Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZanuTi

Gdzie się podziali prawdziwi mężczyzni?

Polecane posty

Gość ja78
Mysle,że inteligentnych kobiet i męzczyzn nie brakuje.Problem tylko w tym,że jakoś spotkać sie nie mogą...

Gość robby
Kaja 29 czyli???

Gość to jest proste
inteligentne kobiety to te na które nawet zdesperowany facet nie spojrzy, a inteligentni faceci to ci na których widok kobiety chcą iść do zakonu :classic_cool: i już wiecie dlaczego się nie znajdują

Gość urwasi
A ja takiego spotkalam, naprawde!!!! rozmawiac z nim mozna godzinami, szarmancki, wolny, przystojny (wg mnie). Ma oczywiscie wiele wad, a najwieksza z nich jest to, ze patrzy w zupelnie innym kierunku, niz ja....Ze mna chce sie tylko przyjaznic.... I co zrobic z takim przypadkiem????

ZanuTi nie wiem dlaczego... ale tak się dzieje... myślę że można ich poznać dopiero po pewnym czasie.... choć jeśli ktoś jest inteligentny to tego do końca nie ukryje bo musiałby udawać idiotę...ale inne pozytywne cechy ukrywają...

Dida1921, no dobrze, powstaje pytanie, to co zrobic aby byc sobą, nie kreować sie na kogoś kim sie nie jest?

Gość robby
bez udawania kogoś innego

Gość robby
bez udawania kogoś innego

w dzisiejszych czasach trudno byc soba w 100%, zreszta czlowiek nawet sam siebie nie zna do konca, ponadto ujawnienie swej osobowosci w pelni obcym ludziom moze zakonczyc sie fatalnie, dlatego postepujemy tak, a nie inaczej, ostroznosci nigdy nie za wiele

ZanuTi mówisz że kobiety się maskują i nie pokazują tego jakie są naprawdę to nie dziw się że robią też tak faceci :( wiesz to nie takie proste w dzisiejszych czasach być zawsze sobą.... myślę jednak że gdy dwie osoby o pokrewnych duszach się spotkają to bardzo szybko łamią bariery i przestają udawać... pokazując co w nich jest najlepszego

Gość robby
Kaja 29 zazwyczaj tak jest rzadko się trafia że można z kimś naprawdę porozmawiać

trudno pokazac sie w calosci takim, jakim sie jest obcym osobom, gdyz w tych czasach moze zakonczyc sie fatalnie, jednak warto czasem zaryzykowac, zaufac komus, bo inaczej zawsze bedziemy samotni

Gość robby
liquid_silk święta prawda

może dwie osoby inteligentne się jakoś magnetycznie odpychają i stąd te problemy...? mi intelignecja (to nie moja ocena) nie pomogła i jestem znowu sam... i jeszcze słyszę, że "za dobry byłem" :|

Gość robby
Kaja 29 mówimy otwarcie nie udając kogoś innego, patrz też wypowiedź silk

Gość robby
liquid_silk ale jak się nie spróbuje to się tego nigdy nie dowie czyż nie??

A jeżeli nie maskuję się i okazuje sie, że faceci mają problem z inteligentymi, silnymi kobietami, które wiedzą czego chcą.... to co w takiej sytuacji... ? Nie ma już silnych mężczyzn, tylko lalusiowate istoty, które widzątylko siebie i myslą tylko o sobie?

tak, bardzo w to wierze, ze ryzykowac trzeba, tylko czasem to ryzyko zbyt drogo nas kosztuje, ale kieruje sie w zyciu zasada, ze bedzie co byc musi ;) kazde doswiadczenie mnie wzmacnia i ksztaltuje, dlatego jednak stawiam na ryzyko ;)

Gość robby
ZanuTi i tu się mylisz przez ostatnie kilka lat patrzyłem tylko na jedną osobę i wierz mi źle na tym wyszedłem :((

ZanuTi to chyba tacy o których teraz napisałaś nie są ani do końca inteligentni ani świadomi dzisiejszego świata, w którym samodzielne i silne i przedsiębiorcze kobiety świetnie się odnajdują...

liquid_silk bo zawsze trzeba walczyć i ryzykować:) tylko tacy ludzie w końcu wygrywają :):):)