Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumiczka

douglas, sephora, galeria centrum....gdzie najtaniej perfumy?????

Polecane posty

Gość plumiczka

szukam gdzies tanio zeby kupic naomi cambel...where najtaniej?

Najtaniej na Allegro- Naomi Campbell to tzw średnia półka, więc raczej perfum tych nie podrabiają, więc ryzyko właściwie żadne, a oszczędność spora.

Na Allegro nie wiadomo do ostatniej chwili co ci do flakonu wleją. Wiem, że kiedyś w douglasie na gigantycznej przecenie Cat Deluxe było już po 150 zł, tylko nie pamiętam ile ml. Połaź po perfumeriach i porozglądaj się - czasem gdzieś organizują wielkie sprzątanie magazynów, a gdzie indziej właśnie ceny skaczą do góry.

Gość gbonzo gonzo
A jak jest z tymi dużo tańszymi markowymi zapachami a Rossmanie? Zastanawia mnie to, bo ceny bywaja zachęcające, ale...

Gość plumiczka
ok dzieki....na allegro sie jednak boje, a co sądzicie o stronach perfumeira.pl lub dolce.pl....tych internetowych perfumeri, ucziwie w nich grają?

Gość promienna
zajrzyj na www.dolce.pl... swietna perfumeria a ceny naprawde niskie ;o)

Gość kilkam prawie
ptrz tez w rossmanie..

Gość plumiczka
wlasnie zamowilam sobie na dloce :)...znaczy jakies 2 dni temu...mam nadzieje ze dzis dojdzie bo na sylwestra potrzebuje :D a ceny rzeczywiscie bardzo konkurencyjne...taniooo

w sephorze jest obnizka 30 % na kilka (kilkanaście?) EDT ,EDP.Między innym KENZO (4 ZAPACHY),CACHAREL(2) ,VERSACE(1) LANCOM MIRACLE Tzn te obniżki są w sephorze w Łodzi...Nie weim jak w innych ...Jak ktoś wie, co jest w innych to proszę dać znać :)