Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetlana

Dzwięki usypiające niemowle...

Polecane posty

Gość świetlana

Witam!Jestem młodą mamą moja córka ma 2 mce ...i olbrzymie kłopoty z zasypianiem. Czy poleciłybyście mi drogie mamy jakąś muzykę ułatwijącą zasypianie... może muzyka klasyczna?tyle że ja się zupełnie na tym nie znam proszę o pomoc!!! pozdrawiam

ta kazuzela to chyba fisher price- mam taka i polecam z czystym sumieniem :) 5 melodyjek do wyboru no i pilot :-D ja mam jeszcze na plycie klasyke bobasa i tez jestem zadowolona ;)

Gość świetlana
A czy tak karuzela fisher price to spory wydatek?

Gość PUSZCZANIE BAKóW

Gość Stokrotka_26
Dżwięk włączonej suszarki do włosów - usypia prawie natychmiastowo a jak dodatkowo posuszysz dzieciaczka po ciałku to zrobi mu się błogo i ciepło i śpi jak dziecko :) to u mnie 100 % sposób i pomagał również na kolki. Okap kuchenny Odkurzacz I to nie są jakieś żarty u mnie to działa zwłaszcza suszarka. Karuzele kołysanki nic się u mnie nie sprawdziło

Gość
Mojego męża kuzynka puszcza Patrykowi (4,5 mmies.) Ennio Morricone i dziecka nie ma;) A to za sprawą, że cały czas słuchała go, jak jeszcze malutki był w brzuszku:)

Moja mała początkowo zasypiała przy dzwiękach odkurzacza, suszarki itp. :D Teraz po prostu staram się by poprzez zabawę maxymalnie się zmęczyła ;)

Gość kilkam prawie
dzeiwczyno anjlepsza ejst muzyka klasyczna i dobrze wplywa tez na mozg dziecka to juz dowiedzone naukowo :)

moj brat jak byl mały zasypiał tylko przy odkurzaczu:)

Tak samo jak u Stokrotk1_26 i asiapanda - u mnie dziala suszarka ale zauwazylam ze odkurzacz tez skutkuje:D

rodzice do tej pory opowiadaja ze jak bylam mala to nie zasnelam dopoki nie wlaczyli odkurzacza, pozniej jak bylam ciut starsza a chcieli zebym przespala sie w dzien to odkurzacz i 2 godziny musial \'buczec\' bo inaczej oczy otwarte :) na corke od malenkosci dzialal Mozart - szczegolnie 40sympfonia, 2 razy pod rzad puscilismy i juz spala :D

Ja od początku puszczałam mojemu synkowi muzykę klasyczną. Kupiłam świetną płytę z największymi przebojami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.