Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judit18

Pierwsza wizyta u Ginekologa.

Polecane posty

Gość Judit18

Mam zamiar isc niedługo do ginekologa po raz pierwszy. Mozecie mi powiedziec czy najlepiej pójsc tam troche wydepilowana np pasek albo całkiem na zero ?? jakos nie przykładałam wagi do owłosienia tam i zawsze miałas dużó włosów a teraz jak ktos ma tam zaglądac to nie wiem. Odpowiedzcie jak Wy np robicie lub jak tam u was to wyglada. I drugie pytaie w co najlepiej byc ubraną przy pierwszej wizycie zeby szybko i bez problemów poszło > Z góry dzieki za odpowiedzi

Najlepiej załóż spódniczke wtedy wystarczy ją tylko podwinąc do góry. A co do pierwszego pytania to zalezy od Ciebie,ja o te sprawy bardzo dbam i zawsze mam ogolone to miejsce:)

Fryzurka tam na dole nie jest ważna, możesz wogóle nie golić a możesz zrobić tam co chcesz, lekarz nie zwróci na to najmniejszej uwagi, uwierz mi. Ja chodzę z różnymi fryzami. Co do ubrania to faktycznie, spudniczka, lub sukienka, moze być nawet na spodnie. Podwiniesz tylko i będzie szybko i łatwo.Ale jak pujdziesz w spodniach to ubierz sobie dluższy sweter czy bluzke, żeby nie czuć się nie komfortowo. Pozdrawiam.

Gość oonnaa
zgadzam sie z poprzedniczkami:-) to jaka masz "fryzurke" to tylko twoja sprawa i on nic do tego nie bedzie mial! pozdrawiam:-)

Gość Metrioszka
Nie ma sie co wstydzic fryzury ja mam paseczek ale mysle ze lekarz na to nie zwraca uwagi. Bo przeciez kobiety w podeszlym wieku tez przychodza a one raczej gąszcz włosów tam maja. A jesli chodzi o ubiór to zgadzam siz poprzedniczkami spódniczka jakas tylko podwinąć. No ale na pierwszej wizycie lekarz moze takze zbadac Twoje piersi czy sa w porzadku zadnych guzków itp.

myślę ża lekarzowi to bez rożnicy czy paseczek, czy gaszcz, nie musisz się tego wstydzić :P w końcu tu chodzi o zdrowie a nie o modę