Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka

czy mimo dostania okresu ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość anuulka
wielkie dzieki za to ze jestescie, schiza nei przechodzi.Dziewczyny ale dzis dopiero 8 dzien po stosunku wiec test nei wyjdzie , czeka mnei jeszcze kilka dni czekania,dzis pomiar ranny temp wskazal 36.8 , chyba sie pocieszam bo w ciazy przeciez tem jest wyzsza jak w drugiej fazie cyklu, ale i tak koncowka roku bedzie jedna wielka schiza

Gość kotka czarna
dlaczego ma nie wyjsc? wychodzijuz spokojnie w 7 dniu. idzie o hormon ktory zaczyna byc peodukowany w 6 dobie po zaplodnieniu

Gość anuulka
dopiero powrot z pracy, na szczescie pracy sporo to tyle nie myslalam, apteki pozamykane, planuje jutro kupic test zrobie pewnie w Nowwy Rok zeby Sylwestra sobei nei psuc

A jamam okres wreszcie :-) Dziecko zmienie bardzo nasze życie ale jest szczęściem nie tragedią. Naprawdę!!! Dziśbyłaumnie koleżanka ma 26 lat i niemoże mieć dzieci wcześniej nie chciała bo kariere robiła

Gość anuulka
wiesz schiza nei przechodzi, wiem ze dzidiza jest super ale jak sie jest w zwiazku i oboje chca dzidzi.Do mnei ojciecpotencjalnej dzidzi sie nei odzywa, nie reaguje na smsy i tel wiec przstalam pisac, oszukal mnei nei po raz pierwszy wiec ani teraz ani z nim dzieck anei chce miec i dla mnei to by byla tragedia.Probuje zachowac zdrwy rzsadek ktroy podpowieada ze wsuniecie penisa kilka razy w dzien przed normalnym planowanym okresem w momencie odczuwania zespolu napiecia jest malo mozliwe zeby nie powiedziec niemozliwe ale chba moaj obsesja go zaglusza

Gość Lehadima
Ja też miałam sytuację podobną do Twojej i mimo ,że dostałam okres i tak nie przestało to mnie niepokoić.Trwało to ponad trzy miesiące, za każdym razem okres występował ale ciągle wydawało mi sie,że coś jest nie tak,robiłam cztery testy-których wyniki wskazywały ,że ciąży nie ma.Jednak ja tak się nakreciłam,że wręcz wydawało mi się ,że mam objawy.W końcu zrobiłam badanie krwi ''Beta Hcg'' i wynik wykazał poziom hcg mniejszy niż 1 czyli żadnej ciąży.W 1-2 tygodniu ciąży obecność hormonu hcg wynosi 16-156,potem ciągle wzrasta. Za badanie w prywatnym laboratorium zapłaciłam 31 zł , wyniki odebrałam następnego dnia i wreszcie się uspokoiłam. Zrób to badanie, przynajmniej się dowiesz -czy tak czy nie-i nie będziesz się zadręczać.

Gość anuulka
myslalam nad tym i pewnie po Nowym Roku zrobie zeby miec wynik na pismie bo te testy apteczne pewnosci takiej nei daja i pewnie robilabym ich 10, a bede mogla zrobic je tak w okolicha 12 -13 dnia(podobno wykrywa juz 10 dni po zaplodnieniu) to powinien byc w miare pewny

Gość kropka z biedronki
anulka nie mozesz byc w ciazy, ile srednio trwa Twoj cykl? pamietasz moze kiedy mialas owulacje? jest zima moze twoj organizm sie jakos rozstroil, bo moj ostatnio chyba tez, mnie bolały jajniki od momentu okresu do jajeczkowania, innym razem bolaly mnie piersi od jajeczkowania do okresu, poza tym komorka jajowa ze tak powiem nie zyje dzien przed okresem to jest czas nieplodnosci, i nie ma tez w cyklu dwoch owulacji, moze byc jedna po drugiej w odstepie max 48 h

Gość anuulka
srednio trwa 28-35 roznie, wczesniej przed 2 dwoma miesiacami bralam Yasmin wiec ciezko powiedziec, w sumie czulam cos jakby owulacje dokladnie 14 dni przed okresem ale teraz po wszystkim jzu sama nic nei wiem, zawsze sie tak schizuje

Kochane mi się też długo tak udawało aż wreszcie wpadłam!!!! No ale on miał we mnie. Było to w 1 dniu okresu.Wydawało mi się to niemożliwe a też miałam długie cykle Anuulko zrób test jutro też będzie pewny Uspokoisz się :-) Ja zrobiłam po 6 dniach od stosunku już wiedziałam. Buziaki

A tego faceta kopnij w dupę chyba że gokochasz to porozmawiaj a przynajmniej spróbuj Następnym razem odpuść Ja też tak schizuje niemartw się!

Gość anuulka
kurde coraz bardziej mnei martwisz jeszcze sie ludzilam ze jednak w ciazy nei jestem, facet mnei kopnal w dupe wiec ja go tez musze, ciaza dla mnei oznacza koniec wszystkiego, z jego strony nei mam na co liczyc, rodzice zrobia mi natychmiast wypad z domu , naprawde dla mnei konczy sie zycie jak bede w ciazy

Gość anuulka
ja nei dam rady dluzej czekac, a test nei pokaze prawdy, dla mnie to koniec, musze ze soba skonczyc, jaka ja yam glupia i musze za to zaplacic,

Gość anuulka
kolejna prawie bezsenna noc, tak cholernie sie boje

Gość anuulka
juz sobie teraz chyba ciaze wmowilam, nawet jesli testy pokaza z enei to nei uwierze-choc jzu w e opcje optymistyczna nei wierze i jestem z tym calkiem sama, faceci to swinie albo ja na takiego trafilam

Gość anuulka
ciagle podwyzszona temp tylko czy to przez ciaze czy infekcje bo cios neiwyraznie sie czuje, katar, bole miesni......ja jzu zeswirowalam totalnie

Gość miałam bardzo podobnie
ja tez tak samo sobie ciążę wmówiłam, sytuacja dokłądnie taka, jak Twoja, tylko ja byłam 4 dni przed okresem. miałam okres w terminie, potem następny, ale miałam też wszystkie "wstępne" objawy ciąży pojawiające się jak w zegarku (od połowy 2 tygodnia wrażliwe piersi, od 4go nudności i wymioty, rozdrażnienie), w końcu jak twierdziłam/myślałam/liczyłam że jestem w 5 tygodniu zrobiłam ten cholerny test i wyszedł negatywny. ale ja nadal wmawiałam sobie, że jednak moge być w ciąży, bo albo źle zrobiłam test, albo cośtam się pokopało, albo jestem tym 1% w granicy błędu. a objawy ciąży miałam nadal. dopiero po szczerej, racjonalnej rozmowie z moim ukochanym dotarło do mnie, ze namacalne fakty mówią, ze w ciąży nie jestem. jak juz się przyzwyczaiłam do tej myśli, to wszystkie ciążowe objawy mi minęły. serio - jak się boisz/wmawiasz sobie, że możesz być w ciąży, to i objawy się pojawiają - taka autosugestia. a dla świętego spokoju zrób test jak najszybciej (byle rano, zaraz po wstaniu z łóżka), na pewno będzie negatywny. na testy na szczęście autosugestia nie działa. chociaż ja nad swoim stałam ze 20 minut (mimo że wynik można odczytać juz po trzech), bo nie wierzyłam, ze może byc negatywny i czekałam, czekałam na tę drugą kresę:P pozdrawiam

Objawy októrych piszesz mogą być ze zdenerwowania Ja zostaje przy swoim ZRÓB TEST

Gość jak to mozliweeeeeeeee
zeby zajsc w ciaze w 1 dzien okresu??? chyba e to byo jakies plamienie owulacyjne i ci sie pomylilo? ytlumacz prosze bo mi sie w glowce nie miesci :P

Gość mialam kiedyś podobnie
możliwe. ja kiedyś w wakacje, jak bez przerwy gdzieś jeździłam i zmieniałam klimat (drastycznie, całą polskę zjeździłam w 2 miesiące) , miałam okres co 16 dni. wniosek - owulację miałam w trakcie okresu. organizm mi się wtedy totalnie rozregulował. owulacja może zupełnie przypadkowo sporadycznie wystąpić w dowolnym dniu cyklu, zalezy to od różnych czynników - stresu, zmiany klimatu, infekcji, leków. niczego nie można być pewnym w 100%.

Gość anuulka
ja nie mailam zmain klimatu itd, pewnie niemozliwe jak sie kochlam w czwa=rtek wieczorem a z piatku na sob dostalam okres normalny obfity szesciodniowy ale sugestia dziala, pewnie gdyby mnei facet nei zostawil byly wiekszy spokoj a teraz schizuje na maksa, odkladam ten tes bo chce zeby byl pewny a czytalam ze w zasadzie po 14 dniach jest ok wczesneij niekoniecznie

Gość na syfa jakiegos
tez zrob test:O

Gość lidia123
Tez znam takie schizy. Biore tabletki, dodatkowo stosuje prezerwatywy. Ostatnio wspolzylismy bez prez i mialam takie schizy ze ojej. Tydzien temu krwawienie z odstaiwneia normalnie wystapilo ale ja i tak mam jeszcze czarne mysli, Nibgy sie troche uspokoilam, ale tyle sie naczytalam o tych miesiaczkach w czasie ciazy ze normalnie zglupialam. Pewnie jest wszystko O.K., w podswiadomosci to wiem, ale i tak zostal jakis maleńki cień wątpliwosci, wiec musze zrobic test, zeby mi sie juz zadna schiza nie włączyła. Ty Anulka pewnie tez w ciąży nie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anuulka
no u mnei tez zawsze schizy sa i widze ze nei jestem jedyna, wymyslam i wymyslam, normalnei kobieta dostaje okres, po wspolzyciu i to jeszcze jak facet nei konczyl w niej tylko wyszedl duzo duzo wczeniej i sie nei denerwuje a w tej mojej lepetynce sie jakies schizy tworza

Gość anuulka
mysle o samobojstwie, nie jestem w stanie tego zniesc...

Anka nie bredz Napewno nie jesteś w ciąży!!!!!! A nawet jeśli to nie koniec świata a rodzice napewno nie będą happy ale z domu cię nie wygonią!!!!!!!! U MNIE BYŁO DO KOŃCA U CIEBIE NIE tak łatwo się załamujesz

do lidia123 : ja też czasaminie wierzę ale tabletki dobrze stosowane dają prawie 100 skuteczności ja 5 lat tamu brałam tabletki i on we mnie miałzakażdymrazem i dziecka nie było Teraz po urodzeniu dziecka też ok. Ostatno schizowałam ale najadłam się tabletek od grypy dlatego ZAJŚĆIE W CIĄŻĘ W 1 DZIEŃOKRESU NAWET PRZY DŁUGICH CYKLACH JST MOŻLIWE JESTEM ŻYWYM PRZYKŁADEM

Gość anuulka
latwo sie zalamuje, rodzice na bank corki z nieslubnym bachorem w domu trzymac nei beda, po porstu nei mam wyjscia i tyle, temperatura ciagle wysoka wiec to ciaza

Rodzice to rodzice pokrzyczą i przestaną Dziecko to nie bachur Dzieci są cudowne!!!!!!!!!!!! Jeśli tak będzie zapraszam domnie Przestań temperatura wysoka z nerw przestań mierzyć głupio temperaturę i zrób test LITOŚCI On w Tobie nie miał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to co innego niż umnie dziewczyno