Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag*mnie*trafi*zaraz

ZGAGA - CZYM SIĘ TEGO POZBYĆ?????????????

Polecane posty

Szukalam w wyszukiwarce i nie znalzałam nic oprocz Renie. A zna ktoś coś innego?? Ja już nie daję rady, mam ją po wszystkim, serio, ja się starałam eliminować z jadlospisu jakieś podejrzane potrawy, ale to i tak nie przeszło....heeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Aha jestem w 36 tc :)

Spokojnie możesz pić Maalox. Ja w pierwszej ciąży miałam zgagę od pierwszych miesięcy. Maalox miałam w pracy, w domu i w torebce. Przez całą ciążę wypiłam kilka butelek. Zalecił mi to ginekolog. Dzidziuś urodził się zdrowy. No i pij duuużo mleka, to też pomaga.

jestem w 32tc- zgaga to takze moja zmora-wcinam tonami rennie- pomaga, choc nie na długo...

Gość żurawina firmy rolnik

Przerobiłam i migdały i wszystkie inne specyfiki. Dla mnie Reni był najlepszy. Miałam tak okropną zgage, że jak nie miałam przy sobie reni to brało mnie na wymioty. To był koszmar

Manti,reni,migdały itp nie działało lub pomagało na krótko.Wysłałam męża do apteki po coś innego i zaznaczyłam żeby poprosił dla ciężarnej 22tc.I stał się cód.Przyniósł alugastrin ,dziewczyny na mnie dział rewelacyjnie.W kilka sekund i na długo.

A ja polecam coca - colę. Zadziwiające, ale pomagała mnie, mężowi, całej rodzince. Tylko koniecznie musi być to coca cola, nie pepsi i broń Boże, cola light...

no właśnie aż mi się wymiotować czasem chce Hmmm coca-cola.....ale to straszna chemia :( Czyli renie będę żreć :)

jestem w 30 tc i mam ten sam problem. pije mleko a w mocnych przypadkach manti w plynie-pomaga. staram sie nie jesc 2 godz przed snem a po jedzeniu troche sie ruszam..to wazne.