Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha12345

zaproszenia- próbki

Polecane posty

Gość kacha12345

czy znacie jakies strony , na których można zamówić próbki zaproszeń?

Gość zegarynka82
www.allegro.pl i wpisz w wyszukiwarkę "zaproszenia"

Gość printko
www.printko.pl

Gość kacha12345
dzięki za odzew na tych stonach już byłam. Moze ktoś jeszcze jakies zna

Gość ffffffikkkaaa
www.cartalia.pl

http://www.zaproszenia-slubne.com/ Nie wiem, czy tu wysyłają próbki, ale zaproszenia mają piękne, wybór ogromny, z biurem obsługi można się skontaktować bez kłopotu (odpisują nawet na maile), a mi gratis do zamówienia (dziś przyszło) dodali tablice rejestracyjne. Do tego mają świetny edytor zaproszeń na stronie, można sobie skonstruować dokładnie takie, jakie się chce. Trafiłam na tę stronę przez przypadek (pierwsza mi się w google wyświetliła), ale teraz, po realizacji zamówienia, będę ją każdemu polecać :) 🌼

W tym ostatnim nie maja próbek, do tego nawet chciałam zapłacić za zaproszenie które by mi wysłali za przesyłkę i wogóle. Beznadzieja.

Okokokokokokoko - nie chcieli Ci wysłać 1 sztuki (jako próbki)? Nawet jak chciałaś zapłacić? A co im szkodzi?? Temu, że nie chcą wysyłać za darmo, to się nawet nie dziwię. Są specjalne witryny internetowe z linkami do stron gdzie dają rozmaite próbki, i ludziska zamawiają je hurtem, czy trzeba, czy nie. I potem jak ktoś potrzebuje naprawdę, to nie dostanie. Płacimy za to, że 1000 osób sobie zamówiło, po to by wrzucić do kartonu ze swoimi \"zdobyczami za free\".

No właśnie dramat. Nie chcą jak w większości przypadków. Nawet jak powiedziałam, że normalnie zapłacę za każdą szutkę, że zapłacę za przesyłkę itd. I niestety na większości stron tak jest.

No to trochę nieładnie. Ja u nich zamawiałam kilkadziesiąt sztuk, i było OK, zaproszenia naprawdę ładne, ale jak widać, nie wszystko jest do końca idealne. Wg mnie jak chciałaś zapłacić to powinni wysłać. Przecież nic nie tracili...

Szczególnie, że powiedziałam, że jestem zdecydowana na ich firmę. Ponieważ mają naprawdę śliczne zaproszenia. I chciałam próblki trzech zaproszeń. Tak to będe musiała zaryzykować/.

Heh, no to już nie wiem sama, może po prostu miałam farta. Dla mnie byli cholernie uprzejmi. Aż dziw że mówimy o jednej firmie. 🌼 dla Ciebie!

Gość karolinkaaaaaaaaaa
www.costa.pl/

Nie nie. Ja nie mówię, że nie byli mili, po prosty nie prowadzą działalnośći wysyłania próbek. Wszystko naprawdę było bardzo kulturalne i zaproszenia mają śliczne. Także mimo wszystko u nich zamówię, tylko po prostu z \"obrazka\", a nie wybrane na żywo.:) Pozdrawiam.

Gość Może po prostu mają retuszowan
A ja dostałam 2 próbki, ale nie pamiętam z jakiej firmy. Jak będe miala chwilę czasu, to może nawet Wam zdjęcie umieszczę.

Gość Może po prostu mają retuszow
nie to nie

Z tego co się orientuje to prawie każda firma zajmująca się tego typu usługami ma w swojej ofercie serwis próbkowy. Nawet jeżeli nie ma to wystarczy napisać maila z zapytaniem.