Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplosssss

Dlaczego ważąć 60 kilo i mierząć 171 cm jestem wyzywana od chudzin ??

Polecane posty

Ondyna- czasem od tych spod budki z piwem wiele mozna sie dowiedzieć, to wbrew pozorom bardzo szczególowi obserwatorzy :) ale fakt faktem--- kultura musi zostac zachowana:)

Pani Sędzina--> to prawda, ale nie zawsze mam ochotę pokonywać barierę językową :D Pozdrawiam i uciekam ;)

Gość z budki z piwem
a ta stara pani śedzina to zaloze sie ze wazy pewno ponad 60 kilo spokojnie niedosc z ekarłowata jest

Gość nie uciekajcie
co wy ... widzisz autorko wygralysmy :D nie jestes za chuda.a teraz ic spac.

Gość madzialalala
niektórzy tutaj maja downa...:Dmi tez gadali nie raz ze ejstem cuda ze mam anoreksje...a naprawde jestem dosc dosc... mam 168 wzrostu i waze ok 49-50

Ja przepraszam bardzo,ze nie pamietam kto to do mnie pisal po nicku,ale musze z przykroscia stwierdzic,ze sie mylisz w kwestii mojej osoby,poniewaz na tej kafeterii dzisiaj znalazlam sie po raz pierwszy w zyciu a profil mam mandragorka,bo Mandragora bylo zajete i nic nie klamie,bo jaki to by sens mialo?Nie rozumiem zupelnie Twoich zarzutow,a nie moaj wina,jesli wymiarami,wiekiem albo tez czyms innym kogos Ci przypominam.... Zastanow sie jesli nastepnym raze m cos bedziesz pisala,bo mozesz kogos obrazic albo mu przykrodsc zrobic nieslusznymi komentarzami....

Gość fsdfdfdfd
ale i tak jestes za chuda mandragorka

Moze znowu nie za chyda,ale troche za szczupla(podobne znaczenie,a mniej drastycznie brzmi)Otoz u mnie jest taki bajer,ze zawsze moja waga wahala sie miedzy-70-74 kg.Az tu rok temu przeszlam na idywidualny tryg nauki na studiach,bo w domu krucho z kasa bylo i stalo sie konieczne zebym poszla do pracy....I ciekawe,bo odkad poszlam do pracy,przestalam chodzic na silownie i basen,bo nie mialam czasu a po powrocie z pracy,wiadomo,cos do ksiazek i notatek ,chociaz raz na 2 czy 3 dni pasowaloby zajrzec....Tak tez wlasnie braklo mi czasu na sport...i nawet sie nie obejrzalam...Prowadzac taki nowy,bo pracujacy tryb zycia,samo mi 14 kg w ciagu tego roku zlecialo i teraz nawet jak staram sie jesc wiecej zeby ze 4 kg przybrac to i tak nici....Nie wiem czemu tak,ale np.w siweta obrzeralam sie doslownie wszystki co bylo-poczawszy od pierpgow,uszek,bigosow,przeroznych salatek,ogrom ciast i mies i nic...nawet pol kg schudlam....Zjawisko conajmniej dziwne...nie sadzicie?Bylam nawet u lekarza.porobilam rozne badania i nawet u gastrologa tez bylam,ale wszystkie wyniki sa ok.Poszlam tez na konsultacje do technologa zywienia to mi powiedzial,ze mozliwe,ze to ta praca tak wplynela-180 stopni zmiana trybu zycia,niby jem wiecej,ale mam tez duuuzo wiecej stresu...i w efekcie podwoila mi sie termogeneza i wszystko mi sie trawi we mnie ekspresowo i jeszcze mnie zmartwil,ze jesli tendencja do chudniecia,pomimo zwiekszonej dziennej porcji kalorii sie utzryma to tzrba bedzie jakies kroki inne podjac.... Powiedzcie mi prosze co o tym myslicie?Bo troche sie zaczynam martwic.......

Gość no nareszcie sie otwiera
a jaką masz prace kochana>?moze za duzo sie stresujesz?jaka to praca jest?

Studiuje stosunki miedzynarodowe,wiec prace znalazlam sobie zwiazana z kierunkiem nauki-pracuje w duzej korporacji,ktorej zadanie polega na umozliwianiu wzajemnego kontaktu mniejszym firmom z zagranicznymi zaineresowanymi,badz sponsorami....no to zalezy,bo wachlarz zadan jest szeroki.Pracuje na stanowisku mlodzego inspektora technicznegi i moja praca polega na analizowaniu ofert zagranicznych posrednikow i ewentualnym dostosowaniem do oczekiwan naszych,krajowych firm.A w skrocie to siedze sobie za biurkiem,przed komputerem8 h dziennie,tlumacze i zestawiam oferty po czy biegam do roznych specjalistow w celu zatwierdzenia zestawczego...I tak w kolko....Wedlug mnie to nie jest stresujaca praca...ale od czego mi sie taki stan rzeczy w organizmie musial wziac.....

Gość KASIULEŃKA KASIA
pytanie do ciebie mandragulko czy masz duzy brzuszek?to ważne jesli chodzi o ten twój stan:)

Gość prawda jest taka ze wcazlee
tłumaczysz oferty?? to ty masz szczescie taką prace mieć :( kurcze i ty mowisz ze kasy nie macie w domu..a taka praca ekskluzywna..

Napisalam,ze kasy w domu brakowalo,co konkretnie mialo znaczyc,ze rodzice nie byli w stanie \"sponsorowac\"moich studow i dlatego poszlam do pracy.A jako,ze mieszkam 300kh od miasta w ktorym studiuje to koszty utrzymania sa sporo wieksze...teraz juz jest lepiej,bo rodzice sami sobie daja rade i nie musza na mnie dawac kasy,bo ja sie utrzymam sama A co do brzucha to nie,mam plasciutki,taki normalny....

Gość olej lorenzaaa
to ty masz tarczyce moze

Gość tez to znam dobrzee
a mowią ci ludzie ze wygladasz za chudo??bo to jest wazne?powiedz mandragolko.

Moze nie tak,ze mowia-za chuda jestes,bo ja zawsze od dziecinstwa bylam raczej okragla....no bo raczej wazac 74 kg,nawet przy miom wzroscie to nie bylam jakas szczegolnie szczupla...bylam taka normalna w miare z kobiecymi kraglosciami....taka nie za szczupla i nie za gruba.... Dlatego nie mowia,ze jestem za chuda tylko raczej\"Cos Ty dziewczyno zrobila,ze tak wyszczuplalas.....Idz na modelke jakas albo cos....a nie tylko w szkole siedzisz albo jak aktualnie w pracy\"Tylko nikt nie mysli ,ze z moim biustem to raczej na modelke nie da rady,poza tym nigdy mnie tamte klimaty nie krecily.....

Gość tez to znam dobrzee
no a jaki masz biust??:):)aha a ty mieszkasz w kraku teraz i pracujesz czy w wawie?:)

Gość masz bisut wielki jak sonnet
MASZ DOKLADNIEM MISECZKE G MANDROGOLKO!~ SPRAWDZIALM W TABELI ..CHYBA Z ENIE MASZ 74 CM POD BIUSTEM Boze ty masz biust jak ewa sonnet:):)

Gość masz bisut wielki jak sonnet
dokladnie miseczka G !! STRASZNE MASZ CYCE !! PEWNO NIE WIERZYSZ W TO ZE MASZ TAKĄ MISKE ALE TO PROFESJONALNA TABELA PRAWDZIWYCH ROZMIAROW TO MÓWI.WIEC E T OSĄ ZANIŻANE I D CZESTO W SKLEPACH STANIKI..

no mam 103 w biuscie a pod 74.... Tam wczesniej dziewczyny mowily ,ze to powinna byc miseczka g:-) ale w takim rozmarze to chyba bym tylko beretki znalazla;-) Ni ,no zartuje....ale jak jest miseczka E to jes ok...czasem z ladnych wzorow trafi sie F to jest zajebiscie....ale E tez jest ok.Nieraz i i duuuze D jest dobre...ale to roznie bywa....Ale E to najlepiej zawsze... A ja mieszkam pod Wroclawiem a studiuje w Poznaniu.

Gość RETY KABARETTY
nie mas zproblemow z biustem? skad masz tak wielki biust mimo zes chuda?wytłumacz mi bo nie moge pojąc jak to mozliwe ze ktos taki chuy ma takie cyce jak donice:(

Gość RETY KABARETTY
dziewczyno przeciez kregoslup ci trzasnie pod takim ciezarem:( pewno masz nawet wieksze cycki niz ewa sonnet ...tak mi sie wydaje.. jak ty zyjesz z takim balastem..od czego ci takie cyce urosły ..co bralas? tez chce miec wieksze:):) zawsze mialas takie ??

Sorki,ale prosz was tylko nie porownujcie mnie do panny Sonnet...bo nie lubie tej dziewczyny .....obnosi sie z tymi cycolkami jakby tylko ona jedna na siwecie miala duzy biust....A ja nie mam az takich ogromnych cycow...moze dlatego sie tak wydaje,bo jestem wysoka dosyc.....i co najwaznijesze i wydawaloby sie przy takim rozmiarze nieuniknione-nie obwisaja mi!!!Z czego jestem skrycie dumna,ale to pewnie od systematycznych i ciaglych cwiczeni,bo nawet jak nie mam czasy 4 razy w tyg basen i silownia to w domu i tak te pol 45 minut 2 czy 3 razy w tygodniu sie staram...albo stepper albo rowerek stacjonarny albo cos jeszcze....jakis pilates z kasety ...no jakos sie trzeba ladne cialo starac zachowac/....mimo niechcianego spadku wagi....

Gość RETY KABARETTY
napisalas tak: Z czego jestem skrycie dumna,ale to pewnie od systematycznych i ciaglych cwiczeni,bo nawet jak nie mam czasy 4 razy w tyg basen i silownia to w domu i tak te pol 45 minut 2 czy 3 razy w tygodniu sie staram...albo stepper albo rowerek stacjonarny albo cos jeszcze....jakis pilates z kasety ...no jakos sie trzeba ladne cialo starac zachowac/....mimo niechcianego spadku wagi... sama sobie odpowiedzialas dlaczego chudniesz//aż tyle cwiczysz??

Gość Ewa sonnet ma cyce
rozmiaru dokladnie f ..czytalam kiedys w gazecie z niawywiad to wiem a ty masz g wiec masz wieksze i już ..

hm...powiem wam tak jak juz mowila...mimo,ze schudlam 14 kg to mi zleciala dupa,biodra i uda....brzuch mialam zawsze plaski....no i troche buzia ...a w biuscie tylko 2 cm.Ale fakt...mam naturalny,ale chyba to prze pewn a sytuacje,bo majac 19 lat mialam juz stale,od okolo 2-3 lat 96-97 w biuscie,hormonow nie bralam nigdy(zaznaczam oid razy)Tylko jak mialam 20 lat mialam dosyc ostre zapalenie pluc,ktore trwalo dosyc dlugi i kolo miesiaca bralam leki na bazie kortykosteroido....i po tym mi na 105 cm sie zwiekszych ni a obecnie sie wszystko ustabilizowalo i te 103.

rety kabarety-przeczytaj dokladniej-nie tak napisalam,wczesniej pisala,ze jak nie pracowalam to systematycznie 4 razy silownia i basen,ale teraz od roku pracuje,a rowerek stacjonarny mam w domu i stepper tez i napisalam,ze od roku kiedy pracuje na silownie i basen nie mam czasu tylko w domu sie staral okolo 45 minut 2 czy 3 razy w tyg na tym rowerku,albo stepperze...bo ja jakos bez ruchcu tak totalnie nie moge....musze chociaz 2 czy 3 razy w tyg cos robic bo sie wsciekne......

rety kabarety-nie sadzisz,ze jak od 14 roku zycia chodzilam systematycznie 4 razy w tyg na basen +4 razy silownia i jadlam nie za duzo w tym wszystko chude i light,nie jadlam chleba ani makaronow,ryzu i takich innych rzeczy ,bo chcilam schudnac,bo juz majac 14 lat mialam 179 cm wzrostu....i wtedy nie schudlam nic caly czas 72-72....to teraz kiedy nie patrze co jem....czesto sa to slodycze i fast foody i cwicze tylko 3 razy w tyg w domu max do 45 minut to racezj powinnam przytyc?a nie schudnac?Poza tym siedzaca praca.....no nie wiem...mnie sie tak przynajmniej na logike wydaje....