Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie jest

Co myślicie o imieniu Sandra? Podoba się Wam?

Polecane posty

Gość jakie jest

Mojemu mężowi się podoba, ale ja jakoś nie jestem przekonana.

Gość czesc wodniczki
Mnie bardzo sie podoba.Gdybym miala coreczke to pomyslalabym nad tym imieniem.Ale pewnie mojemu M.nie podoba sie.

Nazwałabym tak swoją córeczkę, ale to prawdopodobnie będzie chłopiec. O dziwo wszystkie Sandry jakie znam są piękne i robią karierę modelki:D Prześliczne imię i nawet ostatnio robi się popularne.

ja znam jedną Sandrę ;) ma 2 latka i jest prześliczną dziewczynką dlatego imię kojarzy mi się bardzo sympatycznie :D aha ale ta dziewczynka ma śliczne, oryginalne 3literowe nazwisko i z imieniem ładnie sie komponuję podejrzewam, że np Sandra Golonka już nie brzmi tak fajnie ;)

Gość coza nazwisko
Do golonki nic nie pasuje:P Nawet z Ani Golonki by się śmiano.

mnie osobiście się nie podoba, i szczerze pisząc wolałabym, żeby moja córka była mądra i zdolna a nie tylko piękna i zgrabna

Sandra to bardzo ładne imię. Faktycznie dziewczynki noszące to imię są śliczne . Koleżanka ma córcie o tym imieniu i mała jest urocza, slodka blondyneczka z kręconymi włoskami:)

Gość uroda w parze z inteligencją
To, że Sandry w większości przypadków są śliczne, wcale nie oznacza, że nie są mądre.

Gość except
a czy Sandra Walter jest piekna? :D chyba pieknie wypindzona za pieniadze rodzicow, ot tyle ;) nie ma reguly ;)

Sandra Walter już nie jest taka młoda, widziałam jej zdjęcia, na których miała 20 lat i jest atrakcyjną kobietą. Atrakcyjna jest również Sandra Lewandowska- posłanka Samoobrony. Nie twierdzę, że wszystkie Sandry są śliczne, bo to nie od imienia zależy, ale te Sandry, które ja znam są piękne.