Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forgotten27

Mam problem, bo trafiam wyłącznie na zimne kobiety.

Polecane posty

jestem w długim, szczęśliwym związku, więc ekspertem nie jestem, ale może wypowiem sie po prstu ... jako kobietaka rzeczywiście często tak jest, że naprawdę dobrzy faceci mają takie problemy w związkach - niestety jest baaaardzo mało mądrych kobiet, które doceniają to, że mają takiego mężczyznę, większość niestety postepuje w myśl odwieczniej zasady \" dać palec, to chce rękę\" (już kiedyś tu o tym pisałam) jak dla mnie to nie jest kwestia nudy, tego, że nie musi być zazdrosna, zdobywać, itp. to jest tylko i wyłącznie głupota, kwestia charakteru, osobowości - forgotten27 jeśli chcesz sie zmienić, to oczywiście możesz, ale wiedz, że robisz to nie dla mądrych kobiet, i po to, by zdobyć mądrą kobietę, tylko dla tych \"pustaków\", które nie umieją sie tak naprawdę cieszyć tym, co piękne i prezej czy później i tak cos znajdą, żeby stworzyć problem

no właśnie, nie wiedziałam jakie przebranie zasugerować Cholerze....ale Cholera też jest zaproszona.....

Gość złosliwa cholera
hej mala megi no przeginasz kobieto, czy uwazasz ze kobieta ktora wie czego chce to pustak? a moze ona nie chce miec przy sobie "takich chlopaczków"? wybacz ale zlekka przegiełas z tymi pustakami

a faktem jest, że nawet najcudowniejszy facet powinen kiedy trzeba umieć \"udarzyć ręką w stół\", postawić na swoim mężczyzna powinen być delikatny, czuły, troskliwy..., a jednocześnie męski, zdecydowany i ... odrobinkę dziki ;)

Gość złosliwa cholera
tim moge przyjsc moge? bede cholernie grzeczna obiecuje;)

nie dość że dziś dowiedziałam się że nie jestem kobietą, to jeszcze że nie wiem czego chcę i zastanawiam sie czy przypadkiem nie jestem pustakiem..... a miało być tak pięknie, bal i w ogóle....

Gość złosliwa cholera
hehe ciekawe jak ten delikatny m,a walnąc stól? po to zeby sie zaraz rozplakac i za to przepraszac? hehehe

Gość złosliwa cholera
tim no nie rycz mała, wdzieraj kiece i zasuwamy na bal, daleko Ci do pustaka:)

Gość złosliwa cholera
hehe chyba sie zaczerwienielam;)

wiesz cholero, gdyby mój walnął w stół i się rozpłakał wysłałabym go do psychiatry albo zaczełabym podejrzewać menopauzę Megi, a Ty za kogo się przebierasz ?

Gość złosliwa cholera
tim no ja mojego bym przez okno wysłała do sklepu;)

sorki, ale taka jest prawda - nie mnówię, że wszystkie, ale większość babek takimi właśnie jest - i nie chcodzi o to, że kobieta nie może mieć własnego zdana, wiedzieć czego chce - mylisz pojęcia mówię o kobietach, które w perfidny sposób wykorzystują i bez mrugniecia okiem ranią tych, którzy są naprawdę wartościowi i potem właśnie taki facet jak autor topiku zmienia sie w ... zatwardziałego drania (czy tam mozna to nazwać inaczej - zwał jak zwał) - i powiedz mi, że to zasługa mądrych kobiet ... - bez komentarza

Gość złosliwa cholera
Megi bedzie ....hm...siostra milosierdzia;)

Sukienka gotowa, tylko coś mi się lekko pogniotła i podarła jak wyłaziłam z krzaków....park to niedobre miejsce no i zgubiłam gdzieś pończochy i aurelę

Gość złosliwa cholera
megi kobieto wybacz ale w Twojej wypowiedzi wrzucilas wszystkie kobiety do jednego wora, pewnie ze sa te :wyjatkowe" babeczki co to pastwia sie nad biedakami, bo to lubią

Gość złosliwa cholera
tim po krzkach lazisz? to jakis fetysz cholera czy jak?;) megi.. myslisz ze jest w stanie mnie cos zdziwic?;) hehe

wszystko przez Johniego, już mi sie język plączę....au....aure rolę Megi, przestań gadać szykuj się na bal, a tak w ogóle masz rację, wszyscy mają rację, i ja też !!! uffff

Gość złosliwa cholera
tim cholera za duzo łyknęłas! obciach zrobisz, majty Ci widac! ubralas te do kolan w grochy????

No kurde, cicho Jasna Cholercio, myślałam że nikt nie zauważy, a Ty na głos paplesz.....A gdzie reszta ?! Jeszcze niegotowa ?

Gość złosliwa cholera
hehe chyba zdominowalysmy towarzystwo, no zapominialam ze z Ciebie taka cicha domina..hehe a niby aniol..ech cicha woda;)

Szkoda, że reszta się zmyła, a zaczeło sie robić wesoło .... Hop, hop !!! Johnny !!!! Megiiiii !!!!!

Gość złosliwa cholera
tiaaa tim krzycz kobieto juz nikt Cie nie usłyszy, zostałysmy same w tym łez padole

Zawsze sie tak kończy, jak tylko wlezę na jakiś topic wszyscy czmychają w popłochu....chyba powinnam sobie wpisać stopkę: \"wszędzie mnie pełno....\"

Gość złosliwa cholera
tim cholerka moze Ty jakies normlanie feromony dziwne przesyłasz;) i ludzie wieja, ze ja wytrzymalam;) z natury twarda jestem;)

no to do duszy taki bal, efekt ?! podarte pończochy, zgubiona are-rola, pół Johniego poszło fruuuu a nikogo nie ma tu....no tak

Gość złosliwa cholera
nawet Ci sie zrymowalo hehehe

Gość Hanna22
Mała Megi zwróciła uwagę na kwestię naprawdę ważną. Wiele jest kobiet po prostu zmanierowanych i bardzo, bardzo zachłannych. Ich drapieżne podejście do życia streszcza się w źle zinterpretowanym sloganie L'oreal :"bo jestem tego warta". Ale gdzie tu mądrość? Utarło się twierdzić, że to faceci są ci źli, ci co zdradzą... tylko zastanówcie się z kim zdradzają? Byłam swojego czasu z facetem, który przede mną z kobietami "wiązał się" wyłącznie dla seksu. Nie to mnie dziwiło, wcale nie. Dziwiło mnie to, że były takie kobiety. Ten chłopak jak najbardziej miał uczucia, tyle że przecież "faceci są sprytni", szybko się uczą. Zresztą, każdy szybko przyzwyczaja się do wygody. Dziewczyny, bądźcie mądre. Szanujcie dobrych mężczyzn. I zachowujcie się ... z klasą. Ja się cały czas modlę o ten dar.

a w ogóle to kim cholerko jesteś że jeszcze nie uciekłaś bo zaczynam sie bać czy nie mam zwidów i nie gadam sama do siebie....