Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam pomóżcie

czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość błagam pomóżcie

uprawiając seks ,jednak mój partner nie miał wytrysku,czy jest mozliwość że przed wytryskiem jakaś niewyczuwakna ilość plemników przedostała sie do mojego wnętrza? powinnam mieć okres tydzien temu,bardzo się boję,nie mogę pozwolić sobie na dziecko..

Gość błagam pomóżcie
nikt nie zna odpowiedzi?..

Tzn, ze uprawiałaś stosunek przerywany, facet wyciągnął zaraz przed wytryskiem czy wczesniej??

Gość raczej małe szanse na ciąze
jednak istnieje płyn przedwytryskowy i jakas tam mozliwosc istnieje. Najelpiej jesli zrobisz sobie test i bedziesz mogła przestac sie martwic. Opóznienia w miesiączce nie musze byc spowodowane ciąza, jest wiele innych przyczn.

Gość błagam pomóżcie
facet wyszedł długo przed...chyba muszę zrobic test...

Czy nie lepiej zrobić test zamiast się stresować ? Stosunek przerywany jest marnym\" środkiem anty\" :O

Jak wyżej takie zajście w ciąze zdarza sie ale bardzo rzadko! (plemniki faceta w płynie ejakulacyjnym musiałyby być bardzo silne) Ja wiele razy z moim chłopakiem uprawiłam stosunek przerywany, nigdy nie konczył zaraz po wyjściu ze mnie, tylko dużo później robiłam mu dobrze ręką:) Jakos w ciąży nie jestem, sądzę, ze na twoje opóźnienie ma wpływ coś innego, może stres??

A tak jak pisza koleżanki wyżej, zrób test! To się przekonasz. Ja teraz muszę znów iśc po tabsy, bo takie nie zabepieczanie sie jest strasznie stresujace i siada na psyche.:O

Gość błagam pomóżcie
zawsze robimy to wgumce,raz jedynie wszedł we mnie dosłownie na 2 inuty,a teraz taki stres...mam dwoje dzieci ale zecie nie wchodzi w grę,bardzo się boję...nigdy w zyciu takich numerów..

Nie martw się!!! Takie przypadki zdarzają się ale bardzo rzadko!!! Moja intuicja podpowiada mi że nie jesteś w ciązy!!! :) A pozatym zauważ sama, że niektórym kobieta faceci \"spuszczaja się\" do środka i czasami przez par m-cy nie zachodzą w ciąże. Więc skoro twój facet nie miał wytrysku to spokojna głowa.