Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona**********

mam problem

Polecane posty

Gość ona**********

Moj chlopak codzienie pisze mi w sms e mnie kocha i ja to wiem ale jak juz jest w domu to jest zimny jak lod w ogole nie okazuje mi uczuc. ciezko sie z tym zyje poniewaz ja jestem bardzo uczuciowa i lubie sie czasem przytulic a on nie okazuje takiej potrzeby. co robic?

porozmawiac z nim o tym.... z facetami trzeba prosto z mostu... rzadko ktory czyta w myslach, chyba ze jest czarodziejem ;)

Gość ona******
tylko ze ja bardzo czesto z nim o tym rozmawiam ale on nic w tym kierunku nie zmienia.

Gość Krateczka
Jest to rzeczywiście problem. Zrób coś żeby się przełamał i okazywał uczucia. Rób to jednak dyskretnie aby go nie zrazić. Czeka cię ciężka praca nad nim. Tacy są faceci w większości. Kiedyś będą tego żałować. Wiem coś na ten temat. Warto więc popracować.

Gość ona******
my juz jestrsmy ze soba 7 lat mamy 6 miesiecznego synka on bardzo nas kocha wiemy to ale nie okazuje tego

Gość ona******
ja juz nie wiem jak mam z nim rozmawiac zeby to zrozumial

to coś najpiękniejszego na tym, i nie tylko, forum... po prostu lekarstwo na wsio... jeszcze nie zawiodło... jakie k... to proste... a za razem trudne, bo nikt na to nie wpada, prócz wszechwiedzących doradców... POROZMAWIAJ Z NIM.... proste rozwiązania są najlepsze... :D

Gość ona******
ale do niego to nie dociera ze bardzo mi na tym zalezy zeby rzobil sie bardziej czuly nie tylko w sms'ach probuje do niego dotrzec na wszystkie sposoby ale nie ma zmian no moze na chwile i zaraz znowu to samo. czyli siada przed komputer albo robi cos przy samochodzie itp zawsze pelno innych zajec tylko nie potrafi przyjsc do mnie troche posiedziec ,pogadac itd tak jakby wszystko inne bylo wazniejsze .Ale jak tylko wychodzi z domu lub idzie do pracy to zaraz pisze do mnie jak bardzo nas kocha mnie i Dominika naszego synusia. Wiec sama nie wiem czy on juz taki poprostu jest? Czy mam szanse to w ogole zmienic. Moze ktos ma podobny problem?????????