Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny przypadek

Nie wiem czy jestem normalny .

Polecane posty

Gość dziwny przypadek

Seks nie sprawia mi chyba takiej radosci jak innym a zwlaszcza moim kolegom . Oni moga o tym mowic caly czas a mnie takie rozmowy nudza . Kochalem sie wielokrotnie ale bardziej chyba z jakiegos wewnetrznego przymusu bo myslalem ze moze sie to zmieni ale nic to nie daje . W jakis sposob jest to przyjemne ale wiecej radosci daje mi gra w pilke , silownia czy inne formy aktywnosci .

Gość dziwny przypadek
Wstydze sie o tym mowic przy kolegach, gdzy to oni naklaniaja mnie do seksu i tylko oni czerpia z tego przyjemnosc. Jest to dla mnie przymus.

Gość dziwny przypadek
Molestowany nie jestem , nie jestem zapisany do Samoobrony :)

Gość dziwny przypadek
Lubie sado maso i polykam kulki analne po czym wymiotuje nimi na twarz mojego psa, co bardzo sprawia mi przyjemnosc.

Gość dziwny przypadek
Nie wiem tez czy wplyw na moje zapatrywanie w tym temacie ma fakt, ze mam chyba sklonnosci homoseksualne. Niedawno moj brat przylapal mnie na tym jak onanizowalem sie kolkiem osinowym przed ekranem monitora, na ktorym mialem zdjecie pana Stefana z tutejszej kotlowni.

Gość dziwny przypadek
O.K :) Prosze moderatorke o usuniecie tematu , juz go zalozylem na innym forum , tutaj nie zamierzam nic wiecej pisac . Dziekuje .

Gość dziwny przypadek
wcale nie mam zamiar jeszcze się troche podzielić moimi doświadczeniami!!

Gość ewqfqew
wejdź na temat "Śmietnik" na tutejszym forum redakcji i tam poproś o usunięcie bądź zarezerwuj nick i pisz tu już dalej pod zarezerwowanym, nikt się już skutecznie nie podszyje, zresztą czytelnicy potrafią podszywy rozpoznać.. aha, ja już też nic tu więcej nie piszę, stąd jak coś się pojawi z powyższym nickiem, to też podszyw