domu POSŁUCHAJ SIĘ ZRÓB RANO dObrze radzę potem mi podziękujesz Kto Cipowiedział że napewnow ciąży ma siępodwyższoną temperaturę nie zawsze umnie była 36.2 cały czas To chore żecały czas ją mierzysz U każdej kobiety jest inaczej Metody kalendarzykowe i pomiar temperatury są dla kobiet co chcą dzieci Każdy ma inne zdanie ale TO PRAWDA ZRÓB TEST

Gość anuulka
nie maialam rano testu, ale w sumie nic sie nei zmienia, temp nadal podwyzszona jak wtane, przed wstaniem 36.7, zadnych nudnosci, wymiotow, cycki duze ale nie sa jakies supernadwrazliwe-niestety wiem ze to za wczesnie na te objawy , no coz wpakowalam sie strasznie ale jesli sie uda tym razem i jednak w ciazy nei bede to obiecalam sobie ze nie bede juz tak ufac w to co mowia faceci, w to ze kochaja ze na zawsze razem ii inne pierdoly, oni zeby dostac seks powiedza wszystko a pozniej jak potrzeba odpowiedzialnosci to milczenie i zero kontaktu

Gość Majka525
Anulka mysle, że sobie wmawiasz. Paniczny strach przed ciążą powoduje to, że same na siłe wyszukujemy objawów. I zawsze jakies wynajdziemy. Ja tez juz panikowalam ze moge byc w ciazy, tez podwyzszoną mialam bardzo długo, ale to o nicczym nie świadczy. Byłam lekko przeziębiona. Jeśli masz sie tak zadręczac to zrob test i Ci ulży.

Gość anuulka
dzis pojechalam i kupilam 2 testy pre test i drugi inny w obydwu w sumie napisane jest ze wykrywaja juz 6 cio dniowa ciaze ale najelpeij wykonac w dacie spodziewanej miesiaczki, ja co prawda juz miesiaczke mailam ale tak licze ze po uplywie 14 -15 ni od stosunku to powinno wypasc, jutro bedzie 11 dzien zrobie jeden pozniej pewnie powtorze po kilku dniach .Tak bardzo marze zeby wynik byl negatywny, zeby ta moja panika sie okazala niezasadna i ciaza byla tylko wymyslem i obsesja moja.Jakie sa na to szanse?

Gość anuulka
hej dziewczynki to znowu ja, mam pytanko-test kupiony i czeka cierpliwie na zrobienie, dzis 11 dzie po stosunku, ma pre test podobno wykrywa ciaze juz 6cio dniowa, tylko ze trzeba przed data spodziewanej miesiaczki zrobic test rano z porannego moczu, a ja zasnelam dopiero o 5 , teraz jest 10 wiec chyba za malo snu i po sylwestrzei jakiejs ilosci alkoholu , po niewielkiej ilosci snu bedzie tak samo wiarygodny, jeszcze nie sikalam, chce mi sie ale czekam, nic nei pilam, a to chodzi o rozcienczenie moczu chyba, prosze o szybkoa odpowiedz

Gość anuulka
czy mimo wszystko zrobic test?czy bedzie tak samo wiarygodny?

Gość anuulka
jednak zrobilam test-pre test paskowy, podobno wykrywa juz 6ciodniowa ciaze, ja jestem 11 dzien po stosunku, robilam go rano ale po wstaniu z lozka nei sikalam, czyli ok 7 godzin od ostatniego sikania czyli powinien byc dosc zaggeszczony mocz i wynik wyszedl po 3 min ujemny!!!sprawdzalam jeszcze do 15 min ciagle ujemny-teraz jzu sprawdzac nei mozna podobno wiec odpuszczam sobie i wyrzucam test.Ucieszylams ie chc nei wierze, ciagle mysle ze on nei pokazal prawdy, ze jeszcze za wczesnie, pewnie kilka testow mneie jeszcze czeka, ale ja jestem glupia, maialam okres test ujemny a ja sie denerwuje

Gość anuulka
test nic nie dal nadal sie bardzo bardzo boje

Gość edyta ggg
test ciążowy z własnego doświadczenia wiem że jest bardzo wiarygodny a miesiączkę można nawet mieć do trzeciego miesiąca w ciąży. Ja byłam w dziewiątym tygodniu jak zrobiłam sobie test odrazu wykazał mi że jestem w ciąży ja cały czas myślałam że mdłości bule głowy są spowodowane osłabieniem organizmu . Byłam wtedy w maturalnej klasie miałam zdawać egzaminy zawodowe do tego wszystkiego chodziłam na kurs prawa jazdy. Podczas kontaktu zabezpieczaliśmy się tylko przez gumkę i pękła ale jak pojaiła się miesiączka byłam pewna że miałam farta. Jednak przyszła pora że ciuchy robiły się przy szczupłe a miesiączka wreszcie się zatrzymała wtedy poszłam pierwszy raz do apteki z chłopakiem i kupiłam test jak wruciliśmy do domu zrobiłam test iwykazało że jestem w ciąży.To był dla mnie szok pierwsze co na nastempny dzień pojechałam do lekaża ój chłopak był ze mną. Wtedy dowiedziałam się że to dziewiąty tydzień.rodzicom powiedziałam dopiero po tygodniu jak ustaliliśmy datę ślubu z chłopakiem nie było łatwo rodzice zawiedli się na mnie ale bardzo mi pomogli skończyłam szkołę zdałam maturę zdałam prawo jazdy i egzamin zawodowy. W sierpniu wzieliśmy ślub a w lutym urodziła mi się piękna córeczka. Nie raz zastanawiałam sie czy dam sobie radę ale patrząc teraz na moją cztero letnią córeczkę wiem jedno że jeśli przydaży sie wam podobna chistoria to jest najpiękniejsza chwila w życiu kobiety (macieżyństwo) i nie zamieniła bym tego za nic w życiu

Gość anuulka
no to pocieszajace nie jest, w sumie ja dostalam okres zaraz prawie po seksie i facet we mnei nei skonczyl, no w 9 tygodniu to na pewno wykaze, ale teraz jest dopiero 11 dzien po stosunku, kurde na [ewno z tego co piszecie wpadlam tylko ze ja nie widze wyjscia z tej sytuacji

Gość anuulka
kurde nadal sie boje, czy ja juz zeswirowalam?

Gość anuulka
jak ja bym chciala umiec sie usmiechnac i wuerzyc ze moge nei byc w ciazy, jak bardzo mocno, ja jzu nei przyjmuje innego rozwiazania , zastanawiam sie nad testem z krwi, podobno dokladniejszy i szybciej ciaze wykrywa, zrobilabym go w srode tj 13 dni po stosunku-wyjdzie juz?

Gość anuulka
jutro robie test z krwi, w czwartek wynik, mam nadzieje ze to jzu mnei uspokoi

Gość anuulka
niedlugo ide zrobic test ale sie denerwuje, wyniki jutro podobno, nie chce miec dziecka, nieeeeeeee

Gość anuulka
test zrobiony dzis, jutro po poludniu wyniki,mam ogromna nadzieje ze ujemne

Gość anuulka
wynik

Gość kitkamietka
jaki wynik??

Gość anuulka
wynik16 , robilam test w 13 dniu po stosunku, , jest ujemny tylko czy ten wynik jest pewny i czy nei za wczesnie?

Gość anuulka
cos dziwnie sie pisze jeszcz eraz sprobuje, wynik ponizej 1 , norma do 5.3, ciaza od 16, robilam test 13 dni po stosunku, jest ujemny, ale czy nei za wczesnie i czy to pewne

Gość anuulka
jak schiza to schiza mimo testu z krwi sie denerwuje, glupolek ze mnie

Gość anuulka
dzieki za pocieszki,ale ja ciagle sie boje, dzis mija16 dzien po stosunku, nei wymiotuje , cycki w normie, test ujemny ale ja ciagle sie boje, chyba sobei cos wmowialam

Gość anuulka
ratunku dziewczyny!!!! dzis dla pewnosc zrobilam test z moczu apteczny (romed) z moczu porannegoo i zobaczylam druga niewyrazna kreseczke co prawda caly test byl rozmyty ale ta kreseczka tam byla, potem zrobilam pretest i wyszedl ujemny ale to jzu nei bylo z moczu porannego, dzis 18 dzien po stosunku, wynik z krwi hcg robione 13 dni po stosunku wyszedl sladowy, nei wiem co mam robic nei wiem czy wreszcie ta ciaz jest czy nie. to jzu ten dzien ze powinno wykrywac o kazdej porze dnia, no i wydawalo mi sie ze te wyniki z krwi sa 100%pewne, ratunku!!!

Gość na pewno jestes w ciazy
urojonej :O

Gość anuulka
ale czemu wyszedl ten test z moczu dodatni, czemu?tak juz sadzilam ze jest po wszystkim i badanie mnei uspokoilo ale widocznie za wczesnei bylo robione, ale czemu jeden test wychodzi dodatnio a drugi ujemnie?czemu?

Gość anuulka
co mam robic w tej sytuacji?

Gość anuulka
?????????????/

Gość Novitka
Dziewczyno uspokoj sie :) Jest napewno wszystlp ok... Dziewczyny ja z moim chłopakiem kochamy sie bez zabezpieczenia ...jak wszyscy wiedza wieksza przyjemnosc... Ale... Okres zawsze miałam co 26 dni i trwal 6 dni...Ostatnio spoznił mi sie 3 dni i jak nigdy trwał 4 dni i był ale tak jakby go nie było...Nie martwiło mnie to... Dzis dostałam niespodziewanie okresu....całe 8 dni za wczesnie... Od kilkunastu dni non stop boli mnie głowa..jestem rozdrazniona,senna i ciagle zle sie czuje...Nie dam rady jesc...a jak juz zjem to mam ochote to zwrocic....Moja siostra miala tak zaje*** rozregulowany cykl miesiaczkowy gdy zaszła w ciaze... Czy mozliwe jest to ze ja jestem??? Po zakonczeniu tego niespodziewanego okresu zrobie test i wtedy bedzie wszystko jasne...