Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deepthroat

Pomocy !! co to ??

Polecane posty

Witam !! Mam problem, jestem ze swoim chłopakiem już 4 lata i od niedawna zaczeliśmy współżyć ze sobą, zrobiliśmy to 15.XII bez zabezpieczenia !! (nie powiem czemu :/) i chłopak twierdzi że nic nie zrobił, nic nie czuł i wogule .Czekam na okres, miałam go mieć 20 , ale zamiatst tego miałam jakąś dziwną wydzielinę w kolorze różowym, trwało to dość krótko i przestalo, a okresu też nie mam,mimo iż już 8 dzień mi się spóźnia !! Mam temp. ciała 36, 2, nie mam zgagi, bólu brzucha, nie bola mnie piersi, wogule nic z tych rzeczy !! Co to może być ?? Pomocy !!

Gość iris22
eee...nikogo nie interesuje kiedy to zrobiliscie. jesli chcesz jakichs informacji na temat tego, czy w tym dniu byly dni plodne i czy jest szansa na ciaze, to powiedz jak dlugie masz cykle i ktory to byl dzien cyklu...

Gość iris22
nadal nic mi nie mowi to twoje "to bylo przed okresem" masz jakis kalendarzyk w ktorym zaznaczas kiedy dostalas okres? czy totalnie takie rzeczy olewasz?

Gość o dżizas
o matko,zrób sobie test i będziesz wiedziała

Gość aha......
"(nie powiem czemu :/)" :classic_cool:

Gość anitaaa
jak masz nieregularny, to może nic takiego. a ile dni trwa u Ciebie cykl?

Gość iris22
deepthroat - dobra rada prosto z serca, bo widze, ze sie nie dogadujemy... poszukaj w internecie informacji na temat cyklu, owulacji, dni płodnych itd... ja wiem, że w szkole uczyć się nie chce, ale zanim się rozpocznie współżycie pewne informacje trzeba mieć, żeby nie zaciążyć - to nie jest złośliwe, to po prostu fakt. nie wiem jakiej długości są twoje cykle (nawet, jeśli są nieregularne, to mieszczą się chyba w jakichś granicach - np. od 26-34 dni), więc nie mogę określić, czy to były dni płodne, czy nie. po prostu idź do apteki, kup test ciążowy (kosztuje nie więcej niż 15 zł) i jutro zaraz po wstaniu z łóżka go zrób - z tego pierwszego porannego moczu. jeśli to nie jest ciąża, to się na przyszłość zabezpieczaj.

Gość kroplllka
ale to chyba mialas zrobic rano po wstaniu a nie wieczorem

Gość yyyyry67767
to wy gdzies zapisujecie kiedy mialyscie ostatni okres albo ile trwał??? pierwsze slysze