Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bankawstanka

Sklejona soczewka

Polecane posty

Czy komus z was zdarzylo sie ze soczewka tak bardzo sie skleila ze nawet lezac 2 oze w plynie nie wrocila do swojego ksztaltu i dop naprawde mocno musialam ja pociagnac zeby sie rozkleila.Juz ladnych kilka lat uzywam soczewek i nigdy nie mialam takich problemow a teraz musze wstawac 30 min wczesniej zeby powalczyc z nimi...nawet przy wyciaganiu z oka jak tylko sie zetknie jedeb brzeg z drugim to koniec......i wogole jakies takie strasznie suche te soczewki....Uzywam teraz B&L OPTIMA FW

Gość beautifulsoul
mam takie same soczewki jak ty. sa to moje pierwsze soczewki i wlasnie dzisiaj pierwszy raz je zakladalam ale jedna z nich bardzo mocno sie skleila zostawilam ja w pojemniku z plynem ale nadal nic boje sie ze jak na siłe spróbuje ja rozdzielic moze sie zniszczyc. masz jakis dobry sposob? jakie soczewki wedlug ciebie sa dobre,bo te mi sie wydaja jakies badziewne.

Gość beautifulsoul
kurde ja sie rozpisałam a potem patrze na date i widze ze ostatni post jest sprzed 3 lat

Gość McLer
Soczewki Bausch & Lomb Soflens38 sa BEZNADZIEJNE bardzo szybko sie sklejaja a rozdzielenie ich czesto dla mnie kończyło sie rozdarciem!

Gość qvvarz
a ja mam J&J Acuvue kolorowe i jestem baaardzo zadowolona. tez juz pare lat uzywam soczewwek. polecam

Ludzie nie kupujcie Bauscha beznadzieja. Kup porządne soczewki i płyn, nie oszczędzaj na oczach.