Go艣膰 dobradobradobra Napisano Grudzie艅 27, 2006 dobra kto tu jest m膮dry i zna si臋 na tych dietach? chodzi mi o to kt贸ra z diet jest najw艂a艣ciwsza tzn.1000kcl,1200kcl czy mo偶e 1500kcl?.Zawsze o ile kt贸r膮艣 stosowa艂am to by艂a 1000kcl.Ale coraz cz臋艣ciej czytam 偶e to z艂a dieta.Mam 166cm i 52kg.Wiem wiem nie mam si臋 z czegoi odchudza膰,no ale jak bym chcia艂a to kt贸r膮 polecacie,kt贸ra jest najw艂a艣ciwsza? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wg mnie. Napisano Grudzie艅 27, 2006 Polecam ci dieta 1300 kcal i 30-60 min cwiczen Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobradobradobra Napisano Grudzie艅 27, 2006 膰wicze co drugi dzie艅,tzn.je偶d偶e na rowerku stacjonarnym tak 50 min.Dlaczego 1300kcl polecasz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 odchudzonaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzie艅 27, 2006 bo chudniesz 2 kg na 2 miechy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobradobradobra Napisano Grudzie艅 27, 2006 i koniec? wi臋cej m膮drych nie ma? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
strzyga_ 0 Napisano Grudzie艅 27, 2006 dieta dr. Atkinsa. A dlaczego - doczytaj :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobradobradobra Napisano Grudzie艅 27, 2006 odchudzonaaaaaaaaaaa a m贸wi膮 偶e kg na tydzie艅 jest w ok? czyli powinno by膰 kg/mc tak? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 odchudzonaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzie艅 27, 2006 w膮tpi臋,bardzo wolno odchudza,trzeba miec cierpliwosc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dobradobradobra Napisano Grudzie艅 27, 2006 odchudzonaaaaaaaa no ale napisa艂a艣 偶e chudnie si臋 2kg na dwa miechy. strzyga znam Atkinsa ch臋tnie bym j膮 zrobi艂a,moja siostra pi臋knie na niej schud艂a i utrzymuje wag臋 od roku mimo 偶e je normalnie teraz.Co jaki艣 czas j膮 sobie robi i ma super figurk臋.Tylko 偶e ja nie lubie mi臋sa,nie jestem wegetariank膮 bo od niechcenia zjem jak膮艣 pier艣 z kurczaka ale szale艅stwa z mi臋sem to u mnie nie ma:(.Wi臋c odpada. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 odchudzonaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzie艅 27, 2006 doradzam 1000 kcal,albo nawet 900,chyba ze wolisz dlugo czekac na rezultaty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wg mnie. Napisano Grudzie艅 27, 2006 Polecam bo schudlam 8 kg w 10 tygodni z wagi 52 do 44 kg Jedzac zdrowo, zero cukru itd warzywa, owoce, nabial, drob, ryby, oliwa itp Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale co dokladnie jesc Napisano Grudzie艅 27, 2006 podaj jad艂ospis Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cvbvbcvb Napisano Grudzie艅 27, 2006 napisz cos wiecej co jadlas.wszystkie warzywa i owoce? surowe gotowane napisz wiecej bo to "itp" nie mowi wiele.zreszta nie wiem juz sama czy schudlas na tys kcal jedzac te produty czy jadlas ty je nie liczac kcal Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Axaa Napisano Grudzie艅 27, 2006 Jeste艣cie chore, id藕cie si臋 leczy膰 u psychiatry a nie odchudza膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czytajnik cichy Napisano Grudzie艅 27, 2006 axa go艅 si臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach