Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaŻona

uciekł z druhna

Polecane posty

Gość porzuconaŻona

nie wiem co mam zrobic.........to mial byc poczatek naszego zycia a dwa tygodnie po slubie uciekl z moja druhna!!!!!to byla moja najlepsza przyjaciolka a on mezczyzna mojego zycia!!!zostawili mnie!! wstydze sie powiedziec rodzienie, jestem zalamana nic juz nie ma sensu!!! chyba sie zabije:(

Gość 675329
ales ty glupia!!!po co byl o z aniego wychodzic niezla przyjacioleczke

Gość porzuconaŻona
ale co ja moge??jestem zalamana!!

Gość porzuconaŻona
jaka prowokacja??nie wiem jak rodzinie w oczy pojrzec taki wstyd nie wiem co mam robic boje sie zadzwonic do kogokolwiek!!!!!!!!!!!!a moj maz nawet nie raqczy odebrac telefonu

Ty się tak nie zamartwiaj, mogło być gorzej. Słyszałam o takim co kochankę do domu sprowadził i razem mieszkali. Jak jego matka z żoną kochankę z domu przegnały to powiedział, że te baby to są głupie, ile mniej by miały roboty jakby robiły we trzy.

Gość porzuconaŻona
ale ja sie wstydze komukolwiek o tym powiediec...poza tym ciagle go kocham i mam nadzieje ze w koncu zrozumie, co zrobil i wroci.. bo ja wiem, ze to wszystko wina tej zdziry mojej niby-przyjacioleczki....

kij ma dwa konce :O kobieto jak cie juz porzucił nie warto mowie ci leć po porade do ksiedza on cie najlepiej zrozumie :O

Gość i znowu to samo
jasne - oczywiscie winna tylko dziewczyna, a mezulek niewinny, uwiedziony przez jaka dziwke.. LITOSCI!!!!!!!

Ja nie przyjęłabym takiego nawet jakby na kolanach wrócił! Dziewczyno szanuj się trochę, bo cię nikt nie będzie szanował. Ciesz się, że nie zostawił cie z dwójka dzieci, jeszcze sobie ułożysz życie. A ludzkim gadaniem sie nie przejmuj, wolałabyś jakby za twoimi plecami gadali, że on cie zdradza na prawo i lewo? Powiedz, że to ty go wygoniłaś :)

Ja nie przyjęłabym takiego nawet jakby na kolanach wrócił! Dziewczyno szanuj się trochę, bo cię nikt nie będzie szanował. Ciesz się, że nie zostawił cie z dwójka dzieci, jeszcze sobie ułożysz życie. A ludzkim gadaniem sie nie przejmuj, wolałabyś jakby za twoimi plecami gadali, że on cie zdradza na prawo i lewo? Powiedz, że to ty go wygoniłaś :)

Ja nie przyjęłabym takiego nawet jakby na kolanach wrócił! Dziewczyno szanuj się trochę, bo cię nikt nie będzie szanował. Ciesz się, że nie zostawił cie z dwójka dzieci, jeszcze sobie ułożysz życie. A ludzkim gadaniem sie nie przejmuj, wolałabyś jakby za twoimi plecami gadali, że on cie zdradza na prawo i lewo?

Ja nie przyjęłabym takiego nawet jakby na kolanach wrócił! Dziewczyno szanuj się trochę, bo cię nikt nie będzie szanował. Ciesz się, że nie zostawił cie z dwójka dzieci, jeszcze sobie ułożysz życie. A ludzkim gadaniem sie nie przejmuj, wolałabyś jakby za twoimi plecami gadali, że on cie zdradza na prawo i lewo?