Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yenke

Na pomoc, help.... ... ...

Polecane posty

Gość Yenke

Błagam o kilka słów pociechy.. nie wi em co mnie napadło, mam 31 lat i wydaje mi sie że zycie za mną że jestem juz za stara na miłosc, na szalenstwa, na spontanicznosc, na seks tez.. Nie wiem skąd to przyszło na mnie ale to okropne uczucie.. Błagam, pocieszcie....

moze to po prostu jesienna deprecha:)? uszy do gory :) :) pozdrawiam

Gość zimowy liść
No to powiem Ci, że ja mam 34 lata, ani faceta, ani rodziny, ani pracy... więc przynajmniej masz 3 lata mniej ode mnie i 3 lata więcej na znalezienie tego czego szukasz :)

Gość anza
Na szaleństwa i spontaniczność nigdy nie jest za późno :) Wybierz się z jakimiś znajomymi na piwko i rozerwij się troszkę ;)

Gość mamy zimę
więc chyba zimowa deprecha

umarły rumience.. zrodziły sie rozkraczance... przeraza nas w pewnym wieku, ze zamiast słów seks tylko widzimy w człowieku

31 lat było starością w średniowieczu. Teraz to młodość :D Każdy ma złe dni, miej świadomość, że to tylko stan ducha, a nie realny problem :) Tulę mocno [[[[[[[[[[[[[[[[😍]]]]]]]]]]]]]]]]]] nota bene, ja mam 37 lat i nie jestem za stara na żadną z rzeczy, o których mówisz :D w moim życiu jest mnóstwo szaleństwa, miłości, seksu i wciąż nowych, ciekawych rzeczy. Znajdź sobie coś całkiem nowego, coś czego dotąd nie próbowałaś, to nie jest trudne ;)