Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solares

kosmetyki do solorium-przed i po opalaniu.co polacacie?

Polecane posty

Gość solares

hej jakies kosmetyki polecacie do solarium,ostatnio natknęłam sie na kilka firm i nie wiem co wybrac. czego wy użyałyscie i co mogłybyscie polecic? mam jasna karnacje i opalam sie niezbyt szybko, a chciałabym jka najszybciej sie przybrązowic w solarium:)

Gość diguhiogvhikbng
solarium jest beznadziejne, tandetne itp. polecam airbrush

Gość solares
tzn? mogłabys powiedziec cos wiecej na ten temat/ bo słyszałam tylko ale nei uzywałam:) jakie efekty i takie tam:) z góry dzieki

Gość no własnie
no własnei tez jestem ciekawa....

Gość airbrush*
spryskuja ci cialo takim czyms i jestes opalona schodzi po miesiacu a kosztuje sporo

Gość ewkaewka
sporo to ile? i troche to nietrwałe. ja słyszałam o kosmetykach do soler firmy onyx i soleo ale uzywaąłm tylko tej pierwszej-pani w solarium mi dałą probke-całiem fajna ale zapach mi nie pasował:/

Gość airbrush*
nie wiem dokladnie ale chyba cos ok 100 zl taki jeden wypad

Gość solares
airbrush* a mogłabys podac cene i miejsca gdzie moge skorzystac z tej usługi? pozdro

Gość po ilu schodzi airbrush
po tygodniu, max dwóch! - nieważne gdzie robiony, schodzi tak samo jak samoopalacz - przecież to czym Cię spryskują to pigment - samoopalacz, tyle, że równo nałożony na ciało, schodzi fazami - tzn plamki i te sprawy jak po normalnym samoopalaczu kosztuje w warszawie ok 80-120 zł za seans i moim zdaniem kompletnie się nie opłaca, może na jakieś większe wyjścia, sylweser, ślub, etc

Gość upupup
upupupup

Gość dnfdfln
masło kakaowe z ziaji

Gość solares
dzieki za ospowiedz o trwałsoci airbrush. wąłsnei chce uniknąc tego nierównomiernego zmywania jak po samoopalaczu. wolę jednak solarium, tylko nie wiem jaki kosmetyk najbardziej przyspeszy opalanie, bo firmy na allegro tak zachwalają swoje kosmetyki ze jeden lepszy od drugiego:P

Gość solares
o tym maśle kakaowym ziaji słyszaąłm ale nie moge nigdzie znalezc ostatnio:( no nic poszukam:)

a ja sie opalam w solarium i smaruje sie wczesniej aktywatorem firmy Sopot, na mnie dziala i opalam sie szybciej i na ladny kolor, a po opalaniu jest tez mleczko utrwalajace opalenizne tez Sopotu... tanio i jak dla mnie skutecznie, mysle ze warto sprobowac :)