Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasna_Laska

Jestem wysoka, mam konkretne stopy a jestem ciasna jak cholera

Polecane posty

Gość Ciasna_Laska

Sama już nie wiem dlaczego tak mam. Jestem dość atraktycjną wysoką kobietą. Mam 180 cm wzrostu, rozmiar buta 43 a jestem bardzo ciasna. Uprawiam sex od 15 roku życia. Miałam partnerów z różnymi penisami i ilekroć trafił mi się prawdziwy facet z konkretnym penisem, to ja odczuwałam ból i dyskomfort. Normalnie to powinnam być luźniejsza a tu nic :( Moja średnica rozwarcia w stanie podniecenia wynosi tylko 2 cm :( Wiem że teraz młode dziewczyny są ciasne. Dużo się kochają z facetami, mają duże stopy, są silne i wysokie. Ja też bym chciała faceta z grubym dużym penisem a tak to mogę mieć tylko ze średnim bo jak ma grubego to mnie boli :( A skoro mam duże stopy to powinnam być luźna, może powinnam zgłosić się do lekarza?

Gość o co chodzi
z tymi stopami?? :D

Gość co mają do tego
stopy :D nie rozumiem

Gość wierzba iva
o taki przesąd, że jak kobieta ma duże stopy to szeroką cipkę, a jak facet duzy nos, to długiego :D Nie wiedziałąm, że w XXI wieku ktos to jeszcze serio traktuje :D

Gość Ciasna_Laska
No to akurat prawda! Mam pełno koleżanek co mają duże stopy i naprawdę mają szerokie pochwy! Zazdroszczę im jak cholera :( A facet z dużymi stopami też zawsze ma dużego. I ja takiego faceta właśnie bym chciała, muszę być luźniejsza, pomóżcie !!

Gość wierzba iva
Rozumiem, że jesteś biseksualnym hermafrodytą :D

Gość nie no....
juz dawno się tak nie uśmiałam :D:D

Gość Ciasna_Laska
No co chcecie do cholery! Jestem wręcz stworzona do sexu! Mam 19 lat, wysoka, duże prawdziwe stopy i mam się ograniczać tylko dlatego że moja cipka nie chce się rozszerzyć. Normalnie dziewczyny jak się dużo kochają z facetami z grubymi penisami to tak im zostaje, tylko ja mam pecha :( Czy powinnam o tym porozmawiać z moim ginekologiem. Może istnieje na to jakiś zabieg? Ale czy jest bezbolesny ??

Gość ale sie usmialam
Dzisiaj w wielu topikach jest mowa o wzroscie i wielkosci stop. Ktos choruje czesto i pada odpowiedz -bo masz male stopy i niski wzrost. Taka sama odpowiedz pada ,gdy ktos ma problem z wyproznianiem. Gratuluje autorce tego topiku ,ze na wstepie zaznaczyla,ze jest wysoka i ma duze stopy. Dzieki temu nie padla kolejna bzdurna odpowiedz ze wzrostem i stopami.

Gość to mit...
Mam duże szerokie stopy, a moja pochwa mimo uprawiania regularnego sexu, wciąż jest tak samo ciasna.

Gość ściema ....

Dziewczyno, w takim razie się ciesz, bo facet z małym jest w stanie Cię zadowolić, skoro jesteś taka ciasna... A przecież nie zawsze zdarzają się faceci z armatami... A tak poza tym, to przecież prowokacja ;)

Gość Ciasna_Laska
Moja kiszka stolcowa jest szersza. Kiedys udalo mi sie wlozyc cukinie. Jednakze oferowanie tylko mojego odbytu panom z wiekszym przyrodzeniem wydaja mi sie nieco dziwne chociaz byloby jakims rozwiazaniem.